Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. старий

старий New Member

краще б не звязувався з карпатбудом

я кілька років тому уклав угоду з карпатбудом. Щоб виплатити всю суму, продав попередню квартиру. Будинок мав бути зданий ще півтора року тому. Ми вже там живемо, бо нема де жити. Таких, як ми, в будинку живе десь 20 сімей. В будинку нема ні опалення, ні газу, світло лиш тимчасове. Син вже два рази простуджувався. Від включених обігрівачів постійно горить проводка. В карпатбуді вже рік водять за ніс, обіцяючи в найближчі дні все повключати. Я у квартирі в куртці ходжу. Не знаю, як зиму перебудемо. Люди, не звязуйтеся з Карпатбудом!

• Подобається Подобається x 4
  2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Шановне товариство, а скільки зараз коштує куб води? Бо ми вже рік не платили - то квитанції чекали:crazy:, то книжку шукали:))), то ми квартиру купили і рік розбирались:cry:, а тепер треба за 128 кубів заплатити, а як заплатимо по меншому тарифі то буде ...:bad:

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Не пам"ятаю, але була в ситуації по дібній до вашої, бо пів року показники води давала тіки в водоканал, а виявилося, що треба ще в ЖЕК, то потім мені весь борг за підігрів води по новому тарифу перерахували:), так що платитимете по зараз існуючому....

• Подобається Подобається x 1
  4. Дана

Дана Well-Known Member

І у нас була така ситуація, тільки ми платили по тим тарифам які діяли на той час, ЖЕК намагався нас переконати що не знає як взяти скільки ми використали наприклад у травні чи квітні, чи серпні, а може ми за один місяць викорисали стільки кубів ми їм надали копіїї квитанцій з львівводоканалу, там чітко видно скільки кубів було витрачено, і є покази лічильників окремо гарячий і окремо холодний кран, от за підігрів ми брали тарифи відповідно до того періоду, нам зарахували нормально.

5. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ви молодець, а я в той час була дуже заклопотна, що навіть і не подумала, але хоч одне тішить, різниця була на той час лише кілька копійок...

6. Usmishka

Але який то зараз існуючий????????:scratch_one-s_head:

7. Дана

Дана Well-Known Member

1 м.куб - 2,58 грн
    водовідведення -1,14 грн
    разом треба рахувати 3,72 за 1 м.куб.

• Подобається Подобається x 4
  8. Usmishka

ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!

9. Usmishka

До речі, щодо приватних жеків, то наш будинок на Сихові обслуговує також приватний жек "Світ Сервіс" - впринципі непогано, людяне відношення, але "завдяки" тому що половина людей в будинку не платять, бо мають претензії до забудовника!!!!! через несвоєчасно зданий будинок в експлуатацію!!!!!!!!!, то з заміною лампочок в підїздах бувають проблеми:cry:

10. dimalozz

dimalozz Member

Просто-напросто вирішують свої проблеми чужими руками. Відрубаємо послуги цілому будинку бо кілька алкашів вирішили не сплачувати рахунки, а ви собі там розбирайтеся між собою... Насправді ж уявіть собі такі ситуацію в якій-небуть "гамериці". Уявили? Правда смішно? А в нас не смішно, в нас гірко. Придумали ж таке "будинок-боржник" о_О то ж в голові не вкладається. Як в концтаборі якомусь: втік полонений — цілий барак йде в газову камеру... чому я маю відповідати за когось? Мій сусід не платить — це адміністративне порушення, викликайте міліцію, тягніть його до суду, штрафуйте, позбавляйте послуг... але не моїми руками будь ласка, і дитина моя теж тут ні до чого. А якщо не надаєте МЕНІ послуги, про які домовлено (а ще недайбо присилаєте рахунок за ненадані послуги) — то вже моя черга тягнути вас до суду. І будьте певні: і я, і сусіди виграємо судову справу і як мінімум не будемо платити пару років. Проблема тільки в тому, що ми бидло не звикли відстоювати свої права...

• Подобається Подобається x 7
  11. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

повністю згідний,дивлячись це все таке враження що людей "присадили" і змушують купляти тільки те що "вони" хочуть.Труби що йдуть до будинку обігрівають асфальт,чому підїзд чи будинок не може собі замовити прибиральницю чи сантехніка ажек навязує але то є "система" ще та довго напевно треба щоби вона відійшла

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Вообще не понимаю за что платим жеку, пользу пока видно только в одном - убирают тетки по утрам мусор, за это конечно стоит платить но ...не столько же...
    наверно сам тип ЖЕКофф это такой жжесткий совок, от которого все никак нельзя избавится, впрочем в этом виноваты сами жильцы, не могут скооперироваться, вот и результат ...

13. dimalozz

dimalozz Member

Так, система не досконала, але найцікавіше те, що навіть у ній є правила. І у судовому порядку все вирішується... якщо тим займатися. Я спілкувався з одною жінкою, то вона навчилася не боятися йти до суду і стала жити веселіше. Наприклад газовня прислала рахунок де була порахована бабця що давним-давно померла, і там борг за два роки! Подзвонила, пробувала щось з’ясувати, там її посилали туди-сюди, нарешті вона подала до суду. Тепер вже почало до неї дзвонити само керівництво газовні, пропонували все вирішити тихо-мирно, вона не погодилася. Суд чесно виграла і рішення постановило що вона два роки не буде платити за газ взагалі. Хеппі-енд! Аплодисменти! :)

• Подобається Подобається x 3
  14. gryvul

gryvul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  15. Summer

Summer Well-Known Member

от хто не має боргів так це пенсіонери, бо їм просто не дадуть субсидію... Знаю, бо бабусі ношу документи на отримання субсидії, так там треба показати всі квитанції про оплату! вони всі вчасно платять, а от цікаво наші депутати вчасно платять ком послуги чи тільки балакати багато вміють?

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    Добридень же, новий годе
    В торішній свитині,
    Що ти несеш в Україну
    В латаній торбині?
    «Благоденствіє, указом
    Новеньким повите».
    Іди ж здоров, та не забудь
    Злидням поклонитись.

Новорічне...

17. bora

bora Well-Known Member

Справедливо..от тільки ньюанс..добре як з суддею пощастить.. а як попадеться такий як Зварич - що в такого відсудиш?
    Також знаю керівника який 2 роки судився з пожежниками, що вибили двері коли в сусідів була пожежа. Відсудив відшкодування - але 2 роки по вимозі суду виратив на надцять і надцять засідань (а як це можливо якщо людина -найманий працівник?). Оце як на мене ненормально - затягування справ! Таким чином наше чиновництво і привчає люд, що собі ж дорожче звернутись до суду - певно в гамериці таку елементарну-очевидну річ не будуть роками розбирати та списувати томами паперу.

• Подобається Подобається x 2
  18. Summer

Summer Well-Known Member

хотіла вчора за світло на пошті заплатити, так кажуть, що договір закінчився і поки що не приймають платежі, треба в ощадбанк йти.

• Подобається Подобається x 2
  19. Summer

Summer Well-Known Member

Моня, шо за спам?

20. Веда

Веда Well-Known Member

Знаю депутатів міської ради, які не платять, як і їх діти... Думаю, що і в ВР такі "фрукти" є.
    У нас у місті 30 депутатів, з них близько 10-и - почётные жители города. Вони самі себе в цей ранг возвели, під себе положення розробили і одержують кошти з міського бюджету на свої комунальні потреби...
    У нас і Янукович - почётный...

а де твій аватар? :)