Відповідь: кому що треба для щастя? Что такое счастье? Одни говорят это страсти Карты, вино, увлеченья, Все острые ощущенья Другие верят, что счастье В окладе большом и власти В глазах секретарш плененных И в трепете подчиненных. По мнению третьих это С милой сидеть до рассвета Однажды в любви признаться И больше не расставаться Есть еще такое мнение, Что счастье- это горение, Поиск, мечта, работа И дерзкие крылья взлета. А счастье, по-моему, просто Бывает разного роста, От кочки и до Казбека, В зависимости от человека! :rolleyes:
Відповідь: кому що треба для щастя? Для счастья мне нужно, чтобы меня понимали и чтобы рядом были родные и близкие. Хочется жить комфортно и чтобы всегда находилось время для любимого хобби и друзей P.S. Классно было бы добавить к списку отсутствие соседей как класса и родственник-миллиардер преклонного возраста, но это уже из области фантастики
Відповідь: кому що треба для щастя? а мені квартиру,хоча б зйомну))) а так все маю- здоров'я,коханого чоловіка і чекаю дитину! а от для повного щастя не вистачає свого окремого куточка...а так...не пам'ятаю себе,щоб мені всього вистачало....завжди чогось одного бракує....і так буде завжди.....коли буде квартира,знайдеться ше шось,чого б бракувало для повного щастя.....але на даному етапі - це свій куток
Відповідь: кому що треба для щастя? А мені нічого не треба, я щаслива. Не те щоб у мене все було що я хочу, насправді мені багато чого хотілося б мати, але я щаслива бо я маю те що маю, і мене все влаштовує. От така я.
Відповідь: кому що треба для щастя? Недавно зрозуміла,що дуже люблю життя. Яке б воно прикре іноді не було. Тому я щаслива від того , що я жива
Відповідь: кому що треба для щастя? Це файно.І глобально... А мені для щастя зараз треба пістолєта. Або шокера. Або отаке http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=350005&postcount=54
Відповідь: кому що треба для щастя? Досить великі... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=350005&postcount=54
Відповідь: кому що треба для щастя? н-да. мій чоловік має шокера. але він діє тільки на людей і тільки контактно...
Відповідь: кому що треба для щастя? то такі штуки треба до господарів застосовувати. Немає злих собак - є дурнуваті люди,які їх виховують
Відповідь: кому що треба для щастя? Заведіть собі собаку,наприклад пітбуля, вони всі Вас будуть обходити 4-ю дорогою. В мене так було. Всі знали де тато з нею гуляє - і ніхто туди не потикався. Ніхто ж не знав,що вона коли вже стара стала і хора - то навіть би пуделя не скривдила
Відповідь: кому що треба для щастя? Хочу дітей! Але, в силу певних обставин, покищо не можу собі дозволити. Поскоріше б ці обставини нам вдалося змінити!
Відповідь: кому що треба для щастя? А мені для щастя бракувало, щоб у ЛФ відкрили вільний доступ і я наре-ешті змогла створити свій перший допис! Дякую, MARTINI, що відкрив-таки двері ,а то я вже почала відчувати себе "пипкою". Спостерігала собі за життям у кав'ярні, а приєднатись не мала змоги.
Відповідь: кому що треба для щастя? А я тепер чітко знаю, що для повного щастя мені потрібен зовсім не кар"єрний ріст (як я думала завжди), а сімейного затишку і любові. І так як в кар"єрі певних успіхів я досягла, то зараз мрію присвятити своє життя сім"ї і вихованню дитини!
Відповідь: кому що треба для щастя? ти двисі-двисі щодень дописуют чого кому тре... і такво-во щодня сі хоче людєм того цілого щєстя... ти двисі кий шьвіт настав.... :cowboy: