Відповідь: кому що треба для щастя? шкодую... минулого не повернеш.... але найкращі спогади про дитинство...
Відповідь: кому що треба для щастя? Привіт усім. Дехто може мене ще пригадує?????? Між іншим недавно приїхала з Криму. Там і зараз просто чудово. До літа чекати не обов`язково. І одна велика перевага - пусті пляжі. Можна організувати грандіозний пікнік. А якщо поруч кохана людина, то спекотно як улітку.
Відповідь: кому що треба для щастя? А чого хочу для щастя? Уже хтось писав "был бы милый рядом", але нажаль це зараз не можливо
Відповідь: кому що треба для щастя? А що коханий може бути у хлопця? Хоча і це можливо. Так я дівчина.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ага просто сказати. Мій милий живе за 1500км. Ми можемо бачитися не так часто. Хоча інколи сама дивуюся нашій винахідливості чого тільки не придумуєм лиш би побачитись. Все вартує тих кількох годин щастя.
Відповідь: кому що треба для щастя? Надеюсь, Вы о здоровом сексе? Не краснейте! Или не угадал?:rolleyes:
Відповідь: кому що треба для щастя? Знаю з досвіду. Якщо дуже захотіти то гроші вже не стають такою перешкодою:p
Відповідь: кому що треба для щастя? НЕСОМНЕННО! Кстати, Оксик, Вы заметили, что у нас с Вами дата регистрации на форуме чем-то схожа?:D
Відповідь: кому що треба для щастя? Да-да. В цьому щось є:D Тільки от я вже дуже давно не була на форумі.
Відповідь: кому що треба для щастя? щастя...що ж розумієте ви під цим словом???Гроші,майно,подорожі....і це щастя???Ні!!!Щастя--це те,що ви маєте дах над головою,що ви цілком здорові люди,що ви спроможні самостійно щось та й зробити...а для вас воно це щось матеріальне...але це велика помилка...