Відповідь: кому що треба для щастя? Одна з моїх улюблених тем (не втрималася, до речі, і все ж зайшла швидесенько на форум - щось тут є таке, що притягає ). Скажу спочатку, що є для мене щастя. Щастя - це бути самим собою, без тисячі масок, гримас і неправди!
Відповідь: кому що треба для щастя? Мій допис може здатися дивним, але я з дитинства дуже люблю тахінову халву. А її геть не було в Києві протягом 15 років. Чи просто не траплялася. Одна бізнесвумен привозила мені з Болгарії. І раптом - з"явилася ! Останній пункт ностальгії за совком був з"їдений !
Відповідь: кому що треба для щастя? Щастя - це прості банальні речі, тому вони справжні і дієві! Щастя - це усмішка коханої людини, щастя - це щира радість дитини, щастя - це сонячні зайчики у кімнаті, щастя - це друзів вірних багато, щастя - це дощик рясний у полі, щастя - це квіти ніжні на волі, щастя - це спокій у серці людському, щастя - це повернення додому... (такий у мене майже віршик вийшов, бо щастя - це поезія життя)
Відповідь: кому що треба для щастя? Для мене щастя - це насамперед свобода! Тому мені нічого і не треба, воно в мені, я віднаходжу його щодня десь у глибині душі і, люблячи життя і красу буття, насолоджуюся кожним днем. (Хочу ще цитату одну додати, знаю, що перечитавши її, знову буду щаслива і відчуватиму сльози радості на очах і щемління спогадів в думках: " Але більше за все на світі любив я музику. Коли б спитав мене хто-небудь, яку я музику любив у ранньому дитинстві, який інструмент, яких музик, я б сказав що більш за все я любив слухати клепання коси. Коли тихого вечора, десь перед Петром і Павлом, починав наш батько клепати косу під хатою в саду, ото й була для мене найчарівніша музика. Часом і досі ще здається мені, що й зараз поклепай хто-небудь косу під моїм вікном, я зразу помолодшав би, подобрішав і кинувся до роботи", Олександр Довженко).
Відповідь: кому що треба для щастя? для мене щастя: запланувати щось і щоб це досягти, але щоб було ще щось, до чого треба було прагнути... боюся: якщо досягну "всього" і більше не буде бажань для досягнень — це буде кінець...
Відповідь: кому що треба для щастя? відповім так - тільки не гроші. це засіб, а не мета. а для щастя треба мету.
Відповідь: кому що треба для щастя? щастя не в грошах, щастя в кількості... засіб до того, щоб збільшити цей засіб?...
Відповідь: кому що треба для щастя? Прошу пана, питання є - кому, що треба.)) в мене "вопрос" ось так стоїть. :p і я тому дуже тішуся :radist:
Відповідь: кому що треба для щастя? Богдан-Ігор АНТОНИЧ AMEN Закінчений концерт, лиш відгомін — омана. Кінець усього — смерть, таємна і незнана. І радісне й сумне минає, мов примара. Вже Бог кладе мене, мов скрипку, до футляра. Закінчений вже спів, уже струна не грає. Несказане цих слів хай серце доспіває. Щоб серце доспівало, його ти перемінь. До щастя треба мало: гармонії. Амінь.
Відповідь: кому що треба для щастя? А ще хотілось би мені для щастя зустрічати поменше на шляху тупості, неправди та байдужості.
Відповідь: кому що треба для щастя? Скількох коханих потрібно, я маю на продаж любих в необмеженій кількості.