Відповідь: кому що треба для щастя? значить не тоді буваєш...тому шо там вони постійно є...зазвичай в ночі...а бо коли стемніє...
Відповідь: кому що треба для щастя? так... у мене є приятель, теж любить ніцше читати і цитувати, тільки практичної користі з того жодної... я теж люблю йому як контраргументи наводити цитати і що?.. менше "умняка" — моя вам порада...
Відповідь: кому що треба для щастя? Та нема тут ніякого горя ! :cool: То, трастя йому, мода зараз така у дітей ще не зовсім дорослих, на всяку дуроту пішла.:cool: А тоді стріляють ще й невинних людей, бо на них не так всі дивляться. В Америці саме такі "готи" спричинили половину стрілянин в школах.
Відповідь: кому що треба для щастя? вночі я точно там не ходжу... ще й "по горбу" можна від "мініщипалів" отримати...
Відповідь: кому що треба для щастя? Що ж я можу сказати...якшо Вам не подобається те,що я люблю когось цитувати...ну тоді просто ігноруйте...ну а яшо я вже край створюю якийсь дискомфорт,то це для мене не є проблема...Не знала ж шо тут так сприймають філософію...
Відповідь: кому що треба для щастя? Ельвіро,якщо всі дописи читаєте, то напишіть мені відповідь на мою Вам пропозицію допомогти дітям, хворим на рак, що на Броньовій.
Відповідь: кому що треба для щастя? Эльвира, позвольте сделать Вам небольшой подарок? http://lib.ru/INOFANT/POE/ Не читали? Как же так? Это именно то, что Вам надо! Пожалуйста, прочтите хоть один рассказик. Вы станете самой крутой в тусовке. Честно. Не прикалываюсь.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ну можливо не так жорстко. Не варто оцінювати, не знаючи, що дало поштовх цим думкам. Але стосовно такої моди я цілком погоджуюся. Не можуть собі бідні дітки знайти заняття от і придумують. Знаю я колишню готессу. Вона цей період пригадує з жахом. У мене питання до всіх навіщо так обмежено сприймати світ?
Відповідь: кому що треба для щастя? Мода кажеш???Для тебе може і мода...І готам абсолютно всеодно як на них дивляться...вони просто цього не сприймають
Відповідь: кому що треба для щастя? пардон, не про цитати мова... тут навіть є цілий озділ, куди їх можна записувати... суть у тому, що одні лише цитати ні до чего не призводять...
Відповідь: кому що треба для щастя? мені теж все одно як на мене дивляться, на мою зачіску (патли), одяг (про це взагалі мовчу) і перстні... але я з цього культу не роблю...
Відповідь: кому що треба для щастя? Попрошу на "Ви". :cool: В мене вже синові найстаршому 25 років. І до Вас я теж на "Ви" звертаюся, хоча бачу, що Ви мені в доньки годитеся. :cool: А я кажу те, що мені мої діти розповідають. Одному 18 років, а другому - 15. Діти якраз дуже об"єктивні в цьому питанні.
Відповідь: кому що треба для щастя? я ж уже написала,шо не маю нічого проти допомоги дітям...оскільки і в моїх знайомих є дитина хвора на рка крові...
Відповідь: кому що треба для щастя? А я не погоджуюсь. Це вислів людини, яка втікає від відповідальності. Легко сказати мені всерівно на те що думають інші. Якщо це ваш світогляд - чудово. Але тоді і відповідальність Ваша.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ну, и не надо. Ответьте, хоть знакомились с произведениями данного джентльмена?
Відповідь: кому що треба для щастя? депресія буває орієнтовно в 15-18 (правда, олю ), інколи вона затягується надовше....
Відповідь: кому що треба для щастя? Вибачаюся тоді. Видно - пропустила. От і організуйте між Вашими товаришами (подібними) групу, яка допомагатиме і тій дитині, і решти діткам на Броньовій. Туди мало хто хоче йти, бо бояться заразитися певно, а держава не має потрібної тим дітям допомоги у спілкуванні. І Вам то буде корисно. Між ними Ви переосмислите БАГАТО ЧОГО!