Контрнаступ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Good man, 8 тра 2023.

1. Slav

Slav Well-Known Member

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заступник офісу президента - зам Єрмака зробив зауваження Залужному :

3. Slav

Slav Well-Known Member

Я також вважаю, що остаточні рішення повинні приймати військові спеціалісти, а не зеленські та інші мудаки біля зеленського.

Якби Гітлер слухався своїх генералів, то катастрофи під сралінградом НЕ БУЛО БИ.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Можна вести переговори, але твердо стояти на своїй позиції: повна деокупація всіх територій України, захоплених ублюдочною нацистською єблівушкою-срассіюшкою.

Це би показало дурним виборцям Фіцо про його власний фіцовський ідіотизм.
    https://www.eurointegration.com.ua/news/2023/10/26/7172224/

5. Slav

Slav Well-Known Member

6. Slav

Slav Well-Known Member

Питання до всіх: чи можна отримати успішний контрнаступ ( наступ), якщо контрнаступаючі ( наступаючі ) мають приблизно однакову чи меншу кількість зброї та людей ніж ті, хто обороняється?
    Мені здається, що військова наука про таке не знає. Може хіба що використовувати якісь хитрощі.

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

кажуть, що операція "Буря в пустелі", що проводила коаліція з США проти Іраку, яка була четверта у світі, закінчилася успішно. Технологія проти кількості перемогла.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Ви уважно читали мій допис? А чинник кількості та якості зброї?
    Здійснюючи операцію "Буря в пустелі", американці мали значно більше та якіснішої зброї ніж Ірак. Очевидно, що мільйонна армія, озброєна зброєю часів Другої світової війни програє сучасній армії, озброєній сучасною зброєю.

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви запитали - я відповів, що є прецеденти, якщо військо менше, але більш технологічна.
    Що не так сказав?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Партнери зброю дають, але повільно - так виходить. Але нам потрібно свою зброю і був час для її виготовлення, але теперішня влада цим не займається. Почитайте про готову українську розробку ППО Кільчень, котра у 2019 році була готова до виробництва. Система краща, ніж Патріот, в тричі дешевша. Може закрити всю Україну. Система самостійно вивчає приліт ворожих дронів, ракет, літаків, після чого налаштовується при наступному нападі, тобто сама себе навчає, враховує попередні промахи. Такого ніде в світі нема.

Але навіщо це фінансувати, якщо гроші можна вкрасти, а партнери і так дадуть?

11. Good man

Good man Обычный человек

Я раньше тоже верил в такие новости, а потом, на каком-то примере, заметил: это выгодно изобретателю, всем участникам процесса. Выгодно говорить - наше изделие лучшее в мире, но что-то мешает его производить. Потом глава государства где-нибудь скажет, у нас лучшая система чего-то там. А по факту, лучшие изобретения мгновенно распространяются. Сейчас не 17-ый век, когда можно быть непризнанным гением.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Питання до всіх: чи контрнаступ міг бути успішним, якщо Україна значно не переважала нацистську москальню кількістю та якісно зброєю?

Чи можна отримати успішний контрнаступ ( наступ), якщо контрнаступаючі ( наступаючі ) мають приблизно однакову чи меншу кількість якісної зброї та людей ніж ті, хто обороняється? Мені здається, що військова наука про таке не знає. Може хіба що використовувати якісь хитрощі.

Щоб контрнаступ був успішним, треба мати значно більше якісної зброї, ніж її має нацистська москальня або мати значно якіснішу зброю, ніж її має нацистська москальня. А ще краще, щоб в України було значно більше зброї, ніж зброї в москальні і щоб українська зброя була якісно значно кращою, ніж зброя в москальні.

Вести штурм такої сильної фортеці, як показано на 50:00 у цьому фільмі:
    View: https://www.youtube.com/watch?v=u5nHJnd3g80
    -- це безглуздість з погляду військової науки та мистецтва.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 2 гру 2023
  14. Slav

Slav Well-Known Member

Крім переваги в зброї, ще потрібно виконання інших чинників для успішного контрнаступу. Наприклад, треба мати дані розвідки про розміщення вогневих точок, бліндажів, пунктів управління, опорних пунктів, штабів, логістичних шляхів тощо у нацистської моцкальні, щоб знати куди завдавати вогневих ударів.

15. Good man

Good man Обычный человек

Это всё нюансы, интересно глобальное мнение, о всей ситуации. Желательно со сроками. Можно несколько вариантов.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Ви коли-небудь пробували кидати кубики з номерами на їхніх сторонах
    ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dice#/media/File:6sided_dice_(cropped).jpg )
    і передбачати який випаде номер?

17. Slav

Slav Well-Known Member

Крiм всього іншого, треба мати значно більше ствольної та ракетної артилерії, щоб нею знищити, "перерити", "перекопати" всю ешелоновану оборону, всі вогневі точки ( і те, що я вище написав ) нацистської моцкальні.

Так виглядає, що наші дуже покладалися на чинник везіння, що, мовляв, випадково вдасться успішно "проламати" оборону нацистської срассіюшки, випадково силою прорватися за допомогою бронітехніки і закріпитися. А це дуже ризиковано і витратно воювати такими методами. Тому і такий дуже малий результат цього контрнаступу. Значно більше втрат ніж успіхів.

Я роблю свої судження та висновки на основі інформації, що є у відкритому доступі в інтернеті. Може я чогось і не знаю, бо є і таємна інформація, відома тільки нашим військовим.

Останнє редагування: 2 гру 2023
  18. Good man

Good man Обычный человек

Я не считаю нынешнюю ситуацию таковой. До конца весны ожидаю определенность по многим вопросам.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це вже повна фігня.

У нас Притула за гроші донатів запустив супутник, який бачив все до сантіметра. Що ще треба?:))):))):)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, вони просто не правильно оцінили ситуацію, а вся увага йшла на боротьбу проти Пороха, за рейтинги, за піар з відосиками, фотки на сходах, видання книжок і так далі.
    Вони замість будування свого ВПК, вкладаючи гроші, надіялися на зарубіжну зброю, а власні гроші просто крали.
    Ось так корупція з'їла кошти і авторитет країни у світі.

а де твій аватар? :)