Відповідь: кому що треба для щастя? тільки б готи не зрозуміли це надто буквально... ато почнуть руки різати і в слоїки кров збирати....
Відповідь: кому що треба для щастя? А четвертий ще малий. Йому тільки 11. В початковій школі у них ще готи не зустрічаються....
Відповідь: кому що треба для щастя? Так...знайомилась... Менше з тим...Бачу тут я створюю дискомфорт певним особам...Оскільки вони негативно ставляться щодо моїх поглядів...Я не збираюсь змінювати свою думку чи підлаштовуватись під інших...Кожен має право на власний вибір!!!Мене не хвилює хто що про мене думає...я була є і буду такою!!!Мене не потрібно вчити жити!!!Так я песимістка...і щодальше???На мою думку це краще ніж оптиміст,який вірить у те,що все буде добре...а віра не оправдовує сподівань
Відповідь: кому що треба для щастя? є ще прагматики і циніки... невже ви помітили що вас хтось тут засуджує?!! :eek: :eek: :eek:
Відповідь: кому що треба для щастя? Ви знаєте, Пупере, що мої хлопці чомусь не мали ніякої депресії нікотрий. So far! В них мама - подружка, але трохи авторитарна. Депресію роботою може вилікувати. Ні спущених штанів, ні ланцюгів, ні малювання волосся не дозволяє ніякого. Як нераз чую, що "my life is hell", то пропоую, що можна буквально ознайомитися зі значенням цієї фрази. У нас набирають добровольців для місії в Індію, Африку... Я ще й грошима допомогти на таку поїздку не проти. Чомусь відразу, після такої пропозиції, життя приходить до потрібної кондиції. :D
Відповідь: кому що треба для щастя? нууууу, якщо постійно біля мами, то може й не буде..... я з 17 самостійно жив (з бабцею, окремо).... всяке бувало.... хоча з батьками спілкувався постійно....
Відповідь: кому що треба для щастя? у початковій ще не зустрічаються? Ну нічо скоро нове покоління....всього лиш через 2 роки прийде...і вже з першого класу будуть маленькими готами І це правда!Біля мене живе сім"я готів,яка має 2 дітей...так їх тоже одягають у чорне...візочок чорний із чорними стрічками...на день народження чорні кульки і подарунки обгорнуті чорним....хоча може це і не є правильно...
Відповідь: кому що треба для щастя? Ельвіро, Ваш такий вислів - результат Вашого песимізму? Ви нам не створюєте ніякого дискомфорту. Ми Вас хочемо зрозуміти і допомогти, адже Ви саме перше прийшли сюди і заявили, що ніхто не хоче допомагати. Пупер гигикає, бо він певно не дуже від Вас старший, а ми, Полковник, я, Мих, вже люди в роках і маємо власних дітей, тому розмовляємо з Вами по-батьківськи.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ніхто не хоче вас образити. А навіть навпаки. Але чому Ви відповідаєте так критично?????
Відповідь: кому що треба для щастя? так от...і тоді ми вже побачим чи це мода чи ціле окреме суспільство
Відповідь: кому що треба для щастя? хто це тут гигикає?!!!!!! я сам трохи неформал, постійно з неформалами спілкуюся... яке гигикання?!!!... ще скажіть гикаю, бо мене хтось згадує....
Відповідь: кому що треба для щастя? Нет, Что Вы? Это очень, очень правильно! Вы, наверное, для своего сыночка вместо люльки маленький гробик купите? Присмотрели уже? Вот ведь прикольно будет! Да?
Відповідь: кому що треба для щастя? Живу в Америці 15 років і ще такого не бачила. Молодь в пубертальний період таке витворяє, або ще на Халовін щось таке є. А старші, то хіба сатаністи. Але то вже дуже печально.
Відповідь: кому що треба для щастя? цими словами,якими я заявляла я хотіла сказати,що ПОРА ЗНЯТИ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ І НЕ ДУМАТИ,ЩО ВСЕ ПРЕКРАСНО.За допомогу звісно дякую,та вона мені не потрібна
Відповідь: кому що треба для щастя? А може навпаки варто поміняти чорнобілий телевізор на кольоровий, адже все змінюється іде в перед.
Відповідь: кому що треба для щастя? для своєї доньки чи сина я не збираюсь купляти гроби...оскільки вони мають право на власний вибір...але щодо цього питання,то я ніколи не буду забороняти їм належати до такого суспільства
Відповідь: кому що треба для щастя? два юдея приходять до равіна, один питає: — гебе, чьогний ета цвєт?... — в тоге написано такі да... — а бєлий цвєт?... — в тоге написано такі да... він повертається до другого і каже: — відіш, я тєбе пгадал цвєтной тєлєвізар!
Відповідь: кому що треба для щастя? сатаністи це окрема розмова...Ви навіть не здогадуєтесь скільки їх ходять по нашому місті...їх тисячі...в це важко повірити,але то правда...щодо їх посвяти,то це жахливо...там можуть посвячувати прмусово...а посвята дуже і дуже жахлива...