Відповідь: кому що треба для щастя? Полковнику, ну чому Ви так відразу до нової дописувачки? Що вона сказала неправду? :confused:
Відповідь: кому що треба для щастя? Именно правду! Жду продолжения! Ничего личного! А я, что, слукавил? Вы заметили, Оля, какой у новой пани сексуальный аватар? (Слова я не имею ввиду?) Эльвира, здравствуйте! Долгой вам жизни на сим форуме!
Відповідь: кому що треба для щастя? Ельвіро, ви часом не ґот? Я не знаю, як це українською буде, правда. Англійською goth, gothic.
Відповідь: кому що треба для щастя? Опять моя дремучесть (русские леса, Сибирь) меня подводит! Кто есть ГОТ???:cool:
Відповідь: кому що треба для щастя? Полковнику, ґотика - естетика смерті. Готы (субкультура) Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Відповідь: кому що треба для щастя? Ні та погодся з тим,що кожен спрямовує свої думки на щось незначне,тобто на щось матеріальне,але ти нехтуєш тим,що ти цілком нормальна і здорова людина...Попробуй зав"язати очі проходити так хочаб тиждень...тоді ти зрозумієш,що таке щастя бачити...спробуй закрити свої вуха і не розмовляти...ти тоже знатимеш що таке бути щасливим...спробуй все своє життя проїздити на інвалідному візку...тоді ти зрозумієш усю цінність людського життя
Відповідь: кому що треба для щастя? українською чоловіки--готи,а жінки готесси...не можу сказати,що я є готесса...та багато моїх друзів вважають мене саме такою...готика--це чорне і біле,зшите червоною ниткою...готка це не просто спосіб життя--це саме бачення світу...
Відповідь: кому що треба для щастя? О! У меня на работе одна чувиха примерно так одевается!!!! Эх, завтра поприкалываюсь!:D
Відповідь: кому що треба для щастя? Скільки Вам років, якщо не секрет? І чим викликаний такий песимізм? Чиясь смерть, каліцтво? :confused:
Відповідь: кому що треба для щастя? Те що описано..це загал...насправді не обов2язково мають бути довгі і чорні патла...пов"язки на руках...просто всі звикли до таких стереотипів...Чому корсети???Готам подобається старовинний одяг і більшість одягають такі речі...чому все чорне?Бо чорний колір надає впевненості і сили
Відповідь: кому що треба для щастя? У мене подруга тут є - готесса. Надзвичайно хороша людина. І дуже чутлива.
Відповідь: кому що треба для щастя? Скільки років,думаю не має значення...А щодо песимізму...важко пояснити...і важко мабуть буде мене зрозуміти...та можливо ця фраза допоможе зрозуміти хід моїх думок:життя - лабіринт без виходу. Кожному своя безвихідь, в якій він будуватиме свій "неповторний" світ. Чиясь безвихідь - далі, чиясь - ближче, а хтось, взагалі, бродить з одного в іншій. А виходу немає, в усякому разі, не для живої людини...
Відповідь: кому що треба для щастя? Девушки, с Вашего позволения, оставлю Вас на этой веточке, а то как брякну невпопад.... Эльвира, а Вы не убегайте. С радостью буду Вас читать. На днях постараюсь познакомить Вас с Капитаном. Тот и не таких к жизни возвращал!:D :D :D :D П.С. А ыот и форумный ГОТ Мих подоспел. Его давно уже на цвинтарь тянет! Бугагаа!!!!:D :D :D
Відповідь: кому що треба для щастя? Ви не відповіли на моє останнє запитання :Чиясь смерть, каліцтво близьких людей Вас до цього спонукали?
Відповідь: кому що треба для щастя? Ніхто не може жити вічно...так мені боляче усвідомлювати,що людина,яка ще вчора зі мною спілкувалсь сьогодні загинула. Говорять, що немає нічого міцного, нічого урівноваженого, нічого тривалого і нічого стійкого у всесвіті - Ніхто не залишається в незмінному стані, але кожен день, а іноді і кожна година, несуть з собою зміни.Окрім того:тільки мертві дочекалися закінчення цієї війни
Відповідь: кому що треба для щастя? А це стиль полковника. Поки ми ту: шо, де, га, він вже новенькій компліментів насипле. Шо поробиш? Військова підготовка!
Відповідь: кому що треба для щастя? так...таким мій є погляд... Життя — завжди реакція на тиск.Тиск формує нас, неважливо чинимо опір ми йому чи ні.Тиск, формування — ось що є життя.А своєю непокорою я створюю їх нову форму