Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Wertyn

Wertyn Active Member

Мих, я сі тєжко вібачєю, то в Вас горєча вода тече чи жінки холоднов миют круглодубово?
    Якщо серйозно, то я так і не зрозумів головного: чекати мені гарячу воду на Сихові, чи нє?
    P.S. На Сихів переселився два тижні тому, того й питаю.

• Подобається Подобається x 1
  2. Радість

Радість Well-Known Member

В нас, на Сихові, нарешті вже дали гарячу воду. Сподіваємось, це на довго.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От не розумію, чого на Зеленій вода тільки за графіком і тільки холодна?

4. Wertyn

Wertyn Active Member

А коли дали? Бо в мене нема:ireful:

5. Alias

шановний Wertyn, цитуйте допис того, до кого звертаєтесь, простіше буде спілкуватися...всім:)

6. bora

bora Well-Known Member

Та то не тільки на Зеленій) То тенденція у Львові - і графік, і те, що гарячу рідко бачать. Ось тому троха дивуюсь тим гаслам - як нам стало добре з водою.

7. Alias

А в чому причина, води не вистачає?

8. bora

bora Well-Known Member

Alias, я теж не можу цитувати - тільки іноді:) В мене браузер несумісний з житт..ой форумом:)
    Хтозна чого. Основне напевно - віддаленість Львова від джерел питної води. А решта - як почнуть чиновники пояснювати ще...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів!!!! На Зеленій????? Ви звідки????

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене гаряча вода це свято...Один раз на день і то на годинку часу...а ось до недавна гарячої води взагалі 4 місяці не було ((((((

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, маєте клопіт... та во беріт банєк наливайте холодну і ставите на вогень і юш маєте горечу воду.....

• Подобається Подобається x 4
  12. Alias

Звідки, звідки..з Южноукраїнська!:haha::haha:А на Зеленій мій Максим живе, то я в курсі :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Зеленій я живу.... але я ж не Максим, нє?

14. Alias

Та хто ж Вас знає? Так маскіруєтесь:)Може ще й у тому самому будинку живете?:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не я... Ви виставляли фото Максима, я добре дививсі.... то не я. Я б себе пізнав, нє?

• Подобається Подобається x 2
  16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Who knows, who knows...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

I know, нє?

18. Wertyn

Wertyn Active Member

Та йой, пане Мих жи бись ти знали же я вже клопоту немаю. :yahoo: В пєтницю дали ми горєчу воду, то я вже сі так тішив же аж три разим сі скупав, во. Тіко той лічилник, холєра так крутит жи певно ті купання злоті вийдут.

• Подобається Подобається x 7
  19. bora

bora Well-Known Member

Як таке може бути? Тобто як в нас може бути - не питання. питання - а вони там не офігіли вже зовсім? Вже ремонт коту під хвіст - стіни гниють. Уявляю що буде в морози

20. bora

bora Well-Known Member

Якась притягнута за вуха і інші місця спекуляція. Проблема - не ЗАБОРГОВАНІСТЬ, а постачальник який не хоче надурно щось надавати. Це помилка в логіці чи просто її відсутність? А чому журналістка ЛГ не поцікавилась де осідають гроші, яке населення справно віддає за газ? Починає розчаровувати рівень газети.

а де твій аватар? :)