Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. fuxx

fuxx Member

Батареї кочегарять як навіжені. Протягом зими було 19-20, тепер всіх 23!!
    Певне мусять спалити побільше Юльчиного газу і нам виставити рахунки як змою :sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Summer

Summer Well-Known Member

дійсно така Африка дома, і вікно постійно відкрите і все одно така жара..... а коли холодно було так батареї ледве палили, ну скажіть то спеціально так роблять?

• Подобається Подобається x 5
  3. fuxx

fuxx Member

Згідно якоїсь інструкції котельня припиняє подачу опалення в опалювальний період якщо на дворі середньодобова т-ра протягом 3 діб не нижче 8 С.

Так от в той рік коли вперше почався шум навколо вартості газу, і почав діяти РосУкрЕнерго - в теплий період працівники котельної виключили опалення, і майже миттєво прийшов наказ "зверху" всупереч інструкції відновити подачу опалення. Висновки робті самі.

4. NIK

NIK Well-Known Member

Згадую веселі приколи 2008 року :) Я завжди вчасно сплачую усі комунальні платежі, але минуло року мені 2 місяці поспіль приходив борг 1,4 грн, 2,12 Дивлюсь квітанції - я платив повністю а мені вибила на відповідні суми менше :) Як потім виявилося - таким чином працівники сберкаси де я платив поцупили за 3 місяці декілька десятків тисяч гривень :) Після цього все що можу сплачую сам в електронній формі :) Не зза грошей - дело принципу :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Synoptyk

Synoptyk Active Member

Вголос про жековські ремонти в під'їздах...

Зараз біля багатьох під'їздів на зовнішній стіні мешканці зробили дошки для оголошеннь. На них жековці почали вивішувати графіки миття сходів.
    Після піврічної паузи з миття нашого під'їзду працівниками жеку мешканці вивісили на дошку оголошеннь плакат "Краще під'їзд почали б мити замість нікому не потрібних графіків".
    Як не дивно -подіяло. З'явився працівник і почав у відповідності до графіку мити сходи.
    Правда останній ремонт в нашому під'їзді був зроблений ще за часів радянської влади. Хоча плату за обслуговування жек брав справно.
    Тому тепер на дошці оголошеннь висить плакат з написом:

У ЦЬОМУ ПІД'ЇЗДІ ОСТАННІЙ РЕМОНТ БУВ ПРОВЕДЕНИЙ ЩЕ ЗА ЧАСІВ РАДЯНСЬКОЇ ВЛАДИ. ПІД"ЇЗД ОБСЛУГОВУЄТЬСЯ ЛКП СНОПКІВСЬКЕ.
    ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ.

Пропоную кому близька подібна проблема вивішуйте на дошки оголошеннь плакати пдібного змісту. Якщо одночасно і всі разом...

P.S.
    Принаймі цікаво поспостерігати за спектаклем "пояснення комунальної гички про те що гроші ми повиинні платити справно, а от ремонти в підїздах це не їх компетенція оскільки тоді доведеться менше красти".
    "Сколько правди в глазах...." ДДТ

• Подобається Подобається x 1
  6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

а в мене інша проблема. Аварійний балкон в центрі міста.
    Написала лист в жек - реакції жодної - нема грошей

• Подобається Подобається x 2
  7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Розкажете про результат.

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Підскажіть будь-ласка мою проблему з світлом бо я шось нічого не розумію,стабільно платили від 50 до 70 гривень,цей місяць заплатили 120 гр.накатало 500кВт,світимо як завжди,таке реально ?Дякую.

9. fuxx

fuxx Member

А наш жек перед новим роком в скриньки розкидав листівки з інформацією скільки він "добра" зробив. Там і ремонт садочку - на який збирали у батьків гроші, ремонт покрівлі мого будинку який я робив власними руками (добре що матеріали дали).....

10. Varvar

Varvar Well-Known Member

тобто +300 квт від звичайного, що в "еквіваленті" може дорівнювати 150 годинам - 5 годин/день роботи електрообігрівача або ще чогось такого ненаситного.
    Якщо Вам "без Вас" знімають показники, то можливо якийсь час до Вас не ходили а писали середню цифру, а потім виявилось що Ви насправді споживали більше середнього і дописали.
    Ну і хіба ще може хтось до Вашої лінії підключився ....

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене та сама проблема-все було 70 грн, а того місяця 110, я аж задумалась, перевірила показники-нормально, і день ніби довший,
    висновок: таки треба економити, розслаблені ми якісь:)

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

От власне шо обігрівачами не користуємось,нічого ненаситного не включали,все як завжди,дякую, тепер проконтролюю ту жіночку шо покази записує,а то довірлива я .Можливо шо навіть хтось до лінії підключився?Нічого собі:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  13. Анута

Анута Well-Known Member

о, а я недавно мала честь познайомитись з нашою двірничкою. з серпня тут живемо, а ще ніразу її не бачила. сусідка казала, що теж не знає як та виглядає. А ось вона сама прийшла - договір принесла, щоб ми з ЖЕКом підписали про надання нам їхніх послуг і їхні тарифи. Казала, що прийде за підписаним екземпляром, але певно то буде через рік, бо вже 2 тижні не заходить )))))))))

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

то всім порозносили двірники ті договори і десь через день після того як принесли мені на читаю повідомлення мерії, що вже укладено 95% договорів
    якщо та жіночка навіть не дуже точно "записувала" "проміжні" місяці, то особливого рецедиву немає, єдине що вийшло нерівномірне навантаження на Ваш сімейний бюджет

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось зібрала до купи всі рахунки за лютий
    Електроенергія - 29.61(10коп.91 за кВт\год)
    Вода (гаряча, холодна, каналізація) - 70.55
    Опалення -55.39
    Квртплата-91.39
    телефон - 97, 14
    інтернет - 100 гр.
    кабельне -25гр.
    За електроенергію нам приходить три місяці по середньому. а потім приходить вже рахунок з перерахунком за всі місяці.Але ніколи не було у нас великої переплати.
    Це дані по квартирі в Южноукраїнську, де прописано нас 5-ро.

• Подобається Подобається x 5
  16. fuxx

fuxx Member

То якісь насмішки.

Вартість опалення в 1 кімн. з прописаною одною особою з пільгами у Львові має Вас шокувати ))

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо врахувати, що платимо ми весь рік, то це нормально, я вважаю.У Кіровограді ми сплачуємо по 169 гр.тільки опалювальний сезон.
    У Южноукраїнську у нас 3-на квартира
    в Кіровограді двох-кімнатна.

18. Varvar

Varvar Well-Known Member

навіть з урахуванням того що весь рік то дуже дешево, в батьків також 3-на, то опалення у сезон виходить за 1 місяць як у Вас за 10, а може й більше, точно не пам"ятаю.
    без пільг виходить більше 200 грн. лише за опалення + впродовж всього року ще десь 30 грн., а може вже й більше.

19. Євген М.

Євген М. New Member

Цікаво чи багато таких, кого зачеплять нові тарифи на електроенергію? В нас вдома середнє споживання 500-550 кВт на місяць (користуємось електробойлером, а деколи і калорифер потрібно ввімкнути - маленька дитина вдома). З новими тарифами доведеться платити 400-450 грн. тільки за електроенергію... От так влада зробила з нас "буржуїв"... Немаємо права на людські умови :sad:...

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

це досить багато навіть з урахуванням бойлеру ? а скільки осіб проживає, якщо не секрет ?
    може буде якась диференціація в залежності від кількості осіб, що проживають .....
    Ви читали то рішення НКРЕ ? бо я лише "здалека" чув про то рішення .....
    під оце
    не підпадаєте ?
    і ще цікаво чи можна буде "розбити" споживання на два платника, наприклад якщо особняк - 2 лінії для кожного поверха, 2 платника і з відповідними наслідками ....
    в крайньому випадку прийдеться Вам-"буржуям" купувати різні спецпристрої, що зупиняють навіть електронні лічильники, бо нема на то ради - чесно платити дорого обійдеться

а де твій аватар? :)