Відповідь: кому що треба для щастя? А для мене щастя - це гармонія мого зовнішнього Я з внутрішнім Я )))
Відповідь: кому що треба для щастя? О хочете я вам готичний анегдот розкажу. У чорному, чорному лiсi, на чорнiй прeчорнiй галявинi сидять два чорних пречорних гота i один каже до другого: "Iване i якого бiса ми ту гуму палили?" :D
Відповідь: кому що треба для щастя? шановна ви помиляетеся, Вам таки треба допомога. I баба як баба а таке дурне шо свiт не видiв. давайте пiдемо на морозиво в шоколадi чи кiно чорнобiлеся подивим, яку комедiю,а то ся зацiпили на тих нибожчиках як пес Бровко за гралi.
Відповідь: кому що треба для щастя? Пупере, а коли вже хоть проблиски тої КУЛЬТУРИ будуть ,а то так виглядай як недоперепив-вродi i тверезий i "ростройство желудка" присутнє також.
Відповідь: кому що треба для щастя? А ше купити видивомафона, так взагалi життя набере повного розумiння. :D
Відповідь: кому що треба для щастя? Ше мiй дiд казав( а то є файний хлоп): "Ат бiздєлiя чепляєцца дура!".
Відповідь: кому що треба для щастя? Мег вам би ше фацека,а то так ся кремпувати без дiла точно голова може ся розболiти.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ше забув добавити " Лiш би нєбило вайни",а так зовсiм мало чого до повного щастя бракує.
Відповідь: кому що треба для щастя? О а якже принц на бiлому "мерседесi"? Нi, самiй то явно не пасує.
Відповідь: кому що треба для щастя? Ну то на фрiвей i сотку- другу,а адреналiн вас сам потiм знайде...з мигалками той що. :D
Відповідь: кому що треба для щастя? Моє спiвчуття. Яке то щастя бути хлопцем, он таких проблем нiколи не виникає.
Відповідь: кому що треба для щастя? Дякую за те шо надихаєте на спів, продовжуйте далі муштрувати...це класно.
Відповідь: кому що треба для щастя? ци ви так про готів відгукуєтеся?... чому ж, досить чітка СУБкультура... характерна, можна сказати...
Відповідь: кому що треба для щастя? а я в щастя не дуже вірю...вважаю що є чудові моменти і погані момент и...ну і моменти так собі...а щоб був чудовий момент..іноді достатньо навіть дрібнички...
Відповідь: кому що треба для щастя? Счастье, это детей нормально воспитать и поставить на ноги, остальное само приложится...