Доброго дня! Буду Вам вдячна, якщо допоможите або щось порадите. Маю таку проблему: закінчила Львівський мед. інститут недавно, переїхала вчитися в Відень по тій самій спеціальності і тепер потребую свій навчальний план з університету, для того , щоб подати його в Відні. Навчальний план - це документ, в якому вказано які предмети і теми , ск годин я вивчала, все в одному форматі і підшите. Вже більше , ніж пів року не можу цього отримати! Начальниця навчального відділу дуже непривітна особа, яка не хоче не те що це зробити , а хоча б якось посприяти цьому, або лише за велику взятку! Я не проти б відвдячитися, але давати таку взятку за те, що людина й так зобов'язана зробити я не просто не хочу і не дуже й можу таку суму просто так віддати! Термін мене вже підтискає і я думаю, як це вирішити юридично або за допомогою медіа чи залучити ще когось...Дякую за відповідь!
А хіба в додатку до диплома все те не вказане? А ви до тої непривітної особи зверталися усно, чи письмово? В нашій бюрократичній державі з бюрократією можна боротися лише БЮРОКРАТИЧНИМИ методами. Офіційна заява, реєструється в канцелярії, бажано мати також копію заяви, на якому канцелярія поставить штамп із вхідним номером, під яким ця заява зареєстрована. Якщо щось не так, то зразу ж писати заяву в прокуратуру про неправомірні дії чи бездіяльність службових осіб університету.
Доброго дня. Пишу заяву про стягнення аліментів на дитину з батька. Знайшла в інтернеті ось такий зразок заяви Позовна заява про стягнення аліментів на дитину Скажіть він підійде? Чи можна по ній стягнути аліменти? Чи щось варто додати?
Вони не потрібні в даному випадку. Для суду достатньо буде підозри, що таке можливо, щоб присудити не у відсотках, а у фіксованій сумі
не "звичайно" - по-перше не "середній" - по-друге. Позивачка сама вкаже суму, і щоб обґрунтувати надасть чеки про вартість одягу, взуття (зимові чоботи фабрики дитячого взуття, хоч Чернігівської, хоч Львівської півтори тисячі грн, осінні напівчеревики 900-1000, літні босоніжки 500-600 грн Дитяче взуття Берегиня | Інтернет-магазин kapitoshka.cv.ua - Купити дитяче взуття Берегиня ), книжок, розвиваючих іграшок, їжі, ліків і багато іншого, залежно від віку (для дитини багато чого купується, так що то буде не важко) довідки про гуртки, які треба сплачувати щомісячно + купувати костюми для занять, виступів, або приладдя (творче, спортивне) + літні профілактики хвороб біля моря...
@VasMT, а шо, не тільки гроші поліції муляють? Ви вже й дітям заздрите, яких батько покинув, що їм зайва цукерка перепаде?
Привіт , бачу ви обговорюєте адвокатів, і хотів запитати де б я міг знайти імміграційного юриста ? Завчасно дякую.
Привіт, шукаючи імміграційного юриста, можна скористатися кількома джерелами. Наприклад, я нещодавно потребував консультації щодо оформлення грин-карти, і вирішив звернутися до юридичної фірми "manilichlaw" де був Імміграційний юрист рекомендований друзями, які раніше успішно скористалися їхніми послугами.Крім того, не забувайте відвідувати веб-сайти юридичних фірм, де зазвичай надається інформація про професійний досвід