Відповідь: кому що треба для щастя? На землі нема нічого вічного, але у Вічності все буде вічним. І муки, нажаль. Шкода, що більшість людей у це не хочуть вірити. Якби вірили, то по-іншому б зовсім жили. А щодо смерті, то якщо людина загинула несподівано, від катастрофи, то і мені шкода, хоч ми не знаємо, чому це сталося. А якщо ця людина ще недавно була Вашим співбесідником і, маючи ж такі настрої, як Ви, спричина сама собі ту смерть, ТО МЕНІ ЇЇ НЕВИМОвНО ШКОДА! Адже вже НЕМОЖЛИВО НІЧОГО поправити! А далі ? Далі - ВІЧНІ МУКИ! Вони не закінчилися, вони тільки почалися! Задумайтся над цим!
Відповідь: кому що треба для щастя? :D Емо...До чого тут червоні нитки???Емо люблять рожеве чорне і біле...Вони дуже плаксиві,меланхолійні...У музиці передаються почуття(тобто у пісні можуть бути наявними плач,крик,стогін....і тд і тп)Доречі готи ненавидять емо...в Львові емо частенько дістяється...Хоча це не є справжні емо...це люди,які просто хочуть щось з себе показати...тому їх дуже не любляь...а реальних практично ніхто,окрім скінів не рухає...
Відповідь: кому що треба для щастя? Ех...Вічність...якшо реально подумати,то це просто жахливо...жити вічно...без усвідомлення часу...було б просто чудово,якби людина помирала і все...і щоб нічого не було...чорний екран...і все...
Відповідь: кому що треба для щастя? емо від всіх дістається.... готеси досить стильні, щоправда, у львові їх малувато... переважно це універ, або біля нього...
Відповідь: кому що треба для щастя? А чому ви бачите лише чорне і біле. Насправді відкрийте очі світ навколо нас неповторно чудовий: в ньому є жовтогаряче сонце, блакитне безмежне небо, пурпурні троянди і зелена травичка по якій так приємно було бігати в дитинстві.
Відповідь: кому що треба для щастя? Коротше: емо, готи, скіни. :D "Бардак - дело добровольное!" Ех, діти, діти! Ви би краще дійсно чим кориснішим зайнялися, ніж дурнотою страждати! Он є гілка, як допомогти хворим на рак і лейкемію дітям. Підіть туди волонтерами і побачите, що таке реальне життя і горе. Може всі дурощі з голови у здорових людей повилітають. :cool:
Відповідь: кому що треба для щастя? Малувато???:eek: Ви,мабуть пожартували...біля вані і жаби готів не так багато...а от по різних пустирях,цвинтарях(особливо Личаківський)їх дуже багато...а якшо це не переконало Вас,то коли буде найближча готік паті у Ляльці прийдіть і подивіться...шо правда без знайомих із цього середовища не варто сунутись....а то все може закінчитись погано...
Відповідь: кому що треба для щастя? тобто не є мої???Можливо ви так вважаєте,через те,що я використовую цитати Гегеля,Маркса,Платона,Ніцше...??????Чи як це зрозуміти???
Відповідь: кому що треба для щастя? давайте ви познайомите ельвіру зі священником, а я зі свідками?...
Відповідь: кому що треба для щастя? Ельвіро, цитую сама себе, щоб Вам було зрозуміліше про що я. Загляньте сюди, а ще більше познайомтеся зі всіма тими нещасними дітьми хоча би віртуально. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23614
Відповідь: кому що треба для щастя? А Ельвірі хочу сказати, що кожен у житті переживає складні часи. І для кожної людини її горе буде найбільшим і це закономірно. Але занурюватися в нього, проживати нестерпні події знову і знову не можна. Слід дати собі час погорювати, а потім іти на зустріч новому. Не можна страждання робити своїм стилем життя.
Відповідь: кому що треба для щастя? не маю нічого проти щодо допомоги....навпаки тільки за...але щодо дурощів...це просто світосприйняття