кому що треба для щастя?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 21 кві 2007.

1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: кому що треба для щастя?

У мене є баян.Але я ше маю DVD,море музичних каналів,плеєр,комп і мобілку.Може допоможе!

2. vasili

vasili Well-Known Member

То від чого тоде маєте депресняк? Ангажемент у люксу та й уші ж знають.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

баян справжній, чи паддонківський?.... [​IMG]

4. vasili

vasili Well-Known Member

Скоріше справжній бо паддонківський би затемнив розмову і так здається депресняк, у ті моменти периферія недопоможе.

5. Forpost

Forpost Стоїк

Справжній баян -це аккордеон....завершив клас гри на аккордеоні в музшколі(середній)

• Подобається Подобається x 1
  6. Meg

Meg Well-Known Member

В мене є і баян і гармошка.Я знаю,чим відрізняється-в мене мама і дідусь музиканти.Мама ходила на музику в дитинстві.

7. vasili

vasili Well-Known Member

Я вам пропунувовау колись зібрати квартет з форуміуки я маю гітару STAR 7 електричну. Прауда глихий як птах та голос прокурений.

8. Meg

Meg Well-Known Member

В мене тоже є електрична гітара.Десь на балконі валяється поламана.Фіг його зна,нащо вона мені.Я не музикальна людина.Граю на нервах.

9. vasili

vasili Well-Known Member

Ха-ха, комарніцко! Я йне сумнівавсе!

10. Meg

Meg Well-Known Member

Грами на веселях,на банкєтах і на нервах!)))

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

зараз ? бути на 100% здоровим (або хоч на 90:wacko:!

12. Meg

Meg Well-Known Member

А шо,нежить мішає?
    Зараз хочу кави.Піду-ка я на перекур!))))))))

13. Mafija

Mafija Well-Known Member

Мені мало треба. 2000 грн чистими, соціальний пакет, свій стіл з компом і халявним інтернетом на робочому місці, дружину красуню, щоб любила мене, не пила, не палила, НЕ ЦІКАВИЛАСЯ ПОЛІТИКОЮ (на відміну від мене). Щоб коли прийшов з роботи на столі була тарілка картоплі і шмат хліба.
    Решта - дрібниці.

• Подобається Подобається x 3
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про сало забули сказати..... [​IMG]
    а взагалі: чітко і зрозуміло написано......

15. Mafija

Mafija Well-Known Member

Ой блін!.. Точно! Без сала не можна. А тоді ще на закуску вареників і квасу.

16. Веселка

Веселка Well-Known Member

А мені після важкої праці (коли кілька тижнів спиш по 2-3 години) для щастя потрібна самотність, просто сидіти собі і щоб ніхто мене не чіпав - і так десь тиждень. Кажуть, скорпіони так енергію відновлюють, за рахунок самих себе і ніхто нам не потрібен. А для повнорго щастя в такі періоди купляю собі пазли з великою кількістю деталей і так над ними і сиджу - і заспокоює, і думки в порядок приводить, і настрій піднімає.

Ще для щастя мені природа потрібна - от глянеш з вершини гори на полонини або на море, а потім з тієї гори вниз біжиш, розкинувши руки - і щастя!!!!!!!!!!!!

А взагалі, щастя - вміти знаходити у всьому щось позитивне і робити людям щось приємне, не тільки близьким, навіть якісь дрібниці - комусь щось підкажеш, вагітній жінці місцем поступишся, глянеш на неї, і щастя в тебе - на цілий день... :radist:

• Подобається Подобається x 2
  17. Liliya

Liliya Well-Known Member

Відверто скажу, що відчуваю себе щасливою, коли люди яких люблю задоволені та ЗДОРОВІ!!!
    Тоді спокійно вирішую свої щоденні негаразди. :p
    А якщо більш особисто, то хочу божевільного кохання та власне житло!

18. Meg

Meg Well-Known Member

Я теж вважаю себе щасливою-війни немає,жити є де,їсти,пити є шо,вдітися теж.Крім того повно благ.Ну то чого плакатися?Якшо чогось і бракує,то винна лише сама я.

19. ermana

ermana Well-Known Member

Відчуваю себе щасливою людиною. Принаймі в даний момент... Може хіба адреналіну треба трохи більше...

20. Kitten

Kitten Member

Щастя! Вважаю, що до нього ми всі постійно прагнемо. Щастя - це мить і треба вміти її "зловити":закат на березі моря, широкі полонини Карпат, дотик коханого і поцілуй....Хоча на мою думку щастя має й більш буденну сторону: фінансова стабільність,міцне здоров'я, кар'єра, а саме головне - мати ціль в житті,знати заради чого ти рухаєшся вперед. На даний момент для мене щастя це моя кохана людина. Його обійми, посмішка, лагідні очі...та на жаль іноді наше щасті від нас незалежить: йде людина - разом з нею НАШЕ щастя...

а де твій аватар? :)