Контрнаступ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Good man, 8 тра 2023.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А до цього Україна відступала з Ізюма та Балаклії. А до того з Гостомеля.Продовжити?

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Яка такса за кілометр?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бахмут - не є можливості України. Бахмут - стримування ворога у час підготовки до конрнаступу.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Давайте будемо вести розмову без взаємних образ та обсирань.

Чесно кажучи, я би дуже хотів помилятися в своїх прогнозах і я хочу, щоб контрнаступ був дуже успішним.

Взагалі-то, набагато легше і простіше десь цокати на клавіатурі вдома ніж самому воювати на передовій. Подумайте за них.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте допомагати нашим воїнам чим зможемо. Ми повинні робити все, що від нас залежить, а там як Бог дасть. Це мій принцип.

6. Slav

Slav Well-Known Member

Там тепер справжнє пекло....

7. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, где Притула со своим спутником?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Супутник на небі, а Притула збирає гроші у наївних, а Gippsy за гроші донатів розкручує Притулу. Всі при ділі.

Не краще було б самому допомагати військовим?

9. Good man

Good man Обычный человек

Ждём новостей от Притулы - как спутник помогает контрнаступу.

• Смішно Смішно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

С каждым днём контрнаступ всё больше и больше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

@medwedo berlogsoni, вы в своей Пензе уже трясетесь от контрнаступа? Сколько там расстояние от границы до Пензы?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Good man

Good man Обычный человек

Хочешь свежих новостей? Давай обсуждать контрнаступ. Ты уже дрожишь в своей Пензе? Боишься F-16?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кацапський гамнюче Гудман!
    Я не бачив цієї теми з тієї простої причини, що ти був у мене в ігнорі, а теми, започатковані проігнорованими особами, не показуються.
    Але оскільки я тебе розігнорував, щоб посміятися над тобою, придурком, коли ти будеш викручуватися, то я побачив і цю тему.
    Я тут буду над тобою знущатися на тему контрнаступу.
    От, для прикладу.
    Ukrainian forces have recaptured another formerly Russian-held settlement on the southern front between the two armies, deputy defence minister Ganna Malyar said Monday.
    "Defence forces returned Rivnopil under our control. Let's push on," the minister posted on her Telegram account, referring to a rural community in the Donetsk region.
    This month Ukraine launched a counteroffensive against the Russian troops occupying around a fifth of its territory in the south and east of the country.

Я тобі, Гудмане-придурку, даватиму також переклад, як того вимагають правила форуму.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила в понеділок, що українські війська відбили ще один населений пункт, який раніше був під контролем Росії, на південному фронті між двома арміями. «Силовики повернули Рівнопіль під наш контроль. Давайте далі», – написала міністр у своєму Telegram-акаунті, маючи на увазі сільську громаду Донецької області. Цього місяця Україна почала контрнаступ проти російських військ, які окупували близько п'ятої частини її території на півдні та сході країни.

Ukraine forces recapture new Russian-occupied settlement (msn.com)

Ти радий, Гудмане, що ЗСУ звільнили Рівнопіль? Чи знову почнеш про картаті ковдри Насірова?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Good man

Good man Обычный человек

Она меня своими 500 метрами в день умиляет. Один умный человек сложил все эти метры и получилось, что Бахмут уже под контролем ВСУ.:facepalm:Ещё одна Безуглая.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ЗСУ на півдні наступатимуть такими ж темпами, як зараз, їм знадобиться щонайменше 16 років для того, щоб повернути всю територію, - The Washington Post
    Якщо українці за літо не досягнуть значних успіхів, то західні партнери захочуть розпочати мирні переговори.
    "Якщо вони (Київ та Москва) досягнуть угоди або навіть фактичного припинення вогню, чекайте, що всі сторони оголошують "перемогу" за те, чого вони досягли на даний момент – і зроблять усе можливе, щоб продати цю історію своїм ключовим виборцям. Якщо це станеться, світ святкуватиме припинення бойових дій і називатиме це "миром".
    УКРАЇНА НАЖИВО

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не бздо, Гудман, визволять Бахмут. І буде драпати ваша русня аж до Ростова.
    Той твій "умний чєловєк" - придурок, такий же як і ти. Придуркам половину роботи не показують. А це ще навіть не половина роботи.

Контрнаступ ще не починався - йде підготовка до контрнаступу.

19. Good man

Good man Обычный человек

Чмо кацалапое, законы геометрии одинаковые для всех. Сложенные каждодневные малярские метры превышают расстояние от позиций ВСУ до восточных границ Бахмута.
    Новые методички не завезли? Весь мир говорит о динамике контрнаступа, президент говорит о контрнаступе, министр обороны говорит о контрнаступе, а секта Зеленского продолжает утверждать, будто контрнаступа нет.:facepalm:
    Кацалапый без борщеварочки стал выполнять функции борщеварочки.:))):)))

20. Good man

Good man Обычный человек

Тоже читал эту оценку. Я в начале весны прошлого года, когда кацалапый начал кричать про предательство Порошенко из-за минских соглашений, говорил - ещё посмотрим, какие документы подпишет Зеленский. Посмотрим и сравним.

а де твій аватар? :)