Комунізм - це те, що з 1917 року було в Росії. А ще в Китаї, Кубі, Північній Кореї. Іншого комунізму світ не знає.
Речь о конечном итоге. В случае с немецким нацизмом в конечном итоге остаются арийцы и все остальные. В случае с коммунизмом - бесклассовое общество.
оХа, а я-то думаю, от чего мистер Блик пишет "весёлые" посты... Да Вы, уваджаемый не догоняете, что коммунисты и коммунизм разные понятия? Наши и ваши коммунисты, в бытность СССР, утверждали что строят социализм.
О жгут. ) "Комуністи та комунізм різні речі" - це в ті самі скрижалі, пардон, анали, ну, ви зрозуміли куди. )
Так що ж ти, коли в партію вступав не запитав - перепрошую, панове партком, а чому ваша партія має назву "комуністична", коли комунізма немає ? От я б на це подивився. )
Тому що я на той час уже усвідомлював, що член КПРС (комуніст в обиході) і комунізм - речі різні. Ви ж були українцем до 1991 року, коли України не було?
Це поважні люди пишуть. З парламентів поважних держав, міжнародних організацій. Написане ними треба уважно читати, та ставити на полицю, з якої давно викинута уся макулатура радянських часів.
Так читайте. А Вы пишете тут ахинею и ссылаетесь на "международные организации". ПАСЕ осуждала не идеологию СССР, просто тоталитарные режимы - нацизм и сталинизм. А тоталитарный режим можно "слепить" на любой идеологии.
І ще можу додати Резолюция Парламентской Ассамблеи Совета Европы № 1481 — официальный документ Совета Европы, призывающий к осуждению преступлений тоталитарных коммунистических режимов. Принят 25 января 2006 г. http://ru.wikipedia.org/wiki/Резолюция_Совета_Европы_№_1481