Цей контрнаступ треба було припинити відразу після декількох тижнів, коли керівництво країни побачило, що ЗСУ несе великі втрати в техніці та людях і не може добитися помітних успіхів, а не продовжувати тупо намагатися "пробити", "проламати" оборону нацистської росії. Треба було змінити підхід, методи цього контрнаступу. Треба було думати, щоб перед контрнаступом знищити вогневі точки противника, його логістику, пункти управління, бліндажі тощо. Вести штурм такої сильної фортеці, як показано на 50:00 у цьому фільмі: View: https://youtu.be/u5nHJnd3g80?t=2950 -- це безглуздість з погляду військової науки та мистецтва. Добре, що побачивши втрати, кошовий запорожців дав наказ відступити ( див. час 52:00 цього фільму ), а не продовжував цей безглуздий штурм: View: https://youtu.be/u5nHJnd3g80?t=3120
Що стосується втрат контрнаступу, то почитайте західні джерела. Ці статті написані на основі західних джерел: Контрнаступление Украины (2023) 2023 Ukrainian counteroffensive
Почув розумний комент про контрнаступ. Раджу послухати: Озвучив кілька думок та тенденцій, які помітив в українському суспільс... | TikTok
Сьгодні десь о дванадцятій годині спостерігав у Львові біля ратуші жіночу ходу під гаслом: "За добровільну демобілізацію".
Ходжес: Захід не надав Україні високоточну зброю великої дальності, тому війну продовжено принаймні на рік. "Звичайно ж, я був розчарований тим, що український контрнаступ не призвів до тих результатів, на які ми всі сподівалися і які я прогнозував. Це ми, Захід, зазнали невдачі, а не Україна", - зазначив Ходжес. Водночас американський офіцер зауважив, що Україна за допомогою ракет Storm Shadow зруйнувала штаб ЧФ РФ, а перед цим — військові кораблі у сухому доці в Севастополі. "Якщо ми надамо далекобійні ракети, то це буде значне збільшення можливостей для України. Але здається, що Захід регулює або навіть привʼязує руки України за спиною” - сказав Ходжес. ----------------------------------- 2500 Томагавок і можна легко перевести рівень розвитку Федерації до рівня розвитку, - скотарство. Знищивши всі пускові, засоби доставки, виробничій потенціал та управління.
Нацист путін має дуже серйозні наміри знищити Україну. Його підтримує переважна більшість росіян, які є також нацистами, які мріють знищити Україну. Є така інформація з розвідувальних даних, що російські нацисти планують мобілізувати всю економіку та велику кількість самих росіян на довготривалу війну з Україною. Ймовірно, що вони зможуть ще випустити дуже багато зброї та мобілізувати мільйони росіян-нацистів. З цього виникає питання: що треба робити українцям, щоб вижити? Очевидно, треба будувати ефективну ешелоновану оборону, накопичувати зброю, мобілізувати українців в армію. Виграє війну нацистська росія, якщо вона виготовить значно більше зброї ніж буде мати Україна і мобілізує мільйони нацистів-росіян. Виграє Україна, якщо Україна побудує ефективну ешелоновану оборону, накопичить багато зброї та мобілізує значну кількість українців в армію. Під українською перемогою я розумію збереження української державності навіть з втратою ще деяких територій. Я категорично не рекомендую знову робити витратні контрнаступи, подібні до того недавнього провального українського контрнаступу літом та осінню 2023 року. Багато людей в Україні думає, що війна їх якось мене і не зачепить. Мовляв, нехай хтось інший йде в армію, а я якось пристосуюсь до різних умов, які будуть, навіть під окупацією. Правда, це дуже велике питання, чи їм це вдасться вижити під нацистською російськю окупацією. Відносно недавно мені родичі розказали, що один їхній знайомий за допомогою хабаря в 900 доларів нелегально чи напівлегально перейшов кордон біля Придністров'я. Я думаю, що таких випадків є чимало.
Вже пізніше, коли я написав попередній текст, я прочитав в новинах: Путiн ( хуйло ) попередив Сі про намір воювати з Україною щонайменше 5 років – Nikkei Asia https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/28/7434885/
Іноземні ЗМІ: Dnipro Boat Massacre: Ukraine Has Lost Dozens Of Craft Supporting Its Dnipro Bridgehead (msn.com)
Чмо кацалапое, уже осень закончилась, первый месяц зимы закончился. Что там с цыплятами? Контрнаступление Зеленского в разгаре?
Ми хочемо дізнатися чому у 2022 році був хороший контрнаступ, а у 2023 році - слабенький. Ось, на мій погляд одна з вагомих причин: https://vm.tiktok.com/ZM6y7XWfo/ З цим важко не погодитися.
По словам кацалапого, ты почти профессор. Профессоры преподают в институте, а не в начальной школе. Но при этом ты в курсе интересов детей младших классов. Значит ты преподаешь студентам, которые по уровню развития остались на уровне младших классов. Ты работаешь с даунами. Это объясняет твоё больное самомнение. Твой уровень при общении с нормальными людьми - на кухне борщ варить. Но ты привыкла с умным видом нести любую брехню своим даунам и они тебе не могут возразить. Из этого ты делаешь вывод о своей правоте. И потом пытаешься впарить эту чушь нам. Профессиональная деформация.