Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. andi

andi Well-Known Member

Майже офтоп: починає дійсно дратувати велика кількість пустослового піару та особливо замовні статті в газетах - як тепер видно, і в ЛГ. шкода... складається враження, що журналісти не такі як ми, звичні мешканці міста, і їх мало хвилює корінь проблеми. :nea:
    хоча, можливо виною тому банальна цензура, або просто комерційна вигода (як за рекламну площу...)

2. Барбос

Барбос Well-Known Member

Нє, панове, то всьо класно але на мені починають вже від холоду блохи дохнути, та і по ранках лапи вже ломить. На буді вчора повісили оголошення, що борг вашої споруди складає 5 з копійками тисяч гривень і ми (ЛКП) ЗОБОВ"ЯЗУЄМО вас оплатити його бо інакше тепло не подамо. Я оплачував все за всі місяці, боргу В МЕНЕ нема і мене -- !!!ЗОБОВ"ЯЗУЮТЬ!!! Хочеться взяти гранату, прискакати в ЖЕК і засунути ту гранату їм самі знаєте куди.... або просто накакати їм під двері... від безвихідності становища...

• Подобається Подобається x 8
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не маю проблем з отоплювальним сезоном, бо живу у власному будинку. Тож отоплювальний сезон починаю, коли собі хочу. Але цьоця, яка ходить знімати покази, чи не кожного місяця "припише" лишніх 200 - 300 грн. Доводиться постійно їй в писок квитанціями тицькати. Вже серйозно подумую над тим, щоб прикупити їй окуляри

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

эдина перевага відсутності опалюваного сезону для мене - всі дрозофіли на кухні повиздихували))) а так... весь час доводиться сидіти на кухні з включеною електроплиткою чи воду кипятити без причини...

5. Summer

Summer Well-Known Member

холодно, білизна не сохне, рушники в ванній мокрющі, винесу на балкон погода волога, теж не сохне, жах. Теж справно плачу, а одна квартира на цілий будинок! має досить великий борг і платити в майбутньому не буде.... от і мерзнемо за таких боржників :scratch_one-s_head:;)
    а в бабусі вже затопили (Личаківський р-н) :)

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в нас вчора увімкнули. незважаючи на боржників, хоча теж погрожували.

імхо, оці казочки про боржників, то з одного боку виправдання затримки, а з іншого боку - засіб тиску.

• Подобається Подобається x 1
  7. Summer

Summer Well-Known Member

в мене теж включили в суботу опалення , але тільки в одній кімнаті гаряча батарея, решта - холодні...;)

• Подобається Подобається x 2
  8. balzatul

balzatul New Member

Не включают отопление из-за квартир-должников

У нас в доме 80 квартир, из которых 7..8 имеют непогашенные долги по отоплению.

В результате центральное отопление не включено до сих пор во всём доме.
    ЖЭК ссылается на котельную, которая-де принадлежит ЖД и отказывается подавать тепло в дом, переданный с баланса ЖД на баланс города, мотивируя своё поведение тем, что это - "дом-должник".

Мёрзнет в итоге весь дом, и в нём в нескольких семьях - грудные дети.

Подскажите, куда обращаться для проведения операции "принуждения к отоплению"?

Заранее благодарен.

9. RybaKotyk

RybaKotyk Member

Хто знає, як встановити лічильники на воду? Які фірми надають такі послуги? Дуже дякую за відповідь!

10. fuxx

fuxx Member

А я вже сего року два ризи сі купав то можут вже й виключати.

• Подобається Подобається x 7
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та кіко тої зими.... нє?

12. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

направду коли воду відключають це справжнісінька халепа, в мене вода чітко по годинам і як добре шо у мене колонка:) але зле і обідно коли приходищ до дому о 10 вечора а в крані пустота... сухо як в сахарі....

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та й тепліше буде:))

а у нас халепа коли світло ...все зразу завмирає....один ліфт працює.Добре , що це буває дуже рідко.Та й з водою теж саме.Ми не звикли її набирати про запас.як у моїх на Зеленій:)

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Прийдеться швидко вчитися набирати воду і купувати великого баняка-виварку, щоб була вода. така потрібна наука, на жаль, швидко приходить. все одно ситуація з водою не зміниться найближчих 5 років.

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

Є більш сучасні способи забезпечити себе водою. Треба трошки потратитись, але комфорт того вартує

16. Масік

Масік Well-Known Member

ви маєте на увазі покинути Львів? :) думаю проблема з водою це візитна карточка нашого міста, як нас звідси не витруюють все одно ми патріоти!:)

• Подобається Подобається x 3
  17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Наврядчи переїхати. Бак і бойлер - хороший вихід

18. fuxx

fuxx Member

У мене вже третій день нема холодної води, а зате тепла вода стала кипятком :)
    З однієї крайності в іншу.

19. Varvar

Varvar Well-Known Member

ну чому такі крайнощі, достатньо поставити
    + ще насос щоб тиск нормальний був ...
    Ключовим тут є те, що непотрібно ніяких дозволів і т.д.

20. bora

bora Well-Known Member

Один ньюанс... Електроенергії бойлер натягне як треба. Мусите враховувати...

а де твій аватар? :)