Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я вважаю, що ціна на воду по всій Україні повинна бути однакова. Адже ми у Львові платимо за газ так само, як і на сході, хоч прокачка через всю країну коштує немало. Так само за електрику платимо однаково, незважаючи на якій відстані те чи інше місто розташоване відносно електростанції. Логічно було б, щоб і вода+каналізація коштували всюди однаково.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. Отримую квитанції у абон/скриню на пошті
    2. Оплачую рахунок, отриманий на Дорошенка
    3. Є, наприклад, CDMA. :) Простіше і дешевше.

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

ТАРИФНАЯ ГЕОГРАФИЯ: СКАНДАЛЬНЫЕ ТАРИФЫ ЖКХ (Виктория ВЛАДИНА)

В распоряжении «Цензор.НЕТ» оказались оперативные данные мониторинга цен на наиболее скандальные коммунальные услуги, подготовленные для премьер-министра. То есть, «разлет тарифов» на воду, теплообеспечение и канализационные стоки по регионам…
    http://censor.net.ua/ru/resonance/view/164775/tarifnaya_geografiya_skandalnye_tarify_jkh

4. Нині принесли рахунок за газ ,глянувши на суму я дістала шок .Бігом до лічильника і дістаю другий шок : НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ КІЛЬКІСТЬ КУБІВ СПОЖИТОГО ГАЗУ ДОРІВНЮЄ КІЛЬКОСТІ КУБІВ ГАЗУ ,ВНЕСЕНОГО ДО ОПЛАТИ ЗА МИНУЛИЙ МІСЯЦЬ !!!! Замість купити собі щось на свята,я маю оплатити покупки комусь ???:ireful1::ireful1::ireful1::cry::dntknw:::ireful::ireful::badc:

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Валентина, именно так, зам. министра ЖКХ так и сказал, а кто будет оплачивать потери (воды, газа, тепла), закладывая высокий процент потерь они получают сверхприбыль

6. malibu

malibu Member

А в нас така ситуація по опаленню, що один підїзд за лютий місяць спожив 81,07 ГКал, а інший 77,76 ГКал. ПРи тому що різниця в квадратних метрах між підїздами 10 м.кв. Це дані що я взала з тих писульок (звітності) яку вони вивішують на кожному підїзді. І як їх за теке "вжучити"?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ви собі навіть не уявляєтє як їх тре "жучити" і то шо ви побачили-тільки верхівка(правильніше буде-маленький чубчик) айсберга під назвою-страшилкою -ЖЄК. Бійтесь ЖЕКів.

8. malibu

malibu Member

я також ходила в ЖЕк і рахувала їм на калькуляторі , що б мало вийти, а що є в квитанції ( різниця є ), а головний бухгалтер розвела руками, в нас так програма рахує :dntknw:, я їй кажу чому така різниця, формула підрахунків є одна, а чому цифри різні? А вона мені :scratch_one-s_head: нам таку програму дала міська рада. о_О А програмісти на шо?
    Чемно висловлюючись, вони мене розізлили.:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А ви в них ше попросіть шоб вони вам надали(роздрукували) методику нарахуванню плати за опалення,.... ше таке почуєте! ооо

10. malibu

malibu Member

я написала письмову заяву, точніше інформаційний запит. Чекаю письмової відповіді.:pardon:

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як вам відпишут -дайте знати

12. Blessed

Blessed Well-Known Member

В нас телефон Фарлеп, тепер це група ВЕГА, так от обгнагліли вкрай! Позвонив компютер (голосом жіночки) і сказали що тепер доставка квитанції до поштового ящика коштуватиме 2,50 гривень. А як не платите, то взагалі нічого не принесуть. Прикольно, з якого дива тепер платити? і за яким розрахунком?:dntknw:

13. syavych

syavych копач

А навіщо рахунки? Я плачУ авансом - кинеш їм 200 грн і спиш собі спокійно півроку. Раз в місяць можна подзвонити на їх лінію щоб взнати скільки наговорив за місяць і чи ще достатньо коштів.

14. malibu

malibu Member

Обовязково напишу. Сама чекаю не діждусь, що ж вони там намудрують:scratch_one-s_head:.
    А тепер маємо ще одну "ПРИЄМНУ" новину, громадські слухання, щодо підняття тарифів на комунальні послуги. Вони своїх обовязків і так не виконують, а ще хочуть піднімати тарифи....:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  15. malibu

malibu Member

Скільки часу пройшло, а відповіді з ЖЕКу я не отримала!!!:dntknw: Написала скаргу в прокуратуру, щодо вчинення злочину (на дотримання термінів розгляду моєї заяви). Тепер чекаю відповіді з прокуратури. :)))

16. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

а ви самі не можете піти у підвал і подивитися на лічільник скільки ? у мене є ключі від нашого будинкового лічильника.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

якщо вам цікаво то просто дял довідки по памяті вивезення і утилізація 1 тони побутового сміття коштує у львові від 275 грн\ тона ( ЛКП Збиранка) до 373 грн\тона ( АВЕ ) із орендою металевих контейнерів і побудовою контейнерного майданчика, думаю у ЖЕКу ціна десь близько 320 грн\тона , 1 евроконтейнер рахується як 0,125 кг *1,1 м3 , бо 1 м3 сміття рахується як 125 кг. Ось тепер можете порахувати скільки обходиться вивіз сміття .

17. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

во сколько нынче коммунальные платежи среднестатистическому Львовянину обходятся ? 1-2х комнатной квартиры.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, читаю новость, никак врубиться не могу.
    Это про вдову, которая себя сама секла?

Львівська міська рада (ЛМР) звернулась в Прокуратуру щодо законності ухвали ЛМР щодо відміни тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

http://news.lvivport.com/zhyttja/16...neviznacheniy-termn---chinovnik.html#comments

19. morze

morze Well-Known Member

В Туркменії -комунальні послуги - безоплатно!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Olenall

Olenall миється в бані

У нас же по відношенню до зарплат надто високі тарифи на комунальні послуги, тому такий високий процент тих, хто не платить

а де твій аватар? :)