Відповідь: кому що треба для щастя? ну - дійсно вдалий приклад на жаль - поодинокий - мало знаєте у нас дружин з Канади
Відповідь: кому що треба для щастя? Я неясно висловилася. Дружина з Черкас самих, а її родичі з Канади. Він туди їздив, ще коли я була вдома. Десь в 1990 році. Придивився на систему праці канадських фермерів і собі захотів. Працює.
Відповідь: кому що треба для щастя? Шреку, Ви колись про аспірантуру обмовлювалися. Невже там люди без елемертарної культури можуть бути?
Відповідь: кому що треба для щастя? Нє, не поодинокий. Хто хоче працювати, той працює. Мій дядько (мамин брат двохрідний) хоч сам зі Львова, та ще й з вищою освітою, взяв собі в Підбірцях землі, купив різну техніку і теж потрохи фермерствує. А коли нема роботи на полі, то має ще бізнес у Львові. Має класну квартиру на Личаківській, купив доньці хату на Пасічній і ще пару квартир зараз ремонтує. Одну для сина, а ті - для внуків вже. Хто дбає, той і має.
Відповідь: кому що треба для щастя? Я за Вас рада! А не бути рабом, то означає вміти погрубше висловитися? :rolleyes:
Відповідь: кому що треба для щастя? Не знаю до чого Ви привикші, але Вас часто запитують про міру випитого після деяких Ваших дописів , а я просто за Вас червонію.:rolleyes: Невже не можна якось культурніше деколи висловлюватися, щоб нам тут всім було на форумі щастя?
Відповідь: кому що треба для щастя? Полковникові дуже подобаються Шрекові "перли". :D Аж сміхом заходиться!