як на мене... ліпше РПГ-7 та парочку гранат... щоб від того джипу, якій приперся до нас в двір і з якого Гриша Лепс репетує "Озеро надежди"... .... і щоб як на цвинтарі в безвітряну ніч
Чи не той це джип, що цієї ночі під вікном коханого на Зеленій горлопанив?)Поки вікно не закрив, говорити по тлф було неможливо
Ото не спиться та й певно вже не буде спатись сьогодні - щось забагато думаю Тому взяла та й зробила собі кавусю щойно Не рекомендую таке повторювати... п.с. просто паршивсько так, коли в тебе якась справа не йде, а ти бачиш задоволені від твоєї невдачі мамині очі...нікому такого не побажаю...
Это временно. Сегодня не идёт. А завтра пойдёт. А мама есть МАМА. В любом случае хочет ВАМ только ДОБРА. Просто Вы это не понимаете, ПОКА.
Цікава гілка Офтопити чи флудитеме можливо З кінця вересня до червня, мало сплю, вже 3 роки, бо хокей дивлюсь 2-3 рази на тиждень, а починається він о 2-3 ночі і так в прямої трансляції десь 100 игор Це нормально?
Сподіваюсь, що так. п.с. а я таким слабеньким кольором то написала, а Ви так скоро прочитали. Напевно. Якщо воно Вам приносить якесь задоволення чи релакс.
Теплі слова про маму, Полковнику. Файна пісня є про маму (знаю, знаю, що вдруге її запостила на ЛФ), то спеціально для Вас. http://www.youtube.com/watch?v=HMWmK_V5RZU
Отак від нічого робити лазила по різних закутках форуму. В статистиці знайшла перелік країн, з яких приходять до нас люди, на скільки я розумію. Так от, там є Україна, Росія, Австралія, США, Польща, Канада.. - то все зрозуміло. Не будемо тикати пальцями Але хто ж тут на форумі з таких країн, як Барбуда (5 осіб), Кабо-Верде (2), Антигуа (1), Вануату (1), Кірібаті (1) - я про такі навіть не чула :shy: Шкода, що там не можна клікнути на країну і отримати списки людей звідти. ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- Вже дізналась, що Барбуда і Антигуа - то острови в Карибському морі.. Напевно хтось там відпочивав і відзначився зайшовши на ЛФ..
Мала вдень бушувала...в нирку дістав... Сидю...не засну,їті.... О... Тьощу напутствую...ней тоті...свинскі лаби купит...і дриглів зварит... Бо,як гмру,то буде мала три дни свйєт...а які без дриглів свйєта,нє?
Ніч провела в поїзді, поверталась з командіровки з Сваляви. Взяла білет в плацкарт, не люблю їздити в купейному, хіба якщо їду ще з кимось з знайомими. В вагоні було чисто і тепло. Але спати в поїзді я не можу.В Львові зайшла група студентів які були там на екскурсії.Були дуже задоволені поїздкою, ділились враженнями, рахували останні копійки які в них залишились, були голодні. В мене ще залишилось з команідровки якісь "заначки"-кава 3 в 1, чай, цукор, мала ще печиво і кексики. Віддала все тим дітям, вони так тішились і мені було добре, потім з ними грала в міста і так незамітно швидко приїхала додому. Невиспана, але з дуже гарним настроєм.
Сидю, працюю.. Тестую програму для польських чи то чиновників, чи то депутатів. Дожилася - шукаю граматичні помилки в польських словах ) Хто б подумав.. Знайшла поки що 18 штук. Хоча спочатку було більше, але коли мій список перевірив чоловік, то виявилось, що дещо так і пишеться.. Приємно, що шеф приймає до уваги мої пропозиції, хоч і не всі. Але з більшістю таки погоджується. Прикольно так.. А програміст мовчки поправляє помилки. Хоча він дуже лінивий. Але чемно все робить, не сперечається. Правда спілкується такими словами, що не завжди все розумію. Тобто типовий програміст Дизайном займається чоловік. Тут все набагато простіше, бо як треба щось виправити чи змінити по його частині, то не мушу писати це в мейлах по кілька разів, як тому програмісту. До чоловіка підходжу і стою над ним, поки не зробить, як мама над дитиною, яка не хоче робити уроки.. Отак і живу.. Тобто працюю Виявила, що вмію писати не дивлячись на клаву :radist: Відсоток попадання в потрібні клавіші з першого разу - приблизно 95. Непогано Це я на ніч мушу брати чоловікову клавіатуру apple, бо вона тихіша, щоб йому не стукати над головою, бо вже спить. А на цій клаві нема укр. букв. Писати через транслітор то ще довше.. Піду з'їм обід. Вчорашній проспала
Колись (ще в 90-ті) шукав собі, якийсь чувак фільм, щоб подивитися (ще на касетах) і після питання - який його фільм цікавить - спокійно відповів: - Чтобы поменьше думать...