Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. bora

bora Well-Known Member

МАємо доброго родича, який як в анекдоті - так "задовбує інстанції" вияснянням, що це за такі борги вони надсилають, і йому завше - кажуть - та йдіть, нема ніяких боргів і ми спокійно потім платимо по лічильнику. Проте нам щомісяця налічують знов якісь дивні борги. Сусіди - сплачують, бо не мають часу бігати по установам дізнаватись звідки ці цифри. Не пам"ятаю точно коли, але був навіть випадок, що водоканал перераховував вартості за якийсь 2005 рік і знову нам намалювали круглу суму боргів. В результаті там таки знов було вияснено, що боргів насправді ми не мали.
    Отаке. А Ви добре вичитуєте цифри які Вам надсилають в квитанціях?
    Бо ми подумали, що родич міг би ще комусь допомогти з боргами - раз на пенсії має вільний час і собі підзаробити :)

2. bora

bora Well-Known Member

А це не дуже гарна новина в ЛГ..

В нас є досить алкашів в будинку, що не платять ніколи. Сто відсотків є борги..І чого влада добивається - то я маю за них платити? Чи якісь батьки немовлят поприбивати мають таких?..А ще є здавачі квартир, що тут не живуть. Їм байдуже, що ми мерзнутимемо.
    Чого досягається такими методами..

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Зима 08: Відключили опалення ?

Вчора в новинах показали, що від опалення відключені Київ та Львів ...

Ну дійсно, вода холодна в кранах. Але батареї наче теплі ...

Тим часом в електронних ЗМІ пишуть , що ми мерзнемо:

http://portal.lviv.ua/news/2008/12/12/162806.html

Що, направду відключили опалення ?
    Нас чекає льодовий період ?

• Подобається Подобається x 2
  4. syavych

syavych копач

Направду. В нас уже 3 дні поспіль батареї відключають (зранку ще трохи теплі, під вечір відключають).

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Підозрюю, йдецця про перерозподіл бюджетного бабла: хочуть перекинути "неосвоєні кошти" на погашення боргів.
    Піарять це діло і ЗМІ, і батареями.

6. illia

illia Well-Known Member

так, дійсно, декілька днів батареї не гріли, води гарячої немає з вівторка(р-н Сихів)

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас гаряча вода є.... :blush:
    цілий білий день, тільки на ніч вимикають....

• Подобається Подобається x 1
  8. В Киеве часть домов тоже от отопления отключили.

9. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Просто якесь знущання над людьми... І всі терплять. :sad:

10. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

чортнівня якась. це ж до чого людей довести хочуть напередодні свят? ні зарплат, ні тепла... куди це все котиться?

• Подобається Подобається x 4
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вчора в Шустера цікава дискусія на цю тему була. Може хтось бачив. Прийшов чоловік з Нафтогазу і розказав, що люди, які отримують газ напряму (індивідуальне опалення, як у мене, наприклад, хі -хі) сплачують 100%, відповідно у них проблем з теплом нема. Проблеми є у тих, хто отримує тепло від комунальщиків. Тобто там десь гроші затримуються і до Нафтогазу не доходять. Найбільше мені сподобалось, що Нафтогазу заборонено якимись там постановами ВР оскаржувати в суді чи прокуратурі дії комунальних служб і вимагати через суди оплати. Отож вони і понижують тиск. Не ту країну Гондурасом назвали.

• Подобається Подобається x 6
  12. mavka

mavka Well-Known Member

я тут ще кілька гілок читанула про Україну, - слухайте, скажіть чесно, справді за останній місяць все так раптово почало котитись вниз, чи це наші "звичайні перманентні труднощі молодої держави" ?

Останнє редагування: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  13. duncan

пані мавко, почало котитися.
    справді так.

• Подобається Подобається x 5
  14. mavka

mavka Well-Known Member

хм. як би це коректніше поставити питання. я добре пам"ятаю, коли з роботи верталась в той час, коли на Сихові відключали світло на кілька годин, коли була тільки холодна вода, коли в кишені було на дорогу туди й назад. це було майже 10 років тому. відчаю не було все-рівно. і виїхала я в той час випадково. кожен раз приїжджаючи додому я бачила покращення, як й багато хто. й здавалось, відчуття внутрішнього життя країни не втрачалося, - все ж таки постійний контакт. й завжди та думка присутня "ну ще трохи побути в армії, в муштрі, й потім додому".

а тепер ось в мене незрозуміла тривога.
    ще той Янукович: "як щось не зміниться за найближчі 100 днів, буду піднімати народ."

15. duncan

та пішов він в баню той янукович...
    але те, що фінансове та криміногенне становище погіршилося -- факт!
    тішить одне: ві львові це ще не сильно відчутно...

16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

http://korrespondent.net/ukraine/politics/677961

Судячи по коментарям до новини .... кияни друкують коменти в рукавицях )))))))

Аха, і робітники ЛАЗу із посмішками на обличчях учора дізналися про 40-денну не оплачувану відпустку з 6 місячною заборгованістю по з/п.

17. duncan

аха, гоп-стопом у львові поки що люди не заробляють на життя....
    ну, може хіба на с****і, та там ніколи й не переставали.. :)))

18. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

скорочення зарплат, відпустки за власний рахунок, заборгованості зарплати на місяць-півтора часу, закриття підприємтсв великих і малих - десь так ситуація виглядає сьогодні.

19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ну в нас в центрі сумки почали красти масово :) Так що дехто вже заробляє...

Почало котитись. Тільки не в останній місяць. В останній місяць почали масово проявлятись наслідки, про які вже попереджали деякі спеціалісти з 2000-го року... Але хто ж їх слухає, поки є що красти?

Останнє редагування модератором: 14 гру 2008
  20. gryvul

gryvul Well-Known Member

ну, про проблеми попереджають з 1991. Але останнім часом на всі попередження всі і забили. натомість робили все, щоб перевірити на міцність терпіння. І видима тільки вершина айсберга. Зрештою, на Західній Україні легше, бо в нас з початку 90-х все розвалилося. ми це, фактично, вже раз пережили. а що там на Сході, мені страшно подумати. Хіба мені заперечать форумляни звідти

а де твій аватар? :)