Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

@Kaccip, судячи з моєї квитанції, вони порахували норму в цьому місяці на людину -- 7,6 метра кубічних....виявляється, коли нема гарячого водопостачання, то вони збільшують норму споживання газу
    http://galnet.org/newsticker/292173-lvivhaz-poyasnyv-yak-narahovuyut-oplatu-za-haz-za-novymy-tsinamy

ваша квитанція --- 5 чол*7,6м=38*7,188=273,14
    пільга на 1 людину 7,6м*7,188*0,25=13,65
    273,14-13,65= 259,49

Останнє редагування: 19 тра 2015
    • Подобається Подобається x 2
  2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Дуже дякую за відповідь. Може це і так, як Ви описуєте.
    Але що заважає тій канторі написати в рахунку все як є, щоб не запутувати людей?
    Напрошується логічна відповідь, щось хімічать.
    Сьогодні мешканці мого будинку, після отримання тих рахунків на газ, говорили багато нехороших слів.
    Зійшлися на тому, що цього місяця за газ платити не будемо, а там буде видно.
    Я, наприклад, збираюсь їхню писульку разом із заявою про те, що поки мені не буде приходити рахунок, в якому буде зрозуміло скільки і за що, не збираюсь платити.

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

І я теж, нм взагалі не приходить квианція, вже четвертий місяць, ходила в газову службу казали що є переплата, а що який тариф буде і як по нових тепер розкладах нічого не знаю))

4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ех, не вийде в найближчий час відіслати рахунок за газ разом із заявою в їхню кантору.
    Вчора по ЗІКу показали купу злого народу на вулиці Дорошенка, який хоче вияснити чому такі рахунки поприходили.
    Там, мабуть, з пів дня треба стратити, щоб добратись до жіночки у віконечку.
    Краще почекаю поки пройде ажіотаж.

Тепер для Миха маю інформацію, на рахунок знімання показників лічильників електроенергії.
    Знайшов ось такий сайт:
    http://www.loe.lviv.ua/ua/dlia_domu/payment_new
    Там за пару хвилин зареєструвався, і тепер можу бачити інформацію про оплату,нарахування і показники з червня 2013 року по сьогоднішній день.
    А що найважливіше, сам можу подавати показники лічильників електроенергії.
    І тепер та цьоця, що пише показники зі стелі, немає шансів.
    В таблиці дуже гарно видно, як "гарно" в мене крали гроші.
    Одного місяця писали показник, який набагато менший за фактичний, а наступного набагато більший від фактичного.
    В результаті: за один місяць я платив по найменшій ціні, а за наступний місяць - частину (до встановленої норми) по меншій, а частину (більше норми) вже дорожче. Але фактично, кожного місяця використовував приблизно однакову кількість кіловат, звичайно, не перевищуючи норми.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ось подав 27 квітня ( листом рекомендованним) заявку на субсидію, до сих пір не призначили ... є ще хтось кому теж не призначили ( чи не розглянули заявку) ? може повторно відправити ?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є, я подавав, але поки безрезультатно..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kergudu

дзвоніть туди, може щось не альо, так можна до нового року чекати

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А як же Сєніни голосні заяви? Невже надурив наївних простачків? :mocking:

9. Kergudu

зробити жебраками мільйони людей, а потім тицяти їм субсидії, щоб роти не відкривали...

• Подобається Подобається x 1
  10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

відправлю поштою заяву повторно

11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Краще на ім'я начальника районного відділення відділу соцзахисту написати заяву (в двох екземплярах) із запитанням чому не призначена субсидія на подану тоді-то декларацію.
    В заяві бажано "звернути увагу", про відповідальність за порушення терміну розгляду звернень громадян.
    Занести до секретаря і зареєструвати. Другий екземпляр, зареєстрований, залишити собі.
    З начальником краще навіть не зустрічатись.
    Діє безвідказно, перевірено.

12. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

дякую! як вам текст
    Заява
    Прошу дати відповідь чому не призначена субсидія згідно поданої рекомендованим листом (в кінці квітня - точніше не пригадую загубив той листочок від рекомендованого листа ) заяви та декларації про доходи. Очікую відповідь у термін вказаний у Законі України "Про звернення громадян" (стаття 20). Також звертаю увагу на відповідальність за порушення законодавста про звернення громадян (Статті 24 та 25 Закону України "Про звернення громадян").

13. Kergudu

:))) знайдуть заяву вмить)

14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Думаю з таким листом вам точно не найдуть, треба йти та сидіти в чергах а не рекомендаційним листом подавати на субсидію))

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

знайшов дві чудових петиції до президента України
    Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
    Можливість відмовитися від отримання послуг центрального опалення та гарячого водопостачання окремої квартири багатоквартирного будинку та встановлення індивідуального опалення

Безкоштовне встановлення двохтарифних лічильників електроенергії
    В Україні нічний тариф на електроенергію значно нижчий за денний !
    Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Чи в них калькулятор зламався?
    Подав показники лічильника на сайті 2 січня, а через декілька днів начислили скільки я маю платити.

Вкладення:

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

@Kaccip не зрозумів. У мене тітонька приходить , доречі часто досить симпатична , покази знімає. Богдана звати - незважаючи на "чоловіче" імя приємна така досить контролерка. Привіт їй !
    Кассір - з вашими цифрами за оплату електроенергії можна взагалі не задумуватися про неї у мене в 10-12 разів більше 200-270 грн\міс

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви не зрозуміли, мене обурює сам факт, як вони відносяться до розрахунків.
    2 січня я подав показник лічильника 11577. На сайті він був прийнятий, опрацьований і в результаті опублікований "по факту" на 1 січня 11559.
    Попередній був 11501. Ви хоч як "впрошуйте калькулятор", але він не видасть ту різницю, яку вони написали.
    Крім того, тітонька також ходить знімати показник лічильника, але вона приходить коли їй захочеться. А деколи зовсім не приходить, а телефонує, і я їй продиктую.
    На рахунок цифр за оплату, раніше в мене був бойлер на гарячу воду, то я платив за електрику набагато більше.
    Але він своє відслужив. За гарячу воду, яка подається централізавано, плачу або таксамо, а може і менше, так що купувати новий бойлер не бачу змісту.

19. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

@Kaccip ну ясно що цифри вони рахують як гади хочуть, а що Ахметов собі в збиток не порахує , сьогодні порахує з недоплатою , щоб завтра не влізли в ліміт по меньшому тарифу.

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Власне! Цього вони і добиваються.
    Але...
    Я не став нічого виясняти, виправляти.
    Просто вони не в курсі, що з січня місяця я маю субсидії.
    В результаті, то що було не пораховане в грудні місяці без субсидій, в січні буде вже для мене дешевше.

а де твій аватар? :)