Я бачу, що ти, Гудман, все ще сподіваєшся, що ЗСУ не виженуть твоє кацапське кодло території України, і що Зеленський змушений буде підписати капітуляцію? Придурок ти, Гудман. Ти вже півтора року (з початку весни минулого року) чекаєш на те, чого ніколи не трапиться. Порошенко підписав (подія відбулася в минулому), а Зеленський поки що не підписав. А ти сподіваєшся, вьюнош, що підпише. Надєжди вьюноша пітают. Мені от цікаво, чи ти заткнешся зі своїми "прогнозами", коли рашисти втечуть із Бахмута? Ти хоч в курсі, що там під Бахмутом? Наводжу посилання на повідомлення російською, щоб ти не мучився. ВСУ пробили оборону под Бахмутом: видео - МЕТА (meta.ua) Бен Уоллес, министр обороны Великобритании, заявил, что за лето Вооруженные силы Украины смогли освободить около 300 квадратных километров, что больше, чем площадь оккупированных во время зимнего наступления России территорий. As part of their summer campaign to reclaim illegally occupied territory, Ukraine has already recaptured approximately 300 square-km. That’s more territory than Russia seized in its whole winter offensive. Ти такий сильний в математиці. За один неповний місяць літа ЗСУ звільнили більше території, ніж ЗС РФ змогли захопити за три повних місяці зими. Це тобі про щось говорить?
Тільки цитата. Командующий Сухопутными войсками ВСУ Александр Сырский в интервью The Guardian заявил, что основные силы наступательного резерва еще не введены в бой с российскими оккупантами, добавив, что "Все впереди"."Хочу сказать, что наши основные силы еще не вступили в боевые действия, и мы сейчас ищем, прощупываем слабые места в обороне противника. Сырский о наступлении ВСУ: Главные силы еще не вступали в бой с Россией, все впереди ► Последние новости (imag.one) То твоє хуйло стверджує, що контрнаступ давно почався і ЗСУ не досягли жодного успіху. То - твоя методичка. Ти й започаткував цю тему, щоб тут "метри складати".
Сирський написав,що ворог вибудував на окупованих територіях оборону,яку важко подолати. Ні*уя не розумію, що вони зробили? Хіба вони як ми, не будували і не розширювали дороги,не розміновували ділянки явного наступу і не відводили війська? Нам же говорили що саме так треба!
Этим Порошенко отличается от Зеленского. Не надо много слов. Факты скажут за себя. P.S. я же прекрасно понимаю, ты специально говоришь неполную картину в пользу ВСУ. Как только я на это дам объективный расклад, который, естественно, сместит сказанные тобой успехи ВСУ в сторону реальной картины, ты, фсбшный провокатор, тут же обвинишь меня в работе на кремль. Так что фиг тебе, а не премия за июнь.
Контрнаступ уже больше месяца идёт, а кацалапый приводит цитату ответственного за "успехи". Он, что, по-твоему, должен был сказать - я бездарный военный, провалил контрнаступ, президенту нужно было слушать Залужного. Естественно, он будет врать, чтобы сохранить свою должность. Ты ещё приведи слова вора, который украл, но его ещё не поймали, признаёт ли он свою вину. Тупое кацалапое создание.
У тебе все в майбутньому часі. (В будущем времени). Ти відео Антона Храдіна дивився вчора? На скільки мільйярдів Прігожін кинув російських придурків, починаючи з СільногоЗанімавшєгося? І скільки аеропортів можна було побудувати на ті гроші ( в кінці ролика - про Китай). Зараз уже у всіх російських придурків, включно з тобою, Прігожін - злодій. А протягом півтора року був герой. І ти ним місяць тому хвалився. View: https://youtu.be/hqk4aIE1jjg?t=370
Секундочку! Ти вважаєш, що контрнаступ провалено? Нагадаю тобі, що ще два місяці з хвостиком до осіннього місяця, коли можна буде починати рахувати курчат.
У меня всё основано на фактах. Ты уже, бабская сплетница, делал так много раз. По поводу твоих видеороликов, тебе уже не раз все говорили, даже Планктоша, которого ты публично унижал отсутствием высшего образования. А недавно харьковский придурок тебе сказал.
Цыплят обязательно посчитаем. Я уже на видео постоянно смотрю, как цыплят ловят. И всё ради пиара Зеленского. Не удивлюсь, если он захочет угодить к саммиту НАТО. А заплатят за пиар цыплята своими жизнями. И Маляр снова отчитается о 127,5 метрах. Ты в своей Пензе сидишь и не опасаешься быть мобилизованным, поэтому такой смелый. А украинских мужчин постоянно мобилизуют, тебе этого не понять со своей частичной, которая давно закончилась.
У мене - також на фактах. Хуйло на камеру само признало, що тільки за рік на Прігожіна було виділено майже двісті мільярдів рублів. Подивися ролик для початку. Там - факти. А ти все загадуєш наперед. Одним словом, мені знову доведеться тебе тимчасово відправити в ігнор. Я думав, ти порозумнішаєш, а ти дурнем був, дурнем залишаєшся. Коли ЗСУ звілнять Бахмут, послухаємо, якої ти тоді заспіваєш.
Ещё раз для старого фсбшника - если сложить все метры Маляр, то ВСУ уже заняли Бахмут и прошли восточнее. Ты, скотина такая, хочешь сказать, что заместитель министра обороны врёт? Что она не умеет складывать? Надо верить прямому ставленнику Зеленского - ВСУ уже заняли весь Бахмут!!!!
В самом Бахмуте россияне «фактически в ловушке»: ВСУ «максимально усложнили» их передвижение и сделали невозможным выход, — замминистра обороны Украины Маляр. Чтобы был невозможен выход, нужно полное окружение. Значит ВСУ уже восточнее Бахмута.
Вже майже місяць відбувається контрнаступ. Я пропоную сюди викладувати досягнення цього контрнаступу.
Боротьба за Бахмут наглядно показує. Де були б рос. війська, якби не було зради в перші дні/тижні війни. Коли нам кажуть, звільнили 500 метрів - плакати хочеться, бо на початку війни з півдня влада здала 200 км за три дні. На сьогодні маємо 121 колаборантів від правлячої партії Слуг Народу. Це результат вибору 2019 року 73% насєлєнія. За таку легковажність тепер маємо платити кров'ю.
Навіщо ця тема взагалі? Це придурок і провокатор Гудман її ініціював. Є тема про війну Росії з Україною, там можна і про досягнення поговорити.
Нам ще нічого не кажуть, якою ціною звільнили цих 500 метрів. А піднімати це питання навіть тут на форумі не можна, бо вас масово закидають лайном.
Кацалапый, не верещи. Контрнаступ это отдельный, очень важный этап войны, который заслуживает особого внимания. И мы наглядно видим, как себя ведёт власть в этот период.
Я ещё раз повторю очень откровенную и на мой взгляд глубокую мысль для тех, кто ругает Порошенко за минские соглашения: Ещё посмотрим, какой документ подпишет Зеленский.