Відповідь: кому що треба для щастя? Раби--Це нація,котра не має Слова,тому й не може захистить себе...не можу згадати чиї це слова
Відповідь: кому що треба для щастя? Але Бог кожному дав вільну волю...і кожен взмозі сам обрати шлях по якому ітиме...Тобто ми вже не раби,оскільки маєм вільну волю...і якщо хтось захоче відвернутися від Бога,то він це зробить...от тільки пізніше буде відповідати за цей вчинок...
Відповідь: кому що треба для щастя? ми всі Його діти,оскільки Він нас створив...тому священник і звертається до нас:"Брати і сестри!",бо ми маєм спільного Отця,а батько і матір це наступники Бога на землі...Принаймі так колись мене навчали...а ще казали,що на першому місці Бог,а пізніше батьки,бо усі ми Його діти...
Відповідь: кому що треба для щастя? ми не раби щодо один одного, лишаємося рабами Божими, бо вплинути на Його рішення ми не в змозі... і якими б могутніми себе не почували, що, мовляв, контролюємо своє життя, контролюємо природу, придумуємо нові технології... фігня це все, смерть ми не побороли, старість також, змінити глобально щось на планеті — не можемо... ми лишилмися такими ж самими "букашками"....
Відповідь: кому що треба для щастя? Учора дивилися фільм про Чорнобиль. Сподобалися слова (здається, належать Лєґасову), що людина спочатку вивищувалася над природою і винаходила все нові й нові технології, а тепер втікає до тої природи від технологій, які винайшла. Це до пуперових слів про технології.
Відповідь: кому що треба для щастя? нас створив Бог, Христос (месія) — Спаситель.... трошки різні речі... "брати і сестри" — звернення у будь-якій релігійній громаді...
Відповідь: кому що треба для щастя? це все звісно так,але як я казала Він дав нам вільну волю і Він не впливає на наше рішення жити по Його законам чи ні...
Відповідь: кому що треба для щастя? правильно... або з Богом, або ж ні... тому не треба плакатися, що в житті не щастить, якщо Бога відкидаєте... і не треба тоді мріяти про щось ще у майбутньому, якщо відкидаєте Бога... живіть сьогоднішнім днем...
Відповідь: кому що треба для щастя? ТО ви лише так кажете, а якби додалося, то би казали, що треба відняти.