Ховається, гад! А оскількі він ще й верховний, йому у цьому допомагають саперно-маскувальні війська. Не інакше!
От і результат Паризького сорому, - Євросоюз пом’якшив санкційний список щодо Російської Федерації. Зокрема, обмеження зняли щодо торгівлі з Росією компонентами ракетного палива. Про це сказано у заяві Ради ЄС. Зокрема, мова йде про гідразин і його похідні – гептилом і монометилгидразин. Ці компоненти необхідні для реалізації космічних програм та запуск супутників Європи. Як повідомляв УНІАН, раніше Євросоюз заявив, що не розглядає можливість введення санкцій відносно Росії у зв'язку з ситуацією в Сирії.
Igor Ovchar 37 хв. · Люди кажуть, що польський рокер і за сумісництвом польський реформатор, що став головою Укрзалізниці, нібито подивився загалом на всю ту сволоту, що засіла в Уряді, АП, ВР та в Укрзалізниці зокрема, почухав чуба і перше, що зробив - забрав з окупованого Донецька регіональне управління Укрзалізниці!!! та зупинив в зоні "АТО" всі ці залізничні потяги з товарами імені Порошенка, Яценюка, Авакова, Грицака, Пшонки, Насірова та прочая дрібніших ложкомойкіних героїв майдану. Кажуть, що понад 100 товарних потягів нині стоїть, повсюдно легка паніка, ділові люди нервово дзвонять в Кремль та на Банкову тощо. Напевне звільнять поляка, як звільняють всіх, хто не розуміє потрібність торгівлі на українській крові
Сьогодні своїми очами бачив, як у Києві в метро на станції Арсенальна - якийсь підозрілий тип збирав гроші, мовляв на потреби армії, але на вигляд - явно виражений наркозалежний. Якщо вирішили допомогти армії, то, будь ласка, робіть це через офіційні фонди.
У "гламурних" немає повноважень затримувати цих осіб Суд признал Семена Семенченко фальшивым офицером Гришин-Семенченко просто пользовался правовой безграмотностью жертвователей, прежде всего американских, с которых собирал деньги и которых вводил в заблуждение с помощью фальшивой печати несуществующего батальона «Донбасс»
Сколько брехни в интернете. Добровольческий территориальный батальон "Донбасс" - несуществующий?? Сколько людей в нем погибло, настоящих патриотов. Первый бой батальона "Донбасс": ПЕРВЫЙ БОЙ БАТАЛЬОНА ДОНБАСС. 23 МАЯ 2014 ГОДА - Бутусов Юрий, добровольцы, Истории российско-украинской войны, Первый бой батальона "Донбасс" (23.05.16 12:45) « Резонанс | Цензор.НЕТ
звісно, старі мєнти миліші серцю. Вчора їдемо з дачі, зустрічні авто усі блимають фарами, мотоцикліст показує рукою "погони" - все ясно. на дорозі ДАІ. І справді - стоять добрі старі даішники. Зупиняють нас. Узяв права, техпаспорт - запрошує мого чоловіка в свою машину. Сидять довго. Ну шо має бути? Їхали ми тихенько, бо дірки в асфальті. З машиною все гут. Багажник подивився - порожньо. Тверезий. Тоді про що можно балакати? Авжеж є. Бо голодні. "Де живете, ким працюєте, а давайте на трубочку подихаєте." Чоловік каже: "Не п'ю не тільки за кермом, а зовсім." - "А всі так говорять" - "Тоді після вас" - "Що це таке, я на роботі, як я можу бути п'яним!!" - "А я рік не п'ю, бо хворію". Тому якщо щось покаже, то і у вас покаже - ви ж на роботі". Отака мила бесіда. Рідні нахабні українські даішники. Коли цих хлопців повністю гламурні замінять, хочу спитати?
Треба було телефонувати на 102 і там запитати хто це вас зупинив. Взагалі то вони не мають права цього робити. ДАІ немає. А ті що стоять на дорозі або кимось кришуються або самі по собі "дань" збирають. Це якісь мобільні групи, що швиденько змінюють дислокацію як тільки побачать "гламурних". У нас теж такі є. Ми просимо повідомляти нам про цих "добрих старих"