Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Відповідь: У кого з водою зле...

Сихів... гарячої води немає давно, про що йшлось вище (( Так само користуємось 80л бойлером, тисковим. У цьому випадку розхід води обліковується лише одним лічильником, нагріваємо здебільшого до 60, при можливих 75 - цього вистарчає повністю прийняти нормальний душ 2-3 членам родини, зручно. Але все-одно у платіжці від "Львівгазу" буде вказана стаття та сума за "Додатковий підігріів води" - вони це полюбляють, особливо у період централізованих відключень гарячої води. Плануємо встановити ще й газовий лічильник.

• Подобається Подобається x 9
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас також був бойлер на сихові....
    також надсилали "за підігрів води"....
    особливо "сподобалося", як кілька років тому вони зробили "перерахунок" -- прислали квитанцію за кілька років, ніби-то ми "підігрівали відрами воду"...
    за кого вони нас мають?....
    за селюків, які не знають, що таке бойлер?..

пс. принаймні не вважають за тих, хто каже "скільки того літа"...

• Подобається Подобається x 4
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

еххх..а на Новому Львові теж гарячої воли нема від початку травня:sad::sad::sad: мусимо воду виварками гріти,щоб помитися нормально:sad::sad:

4. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Так... Не в те гроші я вкладала... Бачите, бак на 300 літрів в мене вже є... Хто ж 8 років тому знав, що вода буде цілодобово, але холодна :)?!
    Крууууууууууто :). По часу - десь те саме. що каструлями, хіба зручніше :).
    Ех, треба мабуть брати свого спеціліста на всі руки - в мене це правда батько :), бо чоловік спеціаліст по іншим питанням ;) - і іти до магазину прицінятися. За першим заходом я хіба зорієнтувалась, що то дешевше ніж посудомийка, тобто ще на електроенергію вистачить :). А там дивись і комунальники змилостяться та централізовано гарячу воду дадуть :).
    Так як нас троє, мабуть нам експлуатація бойлера буде трохи дешевше ніж вам.
    Дякую за інформацію :).

Додано через 4 хвилини
    Єдине чим радує електрика - мені така платіжка не прийде :). Ну і сама електрика в нас трохи дешевша :).

• Подобається Подобається x 3
  5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Не набагато..
    А от посудомийка - дійсно потрібна річ

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Маленький напівоффтоп.
    Почитала цю гілку і смішно стало, бо таких проблем у Львові в нас не було, все життя жила в хатах, де були колонки, тому не розуміла, як це, коли нема гарячої води. Треба було мені аж до Канади їхати, аби нарешті довідатися, як це коли кілька днів сидиш без гарячої води. :8:

Додано через 1 годину 42 хвилини
    Маленький додаток.
    То я тут сиджу іноді по кілька днів без гарячої води. Щоправда, плюс такий, що нам заздалегідь повідомляють про дати, коли тої води не буде. Ну, але Канада країна соціялістична, тому, хоч дата відключення теплої води завжди точна, дата включення зазвичай зсувається ще на день-два. Я тоді принципово посуд не мию. Благо є одноразовий посуд: поїв і викинув. Чоловік раніше тим був незадоволений, але коли гарячу воду отак відключали кільки разів і йому потім доводилося тарелі дряпачкою відмивати, то пристав на одноразовий дуже охоче. І так просто іноді бере одноразовий, якщо ліньки буде посуд потому мити. [​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ґаз і банєк в Канаді є?

8. Liliyah Romanova

Газу нема, тільки електрика.
    Миху, я посуд в принципі майже не мию. На кухні виключно в рукавичках працюю. І гріти воду на прання би ніколи не гріла. Ну, така я лінива...
    Мене чоловік часом навмисне до миття заганяє, аби не забула, як то робиться, то я так раз-два на місяць вправляюся. [​IMG]
    У Маруськи он теж цілком така нічого посудомийка. А мені не можна? [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

гАмерика більш продвинута в тім питаню. В мене не тіко ґаз є в мене навіт виварка знайдесі. :radist:

Додано через 1 хвилину
    Начинє-мийку свою нє отдам нікому!
    Такая скотіна нужна самому!!! :agree:

• Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

Та я хіба просю? У мене своя є. [​IMG] Тіко там специфіка: правила користування до кождої єнчі... [​IMG]

11. volk

volk Well-Known Member

А в нас з водою стало ліпше... з холодною... після того, як сусід знизу зробив ремонт. Вона до нас через них протікала... Ех... який ідіот з ЖЕКу придумав варити на воду чорні неоцинковані труби?.. А гарячу мож було провести, але - як стало ліпше з зимною, то гріємо колонкою :), вона моїми стараннями ще (тьху-тьху...) дихає на повні груди. :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

певно він знав, що цинк - то страшна отрута.....

• Подобається Подобається x 1
  13. MITALb

MITALb New Member

От нові обіцянки... навіть не знаю чи варто вірити.. Це вже номер 3 :)
    звідси

14. bora

bora Well-Known Member

Щось посилання не працює.

А що стосується посудомийки, то в нас порошочки до неї недешеві. На компанію - добра річ, а отна двох людей - дві тарілки пхати не випадає туди митися, на потім - не терплю коли посуд брудний десь лежить. Тому без варіантів - все одно - руками. Однак. я коли мию посуд - маю час для себе - про щось подумати, відключитись від турбот)) От така муха в мене:)

15. Liliyah Romanova

Якщо я мию посуд і сама до того взялася, значить нервова і то дуже. [​IMG] [​IMG]

16. bora

bora Well-Known Member

Ага, в мене це також і спосіб остинути:))

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Я посуд мию виключно, коли ДУЖЕ зла, в решта випадках миє чоловік:haha:

18. Liliyah Romanova

Отак читаю і тішуся незмірно з того, що форумлянки таких файних чоловіків мають... [​IMG] Правильно, не можна жінці часто посуд мити, лиш тоді, коли злосна, бо то на красу може пошкодити. [​IMG]

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

а я шо зроблю? все сама, тай сама...
    правда чоловік казав, що першій джінці мив миски... а мені вже, бачте не хоче...
    вот...

20. Liliyah Romanova

Та йому просто на вас подивитися приємно, коли посуд миєте... [​IMG]

а де твій аватар? :)