Комунізм = фашизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 31 лип 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Комунізм - це те, що з 1917 року було в Росії. А ще в Китаї, Кубі, Північній Кореї. Іншого комунізму світ не знає.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Речь о конечном итоге. В случае с немецким нацизмом в конечном итоге остаются арийцы и все остальные. В случае с коммунизмом - бесклассовое общество.

3. Степаныч

Коммунизма не было нигде и никогда.

4. Mr. Blick

Е ні, що за фігня. Сам, мабуть, був членом комуністичної партії, а комунізму не було ?

5. forester

forester Well-Known Member

оХа, а я-то думаю, от чего мистер Блик пишет "весёлые" посты... Да Вы, уваджаемый не догоняете, что коммунисты и коммунизм разные понятия? Наши и ваши коммунисты, в бытность СССР, утверждали что строят социализм.

6. Степаныч

Був. З 1987 по 1989 рік. А комунізму не було.:sad: І нема на те ради.:pardon:

7. Mr. Blick

О жгут. :))
    "Комуністи та комунізм різні речі" - це в ті самі скрижалі, пардон, анали, ну, ви зрозуміли куди. :))

8. Mr. Blick

Так що ж ти, коли в партію вступав не запитав - перепрошую, панове партком, а чому ваша партія має назву "комуністична", коли комунізма немає ? От я б на це подивився. :))

9. Степаныч

Как бы Вам попроще, подоступнее... Ну, это что-то вроде как сравнивать повара с борщом!:))

10. forester

Ага. "Запиши себе названье, что бы в спешке не забыть" (с)

11. Степаныч

Тому що я на той час уже усвідомлював, що член КПРС (комуніст в обиході) і комунізм - речі різні. Ви ж були українцем до 1991 року, коли України не було?;)

12. Mr. Blick

Так вже записали. Он, поруч з фашизмом.

13. forester

Не читайте надписи на заборах и ваши газеты. Там много чего пишут, но верить всему не стоит.

14. Mr. Blick

Дисиденствував ? о_О

15. Mr. Blick

Це поважні люди пишуть. З парламентів поважних держав, міжнародних організацій. Написане ними треба уважно читати, та ставити на полицю, з якої давно викинута уся макулатура радянських часів.

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Это НЕТ. Самим хорошо не жить, и другим не давать.

17. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Разные :) Но коммунизм все равно фашизм:rolleyes:

18. forester

Так читайте. А Вы пишете тут ахинею и ссылаетесь на "международные организации".
    ПАСЕ осуждала не идеологию СССР, просто тоталитарные режимы - нацизм и сталинизм.
    А тоталитарный режим можно "слепить" на любой идеологии.

19. Mr. Blick

Я не тільки читаю, я можу й переписувати, щоб інша прочитали

20. Mr. Blick

І ще можу додати
    Резолюция Парламентской Ассамблеи Совета Европы № 1481 — официальный документ Совета Европы, призывающий к осуждению преступлений тоталитарных коммунистических режимов. Принят 25 января 2006 г.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Резолюция_Совета_Европы_№_1481

а де твій аватар? :)