Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

є супер революційна фігня http://viessmann.com.ua/sistemy-otoplenia-188/Kogeneracionnye_ustanovki.html
    або хто володіє іноземною http://www.baxi.co.uk/renewables/combined-heat-and-power/ecogen.htm
    дуже рекомендую всім тим хто жаліється , що на опалення їх особняку на 250-1500 м2 йде чомусь багато грошей і їм дуже дорого платити за оплаення свого особняку на 500м2 +

4. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Я ходила в віділ субсидій мені теж сказали що з травння пиходити. А от турбує мене останє питання же як три місяці не приходить рахунок на оплату по газу, кажуть що ті що мають переплату чи субсидію то не друкують економлять папір? Що за аргументи:scratch_one-s_head:

5. manur

manur Well-Known Member

Таки так - економлять. Але можна їм замільдувати свою електронну адресу, то вони квитанцію на неї присилати будуть.

6. Veselka alj

Та я їм з електронки подаю показники кінцеві за місяць, в них моя є, але в них технолргія зупиеилася на місці!

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

хлопчики і дівчатка підкажіть скільки часу проходить від подачі заявки на субсидію до її задоволення ? 27 +- числа минулого місяця вона вже була у Соц захисті , а сьогодні рахунок ще БЕЗ урахування субсидій - це номрально ?

8. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

номрально

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

@Mylnyk, а я кщо серйозно, то якщо Ви подавали вже по спрощеній системі надання субсидій і заповнювали лише заяву і декларацію, то в курсі, що вона діє лише з травня? Субсидії будуть відображені в квитанціях за травень у червні

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Але Юля зараз зажигає на ІСТV на рахунок тарифів.
    З її слів, бардак повний.
    Думаю, що мабуть декілька місяців не буду взагалі платити за комуналку.

• Подобається Подобається x 1
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я так не думаю..

12. Veselka alj

Що звернитися до Юлі і вона вам оплатить всі комунальні послуги:))) З боргів важко потім виходити краще в них не заходити, тай прийдуть повідключають вам послуги за неоплату.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І так гарячої води нема майже місяць. Без боргів.

14. Veselka alj

А тут вже питання до ЖЕКу чи ОСБб? Тарифи тут ні причому. А що води гарячої не має але за неї платите?

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В жеку скажуть, що вони воду не гріють, звертайтесь в теплокомуненерго.
    В теплокомуненерго скажуть, що це планове відключення.
    А чи знаєте, що планове відключення не може бути більше двох тижнів один раз на рік, і про це мешканців повинні заздалегідь повідомити.
    А скільки не було гарячої води? Чи повідомили Вас про те, що не буде гарячої води?
    Коли нема гарячої води, за газ більше нараховують. Причому нараховують від кількості прописаних.
    А чи Ви користувалися тим газом для підігріву води, чи ні, чи ті прописані були вдома, чи їздили на "майські" на село (в гори, чи ще кудись), нікого не обходить.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Плачу за оренду житла. А немає води бо в котельню не подють газ, тому що газова організація відключила водяній організації подачу газу за борги.

17. Veselka alj

Можливо варто підшукати нове помешкання?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже включили.

19. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Лічильники , субсидія та індукційна плита замість газової нас порятують. Ну і ще двохтарифний лічильник на елеткрику на перспективу .

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В рахунку за газ, до оплати 259,49.
    Калькулятор каже, що за тридцять кубів газу по ціні 7,188 грн. за куб, з ПДВ ( 20% ) = 258,768.
    Щось мені не сходиться.
    А ще зазначена знижка 7,60 не дитину війни, тобто від 258,68 ще б мали відмінусувати тих 7,60.
    Хто допоможе розв'язати задачу?
    Квитанція за газ.jpg

а де твій аватар? :)