Відповідь: кому що треба для щастя? Счастье - это когда дети сыты, обуты, одеты, здоровы и их нет дома
Відповідь: кому що треба для щастя? Ассоциация -пестня:http://www.ovsienko.com/video.shtml?send=error Овсиенко Татьяна Женское счастье -------------------------------------------------------------------------------- Автор текста ( слова ) - Арсенев К., композитор ( музыка ) - Зубков И. Целый день шел снежок, чудо как хорошо Вечерок бархатный заглянул в окно Одевайся потеплей и по тишине аллей Мы пойдем под ручку прогуляться перед сном Одевайся потеплей и по тишине аллей Мы пойдем под ручку прогуляться перед сном Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо Почитай мне роман, а потом я сама Все у нас правильно, славная семья Ты призвание мое, что мы делаем вдвоем Нам не важно лишь бы были вместе ты и я Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо Каждый день ты со мной, словно я за стеной Каменной спряталась и самой смешно Создаю тебе уют и дарю любовь свою Кто бы мог подумать как приятно быть женой Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо Женское счастье был бы милый рядом Ну, а больше ничего не надо
Відповідь: кому що треба для щастя? сьогодні б хотілося до повного щастя, аби за Аскорбінку і за нас проголосували форумчани ми http://oral-b.com.ua/gallery/showitem/448 Аскорбінка http://oral-b.com.ua/gallery/showitem/435
Відповідь: кому що треба для щастя? Сьогодні за обідом дізналася від коліжанки, що у її молодшого брата виявили шизофренію. І це вже на все життя... Щастя - це коли ти здоровий і твої рідні та близькі також! (Решта все можна самому здобути, щоб мати радість в повноті)
Відповідь: кому що треба для щастя? А він часом не у військоматі про це дізнався, підрозкажіть при яких обставинах він про се дізнався?
Відповідь: кому що треба для щастя? Ні, Василю, він - француз, йому лише 19 років, виявили після того, як у нього серія нервових припадків була. Раптово сталося все це. Вчиться у нормальній гімназії, має чудову сім"ю. Важко було дивитися на сестру його мені, яка, переживаючи дуже за нього, повторювала: "Чому він? Чому не я???"...
Відповідь: кому що треба для щастя? Є такий вислів: здоров'я - як і щастя: якщо його не помічаєш, значить воно в тебе є. Людина часто не помічає того, що насправді дуже щаслива - бо здорова, бо світить сонце, бо смакує кава. Так мало треба... до мене вчора усміхнулася на вулиці незнайома дитина - і так приємно стало.
Відповідь: кому що треба для щастя? Знаєте я знаю багатьох людей, які мені постійно кажуть шо вони психічно хворі, але я недумаю шо шизофрения чи параноя це хвороба скорше тип аналізу чи характеру або певне культурне наповнення.
Відповідь: кому що треба для щастя? Я також ціню такі миті найбільше: усмішку перехожого, людську щиру ввічливість, непідкупну красу (природи, наприклад). За обідом в кнайпі поруч сиділа молода сім"я з двома дітьми. І хпопчинятко (ходити ще не вміє), світловолосе, з голубими небесними очима вивчало нас і ми взаємно не могли відірвати погляду один від одного. Така дрібнича, але якось просвітлює душу і відроджує у тобі вдячність до життя. Ні, Шреку, там ще ніколи не бувала (але планую)! Що, показати Вам мою прописку? Львівська я (була, є і думаю, що буду ), майже сусідка пана Пупера, до речі. А те, що періодично можу жити у різних місцях і містах, то ще не факт моєї "нельвівськості" !
Відповідь: кому що треба для щастя? У нас усії трьох прописка львівська. На Липовій Алеї. А батьки наші біля Кайзервальду живуть.
Відповідь: кому що треба для щастя? Мойша ,ты туда не ходи,там по морде бьют!Так я по паспорту русский!Да не по паспорту бьют,а по морде...
Відповідь: кому що треба для щастя? Мені на даний момент до повного щастя треба цигарку.Блін,на вулиці дощ,не хочеться йти за ними.От якби хтося приніс додому....)))))
Відповідь: кому що треба для щастя? а нащо цигарка?..... краще кави випити міцної або чаю — ті самі алкалоїди, тільки шкоди від них менше...
Відповідь: кому що треба для щастя? Каву вже пила.Зараз буду рятуватися від д_И_пресії:кава,ароматичні палички,олівець,папірецю,навушники.Шо ше треба?