Відповідь: кому що треба для щастя? Саме так, моя мама знову потрапила до лікарні - не хочу її відпускати... І скільки ж при цьому людині потрібно для щастя, аби думками та вірою все вийшло на краще? Не хворійте!
Відповідь: кому що треба для щастя? Мені треба купу грошей, щоб віддати борги. І ще купу для того, щоб чоловік перестав переживати за гроші. І ще трошки, щоб приїхати до Львова.
Відповідь: кому що треба для щастя? Чесно кажучі, в Вашій ситауції це був би гарний вихід. Але ні в якому разі не беріть піт-буля чи іншу бойцівську собаку. Ці пси не для родини - господарем визнають тільки когось одного, не люблять дітей. Це пси для охорони. А Вам потрібен ДРУГ:rolleyes:. Краще терьєрів, або ретріверів. Досвідчені кінологи порадять краще. Пес мав би бути великим, але добрим. Якщо маєте власне подвірря - то найкращий варіант вівчарки. Єдина вимога, взяти маєте цуценям, і виховувати самі (можна з допомогою дресирувальника, але разом з Вами, а не віддавати на виховання)
Відповідь: кому що треба для щастя? на даний час для повного щастя мені треба поїсти, бо на очі не бачу від голоду (на обід не ходила). Ну і після цього полежати на дивані.
Відповідь: кому що треба для щастя? Маєте щєсті що ви в Україні, бо в закордонії за собаку швидше посадют :8: Додано через 48 секунд Мені також...
Відповідь: кому що треба для щастя? Це Ви зі свого досвіду судите? Як виховаєте-так і будете мати. Піт-буль не є псом для охорони в традиційному розумінні. Хіба для охорони від інших псів. Принаймі моя так міцно спала і так голосно хропіла на дивані - що її саму тре було охороняти :D А де гарантія що на прогулянці ротвейлер не покалічить ретрівера?
Відповідь: кому що треба для щастя? Анідот нагадав... Картає лікар повну кубіту,що та забагато їсть. - Пане дохтур,та я майже не їм. Іно за кожним доїдаю... За внуком,за внучкою..Шкода викинути... -То купіт си свиню! -Йой,то ше за свинею доїдати? Якщо перефразувати,то я боюся псів в лісі.А то ще й вдома буду боятися?
Відповідь: кому що треба для щастя? В принципі і болонку можна надрессурувати як бойцовського пса... До речі, перший мій пес - ердельтерьер, а зараз - американський бульдог. Мене можна назвати кінологом-любителем, в псах трохи розбираюсь.
Відповідь: кому що треба для щастя? Нині,акурат під хвостом коняки Данила Галицького жерлося два псиска... доберман(ніби) з вівчуром... Господарі іно йойкали і гонили.як попечені... А люди мали безплатний цирк...
Відповідь: кому що треба для щастя? А ми завели пітбуля коли я була в 2-у класі.Жила вона у нас 13 років.Тому я , погодьтесь , знаю про них трішки більше. Якби була можливість взяти хороше цуценя і було б куди - то я б навіть не роздумувала. Але то справа кожного. Якщо людина боїться собак-то навіть болонка не підходить. Якщо дорослий ще б може зміг себе пересилити і звикнути, то роботи експерименти з дитиною мабуть не варто. Знаєте Ромко,у Вас дійсно не проста ситуація. І то не добре і то зле. Шкода що пси замість друга людини стають ворогами