Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. egoistka

egoistka Well-Known Member

в тому то і справа, що виросла саме кількість спожитого газу!

2. Веда

Веда Well-Known Member

У нас тоже 8.42 грн за кв.м (количество прописанных на цену отопления не влияет)
    Услугу отопления в нашем городе оказывает областное предприятие «Донецктеплокоммунэнерго». 8.42 гривны за отопление одного квадратного метра жилой площади - такой тариф действует во всех производственных единицах объединения «Донецктеплокоммунэнерго»: в Шахтерске, Славянске, Харцызске, Константиновке, Енакиево, Торезе, Снежном, Ясиноватой и других.
    А, например, в некоторых районах Макеевки - за 1 м. кв. берут 9,05 грн. В Докучаевске тоже больше 9 гривен.
    За воду и водоотведение у нас - пока 6,75 грн за 1 м куб. (по счетчику)
    Мусор - 3,12 в месяц с человека.
    газ - 0,4836 за куб (по счетчику)
    Горячей воды нет с прошлого года - дорого для горожан.
    Судя по всему цены будут еще расти.

3. Summer

Summer Well-Known Member

принесли квитанцію за кабельне з березня вже буде 45 грн....о_О, певно треба відключитись....а там мої улюблені канали....

• Подобається Подобається x 1
  4. Веда

Веда Well-Known Member

А скільки у вас каналів? У нас 40 шт, поки 26 грн.

• Подобається Подобається x 3
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ох... в мене за 2 місяці набыгло 800 чимось (за 50 квадратних)... ото я шалений шопоголік - минулого місяця не встигла оплатити, а гроші потратила, а цього напевно копілку розбиватиму:)))

• Подобається Подобається x 4
  6. Summer

Summer Well-Known Member

десь 53, від Волі було 39 стало 45 :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  7. fuxx

fuxx Member

А мене з лютого НВП "Лептон" підняв до 39,50. То я і відключився.
    Було ~45 каналів, але половина надзвичайна єрунда. Мені б з тих всіх вистачило 2-5 каналів.
    Ще оператор пропонує пакет "Cоціальний" за 15 каналів - 17 грн ))) - це при тому що на звичайну антену можна піймати 15 каналів.

Доречі тариф піднімається вже не вперше, але попередні рази додавав деякі нові канали, а тепер нічого нового та й ще якість деяких каналів почала храмати (

8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А ми після ремонту до кабельного не підключалися.
    Поки що ловимо "соціальний пакет" на дротик :)
    Абсолютно вистачає

Правда тихо офігіла від суми за опалення за січень - 320 грн, і від 200 грн боргу, які взялись просто з повітря

• Подобається Подобається x 6
  9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

«Львівгаз» має намір уже 23 лютого з 10.00 відключити у Львові газ

http://daily.lviv.ua/?newsid=19300

http://www8.city-adm.lviv.ua/info/vgz.nsf/NewsLMRv/7B99245A5AF9A7AAC22575630046E940?OpenDocument

З понеділка всім відключать газ, чи тільки підприємствам ?

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

Перепади світла,або як у нас ламається техніка...

Не знаю,чи багато львів'ян стикалися з тою проблемою,але ми особисто стикаємося вже не вперше...Викликаємо електрика,фіксує 380 Вольт напругу в розетках,результат-згорівший холодильник,телевізор,домашній кінотеатр,мікрохвильова пічка,душова кабіна (сауна,гідромасаж,освітлення,радіо,телефон...тільки вода тече,все решта не працює...).Неодноразові ремонти вже дістали,та і кишені пусті...ЖЕК відфутболює,каже-ставте захист...За чиї гроші?!Хто може грамотно розказати як поступати в цій ситуації?

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

12. sselev

sselev Well-Known Member

Найпростіший захист - відсікач напруги.
    Якісний захист зараз дороге задоволення. Стабілізатор напруги потужністю 5,5 кВт обійдеться як мінімум у 280 USD.

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

14. bermooood

bermooood Member

НКРЕ хоче з 1 квітня підвищити тариф на електрику втричі

Привіт усім, хто користується електричними пристроями обігріву, бойлерами....та й пральками, мікрохвильовками, кондиціонерами.

Ось гарна новина, тішимось -->
    http://www.unian.net/ukr/news/news-304033.html

Ось і знайшли спосіб боротьби з індивідуальним (можна сказати альтернативним) електричним опаленням і підігрівом води. А тим, в кого роками немає гарячої води, чи квартира погано обігрівається, чи 4-5 мешканців в одній квартирі, що робити? Так що -- всі на села)))

15. Summer

Summer Well-Known Member

чи вони подуріли на тому кабельному в грудні 39 грн, січень 42 , а вчора принесли квитанцію за лютий вже 45 грн о_Оо_О. певно буду відключатись, бо кожен міс піднімають.....

• Подобається Подобається x 3
  16. vanilia

vanilia Well-Known Member

Ми на час ремонту відклбчилися і після цього вже наново не підключались якраз через ті підвищення. :ireful1:

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми від кабельного відключились 4 роки тому:) - но і ніц не втратили, хіба нерви, новини по неті і радіо, недовго і ненудно;)
    Приємно здивував рахунок на квартплату, зменшили на 20 грн, "мєлочь, а приятно", правда лямпочки яко не міняли, так і не міняють, сходи як не мили,так і ..., а так все добре.
    Чекаю рахунок на опалення як на вирок-там буде за 4 місяці, певне гривень 800, але то нічо, куплю обнови на осінь а не на весну, скільки тої весни:)))

• Подобається Подобається x 5
  18. Summer

Summer Well-Known Member

заплатила за світло, телефон + те кабельне, чекаю воду та газ .....

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сиджу і рахую свої витрати за місяць....за минулий місяць оплата квартири і всіх комунальних послуг+інтернет обійшлося мені у 650 грн...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба буде свої порахувати.У нас трохи електроенергія дешевша.

а де твій аватар? :)