Відповідь: кому що треба для щастя? щось ви як експрезидент заговорили..... мене це так нервувало.... на передпопередніх президентських виборах усі як зазомбовані ходили і товкмачили “як добре, що не було війни... як добре”..... і дружно вся західна україна (за певним виїмком, наприклад, я) проголосувала за вже колишнього двічі-президента....
Відповідь: кому що треба для щастя? Та Пуперем шановний та яка тут полiтика.Я мав наувазi, що якшо тi субкультури не знайдуть спiльної мови то повiрте вони не тiльки зроблять своє життя нiкчемним, вони ше i вам попсують нерви. Чи ви за природнiй вiдбiр?
Відповідь: кому що треба для щастя? Я вже декілька днів поспіль ламаю собі голову-шо мені ше бракує до щастя?Це і цікавить мене найбільше. Я,певно,стала найщасливішою людиною,коли перестала паритися проблемами інших і нарешті подумала про себе.І то треба.
Відповідь: кому що треба для щастя? Нi вiйни, як такого поняття не буде. Скорiше "тиха вiйна", а то ше гiше. Говорю, базуючись на власному досвiдi- тут давно вже iде негласна вiйна- чорнi проти бiлих, мексиканцi проти служби мiграцiї, голубi проти християн, скоро буде бiднi проти багатих. I повiрте вже на слово, шановний Пупере, це дуже засмучує, бачити колишнiх дiтисок-сусiдiв, якi готовi задушити одне одного, тiки iз-за того що так навченi. Забагато заплутано того всього - доброго помiж злом, злого помiж доброго...
Відповідь: кому що треба для щастя? якщо різні "янеки" з "порошками" не посварять Україну — такого не буде....
Відповідь: кому що треба для щастя? Шановний це не в полiтицi дiло. В союсi теж не було хiппi моди, як казали по телевiзору,але ж була, от недавно дивився їхнi i нашi журнальнi сторiнки 70-80 та те саме носили, шо тi шо тi. Це оця саб-культурщина одна другу прекриває +(от ше i браткiв i бригад i офiсникiв тюремщикiв додалося)ше i своє шось придуюмють. Доброго i мудрого останнiм часом далеко мало- не популярне, не комерцiйне i нема кому тим зайнятися,а настравдi це вклад в майбутнє. ще один приклад.Тут вiднедавна на радiо почала курсувати реклама про те що нi сексу- нi проблема.Рiч звичайно корисна,але чули б ви аргументи якi наводилися- я сам доволi консервативний(ги не плутати з консервованим) в тих питаннях,але чесне слово ржа в вiд того як кiнь.Ну де так можна, це ж не так круто , як наприклад заспiвати пiсню " Ти пiд@р тiки тому що я ним неє" i тд. Це деградацiя...
Відповідь: кому що треба для щастя? Як це не банально, мені бракує ГРОШЕЙ! Це поки з всім іншим все добре. А так - здоровя і хороші стосунки в сімї...
Відповідь: кому що треба для щастя? А мені для щастя не вистачає 345632$ і пляшечки Шардоне 1956 року врожаю:dance:
Відповідь: кому що треба для щастя? На даний момент мені не хочеться завтра в 7 вставати!Це все,шо мені треба!