Кому не спится в ночь глухую?????

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Читатель_Обкома, 28 тра 2008.

1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

хто б це мені такий психоаналіз провів? щось я забагато думаю останнім часом...

• Подобається Подобається x 1
  2. terrible

terrible Well-Known Member

як на мене... ліпше РПГ-7 та парочку гранат... щоб від того :ireful1::ireful1::ireful1: джипу, якій приперся до нас в двір і з якого Гриша Лепс репетує "Озеро надежди"... :ireful1: .... і щоб як на цвинтарі в безвітряну ніч:)))

3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Мені не спиться...:) ще й інтернет глючить...:sad: і зуб болить...:cry:

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Чи не той це джип, що цієї ночі під вікном коханого на Зеленій горлопанив?:))Поки вікно не закрив, говорити по тлф було неможливо

5. pukhnastyk

Ото не спиться та й певно вже не буде спатись сьогодні - щось забагато думаю :) Тому взяла та й зробила собі кавусю щойно :crazy: Не рекомендую таке повторювати...:nea: :)
    п.с. просто паршивсько так, коли в тебе якась справа не йде, а ти бачиш задоволені від твоєї невдачі мамині очі...нікому такого не побажаю...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Это временно.
    Сегодня не идёт.
    А завтра пойдёт.
    А мама есть МАМА.
    В любом случае хочет ВАМ только ДОБРА.
    Просто Вы это не понимаете, ПОКА.

• Подобається Подобається x 3
  7. Gron

Gron тафгай

Цікава гілка:)
    Офтопити чи флудитеме можливо:)
    З кінця вересня до червня, мало сплю, вже 3 роки, бо хокей дивлюсь 2-3 рази на тиждень, а починається він о 2-3 ночі і так в прямої трансляції десь 100 игоро_О
    Це нормально? :)

8. Полковник

Полковник миється в бані

Для меня НЕТ.
    А для Вас, может, и нормально.
    Всё, ведь, субъективно.

9. pukhnastyk

Сподіваюсь, що так.
    п.с. а я таким слабеньким кольором то написала, а Ви так скоро прочитали. :)

Напевно. Якщо воно Вам приносить якесь задоволення чи релакс. :)

10. Полковник

Полковник миється в бані

ИМЕННО так.
    Не сподивайтесь.
    И берегите, цените каждую минуту, когда МАМА рядом с Вами.

• Подобається Подобається x 2
  11. pukhnastyk

Теплі слова про маму, Полковнику. :)
    Файна пісня є про маму (знаю, знаю, що вдруге її запостила на ЛФ), то спеціально для Вас.
    http://www.youtube.com/watch?v=HMWmK_V5RZU

12. Полковник

Полковник миється в бані

Была.
    Именно по-этому Вам и советую.

Спасибо.
    Красивая, откровенная песня.
    Спасибо.

Останнє редагування модератором: 11 жов 2009
    • Подобається Подобається x 4
  13. Gron

Gron тафгай

Бажання флудити, зникло...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отак від нічого робити лазила по різних закутках форуму. В статистиці знайшла перелік країн, з яких приходять до нас люди, на скільки я розумію. Так от, там є Україна, Росія, Австралія, США, Польща, Канада.. - то все зрозуміло. Не будемо тикати пальцями :) Але хто ж тут на форумі з таких країн, як Барбуда (5 осіб), Кабо-Верде (2), Антигуа (1), Вануату (1), Кірібаті (1) - я про такі навіть не чула :shy: Шкода, що там не можна клікнути на країну і отримати списки людей звідти.

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Вже дізналась, що Барбуда і Антигуа - то острови в Карибському морі.. Напевно хтось там відпочивав і відзначився зайшовши на ЛФ..

• Подобається Подобається x 9
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ше гризуцця,де новий рік зустрічати...:nea:

• Подобається Подобається x 6
  16. Romko

Мала вдень бушувала...в нирку дістав...:sad:
    Сидю...не засну,їті....:nea:
    О...:sorry:
    Тьощу напутствую...ней тоті...свинскі лаби купит...і дриглів зварит...:preved:
    Бо,як гмру,то буде мала три дни свйєт...а які без дриглів свйєта,нє?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  17. deva

deva Well-Known Member

Ніч провела в поїзді, поверталась з командіровки з Сваляви. Взяла білет в плацкарт, не люблю їздити в купейному, хіба якщо їду ще з кимось з знайомими. В вагоні було чисто і тепло. Але спати в поїзді я не можу.В Львові зайшла група студентів які були там на екскурсії.Були дуже задоволені поїздкою, ділились враженнями, рахували останні копійки які в них залишились, були голодні. В мене ще залишилось з команідровки якісь "заначки"-кава 3 в 1, чай, цукор, мала ще печиво і кексики. Віддала все тим дітям, вони так тішились і мені було добре, потім з ними грала в міста і так незамітно швидко приїхала додому. Невиспана, але з дуже гарним настроєм.

• Подобається Подобається x 15
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сидю, працюю.. Тестую програму для польських чи то чиновників, чи то депутатів. Дожилася - шукаю граматичні помилки в польських словах :)) Хто б подумав.. Знайшла поки що 18 штук. Хоча спочатку було більше, але коли мій список перевірив чоловік, то виявилось, що дещо так і пишеться..

Приємно, що шеф приймає до уваги мої пропозиції, хоч і не всі. Але з більшістю таки погоджується. Прикольно так.. :) А програміст мовчки поправляє помилки. Хоча він дуже лінивий. Але чемно все робить, не сперечається. Правда спілкується такими словами, що не завжди все розумію. Тобто типовий програміст :) Дизайном займається чоловік. Тут все набагато простіше, бо як треба щось виправити чи змінити по його частині, то не мушу писати це в мейлах по кілька разів, як тому програмісту. До чоловіка підходжу і стою над ним, поки не зробить, як мама над дитиною, яка не хоче робити уроки..
    Отак і живу.. Тобто працюю :)

Виявила, що вмію писати не дивлячись на клаву :radist: Відсоток попадання в потрібні клавіші з першого разу - приблизно 95. Непогано :) Це я на ніч мушу брати чоловікову клавіатуру apple, бо вона тихіша, щоб йому не стукати над головою, бо вже спить. А на цій клаві нема укр. букв. Писати через транслітор то ще довше..

Піду з'їм обід. Вчорашній проспала :)))

• Подобається Подобається x 5
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

20. Romko

Думати,то вупше вредна звичка....:sad:
    А ше наніч....:sorry:

а де твій аватар? :)