Відповідь: кому що треба для щастя? Для щастя мені потрібно щоб температура спала, і щоб до п"ятниці ніхтоне напрягав...
Відповідь: кому що треба для щастя? Відключені телефони - чай з медом, краще - тепле вино - пухка ковдра - улюблений фільм, впевнена - одужання прийде дуже скоро.
Відповідь: кому що треба для щастя? Дякую, але змушений бути на роботі, це саме Лілія, казав мій друг Дохтор...думаю в суботу все вже буде добре...а там вже можна буде мріяти головне...:shy:
Відповідь: кому що треба для щастя? Все-таки, небагато мені треба до повного щастя: сонячний, теплий день - і я вже щаслива
Відповідь: кому що треба для щастя? Та я жартую,Пупере!А шо тут такого?!Це ж добре дивитися з дитиною колискову.Діти-це такий пазітіфф!
Відповідь: кому що треба для щастя? Щоб моя доця сама засипала. Сьогодні перший раз ( і то може зовсім випадково) вона заснула - Я ЩАСЛИВА АЖ НА 7МУ НЕБІ!!!!!!
Відповідь: кому що треба для щастя? Я як мала була-майже не спала.Ні вдень(та яке,мови бути не може!),ні вночі.І досі вдень ніколи не сплю!Хе-хе!
Відповідь: кому що треба для щастя? А мені для повного щастя потрібно віддати одного кошенятка, бо зараз двоє, і вони ніяк не можуть поділити територію..в хаті війна! може хтось забере одного і допоможе мені стати щасливою?
Відповідь: кому що треба для щастя? А що потрібно мені для щастя?гм...та мабуть нічого особливого.Все у мене є, я в ладу з собою..от хіба що, сестричку найменьшу вилікувати...
Відповідь: кому що треба для щастя? а для мене, щоб мама була здорова, і щоб коханий любив мене, а все інше...таке
Відповідь: кому що треба для щастя? Для щастя - відчувати себе щасливою частіше. Бо іноді якісь певні речі викливають бурю емоцій, а іноді наіть не звертаєш уваги на те саме.
Відповідь: кому що треба для щастя? мені треба, щоб доцька виздоровіла, вже місяць пройшов, а кінця-краю не видно...