Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: У кого з водою зле...

і я так думаю. тим паче - на контрастах вигідно репутацію заробляти.
    нє?

• Подобається Подобається x 2
  2. volk

volk Well-Known Member

Поза всяким сумнівом! Ще й дорогуща!

• Подобається Подобається x 1
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

в Тернополі мають моду відключати теплу воду по місяцях. намагалась селитись там, де є колонка.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас на Сихові, дєкуючи Садовому, жінки мают можливість мити начинє круглодубово...

• Подобається Подобається x 3
  5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

в нас колонка, тому холодна і гаряча вода цілодобово

а посуд мию я майже завджи, якщо не рахувати чоловікову тарілку, ложку/вилку
    він миє тільки за собою і гордо про це каже: "я ж сам мию посуд"
    бідний, думає, що його тарілка то весь посуд :ireful1::ireful1::ireful1:

я сьогодні дуже зла і недобра, тому посуд мив він
    мене бісять питання типу: "а це теж мити???"
    або "а скажи/покажи що" і я всеодно витрачаю свій час :ireful1:

от помив посуд і ліг спати, а на місце нічого не поклав
    от це мене ще більше злить, тому мені краще як я сама роблю, бо як чоловік щось зробить - треба кожен раз доробляти

• Подобається Подобається x 10
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

чоловік має бути віпочившим, чому? ... а якщо завтра війна?

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я навмисне тоді ще щось на кухні роблю. То підсуваю обережно те, що пропускає, аби все помите було. І складаю все, поки він миє. Заодно й можливість про щось поговорити... Так що час витрачений, але приємно.

• Подобається Подобається x 9
  8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я нині люта-прелюта, так що хай сам собі робить приємне :ireful1:
    треба мені табуретку! нє, дві :cowboy:

• Подобається Подобається x 8
  9. Nika07

Nika07 New Member

Відповідь: Коммунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг..

Люди, скажіть будь-ласка, у Львові робиться щось на зразок такого: керівників бюджетних закладів змушують звільняти працівників, які мають боргу за комунальні більш, ніж 1500 гривень? В нашому місті дійшло до смішного: директор сидить і на кожного працівника квитанції про оплату підколює і веде облік боргу

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Такой :

• Подобається Подобається x 11
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прафільно... он мій сидів туткі нив, нив.. то я йму згодувала жменю таблєток і в ліжечко вложила. Ней спит спокійно. :D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ситуація. Квартира на 3-му поверсі. Старий австрійський будинок. На 1-й і 2-й поверхи вода доходить так-сяк, а на 3-й поверх не доходить ВЗАГАЛІ. Якийсь сусід щось колись собі робив з водою, і перерубав трубу, по якій вода мусить доходити на 3-й поверх. В ЖЕКу кажуть, що треба подвір"я перерити, знайти ту трубу, поміняти, а заразом поміняти стояки у тих квартирах на всіх поверхах, що знаходяться під тою багатостраждальною квартирою на 3-му поверсі. Але ті майстри вічно п"яні, а така робота з перериванням подвір"я коштує недешево. Може, є якийсь інший шлях подачі води у квартиру? Може, хтось щось знає, стикався з таким, може щось порадити? Будь ласка, дуже потрібно! Вибачте за сумбур.

• Подобається Подобається x 5
  13. Nata

Nata Well-Known Member

А у нас вже рік немає жодних проблем з водою :). Інколи сусіди питають чому води немає, а я тільки з того дивуюся. Ми поставили собі бак запасу води (200 л) і бойлер (100л), тепер вода цілодобово. Можу і посуд помити спокійно і дітей викупати, не носячи воду баняками. Якщо звадити на те, що газу у нас немає. бойлер - дуже зручна штука.

• Подобається Подобається x 8
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дєкуємо Садовому... тьфу, самопомочі!

15. Барабашка

Барабашка New Member

За що ж йому дякувати, якщо холодна вода є, а про гарячу на Сихові вже й забули як виглядає!

• Подобається Подобається x 1
  16. nastinka

nastinka відсутня

вони всі такі :)
    не зліться :) як я кажу мамі "забєй" нерви не допоможуть, а нервові клітини на відновлюються :sad:

17. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Нам є добре, дуже! Вода в крані завжди-і то є річ природня. Не уявляю себе-господиню у великій сімї без тих "пестощів"!-- одна машина щодня пере, друга-посуд миє. Але, інколи, люблю під настрій (гарний, співучий) і руцями тарелі "пополокати"--це мій мрійливий, зірковий час!
    Пригадую дитинство у Львові. На Личаківській мало коли була вода-трохи зранку, трохи навечір. То мама щодня посилала з відрами в будинок навпроти до підвалу- там був кран з вічною водою. Добре зміцніла на тих відрах, і рух авто по бувшій лєніна тоді ще не був таким божевільним, можна було дорогу і перед трамваєм перебігти. Тоді родина плюс песик купалися "по-людськи" у ванні раз у неділю, а так, щодня, поливалися з горнятка над тазіком, і все було люкс. У сімейному студентському гуртожитку на Суворова, де ми два роки жили після одруження, теж не було води, якось, пригадую, викручувались-носили воду з колонки, що на вулиці. З тих часів загартовані на безводдя-горнятко завжди знайдеться... Але коли водичка є- то файно.
    Вчора повернулися з гір і на вхідних дверях читаєм оголошення, що води не буде зовсім від 4 серпня 00.00 до 6 серпня 24.00- закриють на щорічний сервіз. Кожного року перекривають воду у той самий час, то до цього можна підготуватися... Діти завжди у таборах, і ми тікаємо з хати на день-два. То не відчутно.
    Хоч в оголошенні попереджено про два дні, але досвід попередніх років показує, що пускають воду швидше, вже після першого дня, бо працюють здебільшого в нічний час-стараються, аби мешканці мали воду якнайшвидше. Щоправда, після ремонту кілька годин спускаєм воду зі всіх кранів, щоб відійшов бруд із труб, але згодом вода знову добра, чиста, і її можна вільно пити з крану.
    Ще згадала, перед опалювальним сезоном відключають на кілька годин гарячу воду. Якщо тепла вода дуже потрібна- нагріваю її в пральній машині і спускаю у ванну.
    Від душі бажаю всім львівянам не мати жодних проблем із водою!:)

• Подобається Подобається x 5
  18. Melisa

Melisa Active Member

Відповідь: Коммунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг..

Потребую поради з приводу наступної ситуації. Ми регулярно сплачуюмо рахунки за комунальні послуги ( на новій квартирі живемо вже 8 років), заборгованості нема і за 8 років ніколи не було. Декілька тижнів тому. в поштовій скринці знаходжу погрозливе повідомлення з жеку. " Просимо сплатити борг по опаленню 360 грн. і по квартплаті 5грн". Пішла мама в жек розбиратися. Виявляється що нам з 2006 року нараховували пільги (Діти війни на 1 особу на попереднього мешканця квартири, який вже 8 років тут не живе. В мене є копія довідки про склад сім'ї, де вказаного діда звичайно ж нема. Звідки він взявся невідомо. Навіть якщо допустити, що якась працівниця не додивилася що людина переселилася і продовжувала нараховувати пільги на стару адресу, то чому по опаленню за 2,5 роки набігло 360грн а по квартплаті - 5 грн. Як таке може бути? Як поступити в даній ситуації?

19. Капітан

Капітан Well-Known Member

У меня вчера вечером дома появилась горячая вода :) Я офигел :) Н-да, зря на озеро ездил, шашлык по дождём жарил... :)

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ляпота...:)Вітаю!

а де твій аватар? :)