Кому теперь нужно украинское молоко?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Pavley, 31 жов 2015.

1. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Ви звертали увагу наскільки подібні упакування, наприклад, сметани та сметанного продукту одного виробника, що люди з поганим зором, а похапцем цілком можуть переплутати. Є ще інший момент - в упакування від сметани недобросовісний виробник розфасовує сметанний продукт і прикривається при цьому славнозвісними ТУ (технічними умовами). А ще є проблема фальшування.

Але мені здається, що ми (і я теж) почали відхилятися від теми - український народ заслуговує вживати лише якісні продукти і поступ в Європу в цьому нам допоможе.

• Подобається Подобається x 2
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я і без поступу вживаю лише якісне молочне :)
    Тре тримати свою корову або купляти у порядної господині молоко-сметану-сир і пофіг ті ТУ :)

• Смішно Смішно x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

ПИтання можна поставити і по іншому, "Куди дівається українське молоко, якщо в Хуйлостан його вже не беруть, а в Євро ще не беруть"?

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

На цінниках вказано. На упаковці вказано і я, особисто, читаю без проблем. А людям з поганим зором ніхто не забороняє вдягти окуляри, носити з собою лупу, попросити когось прочитати, тощо. По ціні теж видно. Та і людина зазвичай віддає перевагу вже знайомим продуктам.
    А молоковмісні продукти мають нижчу ціну і мають свого покупця, якого задовольняє така якість за меншу ціну.
    То ж взагалі не розумію навіщо робите проблему на рівному місці?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Може згущонку і сухе молоко роблять?:scratch_one-s_head:

6. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

таких дуже мало. Навіть морозиво Рудь не з молока, або не тільки з нього. Купую у виробника.

7. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

цілком погоджуюсь!

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

морозиво - то стратегічний продукт

9. Pavley

Pavley миється в бані

А в супермаркетах и на рынке выбора нет, ни кто не напишет правду что там не с натуральных продуктов.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так для того і потрібні ті страшні євростандарти ))

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Natti

Natti миється в бані

Домашнє молоко сьогодні дуже потрібно,особливо малим діткам!Я вдячна тим,хто ще цим займається

12. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

Займаються, бо є попит. Тож це вони мають вам дякувати :)
    Щодо замінників (спредів, "сирних продуктів" etc) проблема, імхо, надумана. Переплутати їх важко, якщо знаєш, що називатися маслом може тільки масло, а молоком - тільки молоко. Якщо видумують якусь вичурну назву - краще не покупати :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Pavley

Pavley миється в бані

Так виробнику, ни кто не запрещает, на сырный продукт, повесить наклейку ,что оно натуральное. Поставил ТУ и все, что хочу туда и добавляю.

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Именно это и продают нынче во всех магазинах РФ :)

15. Pavley

Pavley миється в бані

А в Украине кашерные продукты продают что ль? И ножки буша американские не везут? полно этого добра!

• Тупо Тупо x 1
  16. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

Не везуть - своїх повно, на експорт ідуть.
    Повно в Україні дешевих ерзац-продуктів, однак повно и нормальних. І відрізнити одне від іншого теж не важко.

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вы опять спалилися... :)

Не надо судить об Украине по своей жизни в РФ.

• Подобається Подобається x 3
  18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Не дають багато заробити на медові? Заведіть корову на пасіці ))))

19. prius

prius Well-Known Member

То троляка набиває собі дописи

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сбылась мечта идиота. (с)
    Я би сказав інакше: здійснилась мрія ідіотІВ. Ми маємо зону вільної торгівлі з ЄС.
    Натомість, -
    Просте питання: чому ми імпортуємо м'ясо, маючи потужності завалити ним пів Європи?
    Відповідь проста, - Слава Вальцману!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)