Комунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 20 гру 2006.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: У кого з водою зле...

Дякую :)

2. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Вітаю! Виглядає, що вода у вас зявилась саме після мого побажання...:)
    Тож наступне: Чірібу-чіріба! аби водичка з вашого крану ніколи і не зникала!..:clapping:

3. Капітан

Аминь :)
    ...Посреди ада есть ледяное озеро. Вода там настолько холодна, что кусок раскаленного металла, брошенного в озеро, мгновенно превращается в лед.
    Увидеть это озеро невозможно - у всякого, кто подойдет к нему слишком близко, замерзают глаза до того, как он сумеет разглядеть это озеро.
    В озере сидят грешники - работники коммунального хозяйства, отключавшие летом горячую воду...

• Подобається Подобається x 13
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Капітане, цю справу тре підмочити, нє?

• Подобається Подобається x 1
  5. Капітан

Согласен :) Не вижу повода не выпить. Не ради пьянства окоянного, а согреву ради. Причём в буквальном смысле.

• Подобається Подобається x 4
  6. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Коммунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг..

Прошу поради.
    Річ у тім, що вже місяць не працює ліфт. Ходили в ЖЕК там сказали що відключили бо "він своє відслужив" і ЩО ДАЛІ??
    В журналі реєстрації в ЖЕК-у вже кілька разів реєстрували звернення щодо ліфта, відсутності світла на сходових, відсутності скла у вікнах на сходових. Реакція "0". В квитанції ЖЕК-у присутня оплата "за неіснуючі послуги". Знайомив порадив писати скаргу в мерію на ЖЕК, який має зареєстровані скарги в журналі від таких-то чисел, і бере оплату за послуги, які ним не надаються. Причому скаргу з проханням змінити начальника ЖЕК-у, бо даний жодним чином не реагує на скарги жильців. Після закликів Садового "Смерть ЖЕК-ам" кажуть що мерія дуже жваво реагує на всілякі скарги на ЖЕК-и.
    Наскільки це покращить нашу ситуацію мені судити важко, але постійно носити на собі дитину і т.п. по кілька разів в день по неосвітлюваній сходовій перспектива не райдужна, тому робити щось таки треба. Питання в тому як це зробити грамотно і щоб подіяло? може хтось зтикався? може хтось працює в Мерії або чув про подібні "розборки" з ЖЕК-ом.
    Допоможіть інформацією. Дякую :)

7. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Коммунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг..

Можливо я зараз напишу дуриницю:shy: - а ви не пробували звертатися на "гарячу лінію" в мерію? тел -297-59-99

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. sem41

sem41 Well-Known Member

Пробував якось,в п*ятницю вечором:))
    Електрика пропала в кількох будинках, аварійна не відповідала,в мерії сказали,ну як не відповідають,то чекайте понеділка і в ЖЕК:rolleyes:
    а коли попросив пана на телефоні назватися,він чомусь страшно злякався і казав що нізащо не скаже,певно бавився в партизана,кинув трубку телефонну і більше не брав:suicide:

10. Summer

Summer Well-Known Member

радіоточка з 01.10 буде 6 грн з копійками....

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

мені ще весною прийшла квитанція, що борг за квартплату 200 з лишнім грн. :dntknw:, хоча платила всі місяці! я була в шоці, бо знімаю квартиру, плачу за всі КП,а тут ще й така сума! Власниця квартири теж була в шоці. Згодом я дізналась, що такі борги поприходили більшій половині нашого будинку, а також знайомій,яка живе неподалік. Ця знайома так нічого і не вияснивши в ЖЕКу, мусила заплатити ці гроші (у неї теж була сума щось 250 грн.). Власниця квартири теж пішла до ЖЕКу виясняти ситуацію разом зі всіма квитанціями ще з 2004 року (треба все зберігати). То їй сказали, що то борг дуже давній, ще за 2004 або 2005 рік. Зробили роздруківки всіх платежів. Але так нічого толком і не пояснили. Вона туди ходила щось 3 чи 4 рази, поки хоч щось вияснила. Коротше, у роздруківці було написано, що за якийсь місяць я заплатила за квартиру 189 грн, а нижче написали, що якраз ця сума і є борг (напевне виявили, що їм не вистачає того, що самі дописали). Потім ще щось доплюсували. Я точно була весь час при пам'яті, коли платила за КП, і знаю, що такої великої суми я не могла платити. (я що зовсім поїхала, щоб платити за чужу квартиру майже на рік вперед). Та й по квитанціям було видно, що такого небуло. То власниця квартири таки домоглася,щоб ту суму відплюсували, вийшло так, що це помилка оператора чи що. Тобто: самі написали, що сума була проплачена, по паперах є, а в касі її не було. Тому вирішили написати, що це борг.

Потім чула від касирки в ощадбанку, що я не перша, з таким приходжу, що то багатьом людям таке приходило. Цікаво, як люди вирішили цю ситуацію. Бо знайома теж платила справно всі місяці, але й суму боргу теж сплатила. І що дивно, що всім сума приходила близько 200 грн.
    Чи у когось таке було?
    Ото понаписувала.

Останнє редагування: 7 жов 2008
  12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Все що пов'язане з подачeю води і тепла до наших домівок

Вражае як ставляться до цього питання наші комунальники та "господарі" міста.майже рік нічого не роблять,а за тиждень перед планованим включенням опалення починаеться робота.
    Розриють ями біля самого під"їзду і кілька днів робота стоїть.А люди без води сидять або ржава тече.
    Тільки от не розумію одного.Біля нашого дому на рік по 4-5 раз риють в одному й тому ж місці.І труби колись міняли і всеодно весь час риють.Чи скарби шукають?
    Найбільше вбивае те,що страшне болотне місиво під ногами і в будинку.
    А вода?
    Якість як на мене її за ці роки погіршилась.З холодного ржава частенько йде а у гарячому крані холодна або ледь тепленька.За що ми платимо гроші?

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В будинку де живе мій Максим, взагалі воду подають за графіком, а про гарячу годі й думати.Поставили собі бойлер, то хоч так матимуть гарячу воду.Не уявляю. як можна все життя жити з такими умовами...

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А в нас донедавна був благополучний район з водою. Холодна постійно, гаряча по годинах принаймні в опалювальний сезон. За Буняка взагалі пішла регулярно. А цього оку як влітку відключили, так і нема. В суботу теж бойлер поставили. Бо гріття виварок, щоб діей помити, вже в печінках.
    Це, бува, не район Миколайчуа-Лінкольна? Хоча, таких Бермудських трикутників по всьому Львову...

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ні.Виговського-Любінська

16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Скажіть будь ласка, коли мае початись опалювальний сезон?
    Питаю тому бо у нас так і нічого не робили з тими ямами біля будинку ще з позаминулого понеділка.А як знов різко похолодае?А про те що гарячої води не мае -я взгалі вже мовчу.
    Підскажіть хто що знае

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас опалення включили ще тиждень тому...Але це не у Львові

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

В нас вода гаряча з вихідних.. Опалення нема

19. bora

bora Well-Known Member

Вмикають воду тільки з гарячого крану

Новина. Після того як жителі будинку в більшості повстановлювали бойлери нова оказія з водою. Просто вимикають холодну - вмикають її тільки пару годин ввечері. Натомість не забули з гарячого крану пустити - правда холодну. бо за неї вже скільки платити 18 грн/куб.м?

Хто там писав як чудово стало з водою?:) А яка стала якість - іноді тече хіба мутна та жовта вода!! Це Шевченківський район. Ще десь таке відбувається? Цікаво хто до такого геніального винаходу дійшов.

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

з сиропом? Та то всюди так, після включення води....

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)