Відповідь: кому що треба для щастя? Як на мене, то є два види щастя: одне - як полум"я свічки, - спокійне і тихе, довготривале. А друге - як блискавка, як спалах - швидкоминуче, але дуже яскраве.
Відповідь: кому що треба для щастя? Класно, у вас напевно 2 часто буває, виходячи з настрою, теперішнього.
Відповідь: кому що треба для щастя? Коли ми говоримо про щастя, то воно не може бути повним, якщо воно не є вічним, бо присмак тимчасовості завжди буде присутнім. А тому, шукайте щастя у вічності і не міняйте його на тимчасові втіхи.
Відповідь: кому що треба для щастя? Пупере, та я про в загальному говорю, я за реальну здорову i сильну,а основне щоб разом- ото культура,а так всi собi тихенько десь шось колись, сидять по печерках i новi вєлiки придумують. Кому це потрiбно? Життя прекрасне, коли разом, коли люди рiзнi, коли в спорi народжується iстина, коли є i чорнi i бiлi i кольоровi( я маю наувазi здоровi кольоровi).Невже в життi нема чгоо кращого а нiж сидiти i нити шо як то файно малювати пазнохтки в чорно i " ми всеє когда нiбудь умрєм". чогось в свої молодшi роки я немав "такої" "проблєми". Деградуємо?...
Відповідь: кому що треба для щастя? екск’юз мі, містер..... ай донт спік інгліш гуд інаф..... форум україномовний ніби.....
Відповідь: кому що треба для щастя? Да причому тут гребiнка? Я мавнаувазi взятися за розум i не дiлитися(ховатися)
Відповідь: кому що треба для щастя? Хочете показати, що Ви розумник? Тоді я теж можу шведською писати. А ще хтось - італійською чи іспанською. PS. Прочитайте правила, тоді й дізнаєтеся які мови є мовами спілкування на форумі.
Відповідь: кому що треба для щастя? Щастя лише наполовину залежить від нашого бажання. Решта ж не залежить від нас. Принаймні для мене. Моє щастя залежить від того, чи щасливі дорогі мені люди. Якщо вони нещасливі - то нещаслива і я. До речі, є така приказка: постійно щасливими є тільки діти і дУрні.
Відповідь: кому що треба для щастя? Пані Лілія з великим задоволенням поділюся, але час і місце дозвольте вибрати, мені ...
Відповідь: кому що треба для щастя? Зовсiм нi,чого це ви так подумали? А яй не проти.Ом Лiля писала польською вiршi- нiб нiхто незвертав уваги на то, то чого б i нi? Такшо mucho porfavore amiga п.с. А правила якраз є на то шоб їх порушувати.