Відповідь: кому що треба для щастя? ТАК молитися до Бога треба. Тверезим, "чистим". А тоді й гроші приходять. Правда-правда... Не дарма сказано: Бабы и кабаки доведут тебя до цугундера... Най мене Мих простить... Рекомендую:
Відповідь: кому що треба для щастя? Так мій ж Бог то Діонісіус ну скажіть на милість як до нього можна тверезим молитись. Це ж святотатство, він мені цего ну ніяк не вибачить (В борги він мене не вігнав то все Адіс наробив). А от "чистим" то мене багата коханка з радістю помиє в фінській бані що сауна зветься, правда-правда...
Відповідь: кому що треба для щастя? Та що там Ворона попробували би Ви відбілити мою циганську Ворону - вона би Вам очі виклювала.
Відповідь: кому що треба для щастя? Продовжу цю думку: мені от треба, щоб усі родичі й близькі були живі-здорові! А інше вже й не ТАК важливе...
Відповідь: кому що треба для щастя? да уж... коли є проблеми зі здоров"ям близьких людей, то все інше стає дрібничками
Відповідь: кому що треба для щастя? Той, що з мікрофоном виходить, щоб забити своїм талапанням час, поки уніформісти підготують арену. Флудер, по суті... Але без нього - ніяк... Це був, звичайно, жарт. Просто словесний ряд ТАК склався....
Відповідь: кому що треба для щастя? А мені до повного щастя бракує хоч на крапельку більше здоров"я :no:
Відповідь: кому що треба для щастя? А як буде хоч крапелька - захочеться ще одну і пішло-поїхало... А мені до щастя не те що бракує, а просто треба, гармонії зі самою собою...
Відповідь: кому що треба для щастя? Кохати і бути коханою..але здаєцця я це вже писала..дежа вю якесь...