Кому маленького улюбленця???

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем puukko, 2 лис 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Продаються цуценята

Цікаво, а якому званні Дюк вийшов у відставку ?

• Подобається Подобається x 1
  2. mamatu

mamatu Well-Known Member

чого не знаю, того не знаю.
    подруга каже, що взагалі клубні лабрадори зараз по 500 $ ідуть.

3. alex

alex Well-Known Member

Направду, лабрадори дуже розумні та милі створіння, добре піддаються дресируванню...
    Але, як кажуть "кожний собака - копія свого господаря"...

• Подобається Подобається x 5
  4. nastinka

nastinka відсутня

mamatu!!!
    попросіть, щоб залишили мені дівчинку, я не можу звільнитись на цьому тижні, в мене сесія, а собаку дуже хочу, дуже вас прошу!
    Чи можна залишити її до наступного тижня ? буду дуже вдячна :)

• Подобається Подобається x 6
  5. mamatu

mamatu Well-Known Member

скажу обов"язково! :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:radist: :radist: :radist: Ура!!!Собачка знайшла господиню!

7. nastinka

nastinka відсутня

ТАК)))))
    в мене буде собачка і звати буде її Кася :) на нашому Катя) ім'я польське :)
    я її вже так люблю :)

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

я так хочу соба-а-аку...
    але наразі через відрядження не можу собі дозволити...

9. MITALb

MITALb New Member

Кошеня-сирітка шукає господарів

Здайдено покинуте або викинуте злими людьми кошеня. Дуже крихітне - тільки навчилось ходити. Живе у закинутій коморі серед сміття. Їсти ще не вміє - годувати доводиться зі шприця.
    Мало братика, але того за станом здоровя довелося приспати((.. тепер воно саменьке і немає до кого тулитися вночі....

Не будьте байдужі - візьміть його хтось...
    Зараз піклується про нього декілька людей вдень... годують, гіляють з ним, але йому потрібний господар і лагідні руки...
    Кого зацікавить - 8 (063) 2328310 або 8 (063) 2328311

• Подобається Подобається x 8
  10. MITALb

MITALb New Member

Відповідь: Кошеня-сирітка шукає господарів

Нажаль, як я не бився з природою за життя малюка... Природа виявилась сильнішою...

Тему можна закрити(((

• Подобається Подобається x 3
  11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

12. Adriana

Adriana Well-Known Member

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 2
  13. egoistka

egoistka Well-Known Member

Якщо комусь потрібне кошеня

є 4 гарнюніх кошенятка маленьких, 3 чорних та одне сіре, тільки недавно відкрили очка, очка в них дуже блакитні, якщо комусь потрібне звертайтесь..кошенятка щоправда дворові :sad:
    дуже б хотілось щоб їх взяли.бо сусіди потоплять :sad:
    сама не можу взяти хоч і дуже люблю бо в чоловіка алергія :sad:

14. Jane

Jane Active Member

Кому маленького улюбленця-шиншилу!

Для тих, хто не знає про цих тваринок: пухнасте створіння, розміром нагадує кроля, але дуже тендітне, м"якеньке та пухнасте, розумне та хитрюще :)
    Помірно вимогливе до умов існування: потребує достатньо великої клітки (не менше 70 см в висоту), якісного харчування (щодо цього проблеми не виникають, тому що є спеціально створені корми), а також спеціального пісочку для купання (так, саме для купання, оскільки у воді цю тваринку купати не можна, вона дуже легко може простудитись).
    Шиншила абсолютно гіпоалергенна тварина, на неї практично не буває алергії (може бути хіба що алергія на їжу або пісочок для цієї тваринки).

Сама тримаю пару шиншил біля року, на шиншилових форумах живу ще довше, в принципі володію достатньою інформацією про те, як тримати шиншилу, буду рада поділитись інформацією з потенційним покупцем, який захоче купити малюка-шиншилу для домашнього виховання.
    Малюків двоє: Вінтік та Шпунтік :) - це перші малята моєї пари шиншил.
    Дуже гарні непосидючі малята, які охоче йдуть на ручки і дуже люблять спілкуватись.
    Ім вже майже 2,5 місяці, вони повністю самостійні і віднедавна живуть окремо.
    Хотілося би підшукати їм гарних господарів, яким розкажу та поможу вибрати все, що треба мати, беручи шиншилу.
    Тільки для домашнього утримання в любові, хотілося би лишитись в контакті з майбутніми господарями, щоби знати, що малюки житимуть в найкращих умовах.

П.С. - Тварина не для малих дітей, оскільки дуже стрімка і на ручках сидить тільки тоді, коли хоче, але насолоди від спілкування з нею!!!

Крім того, хочеться наголосити, що на ринку, де продають тварин, ви не купите здорової тварини, а тим більше домашньої, оскільки на ринку годують їх невідомо як, та й попадають туди тварини хіба що з ферми, де ніхто не привчає малюків до рук, та й переважно на ринок іде "відбраковка"

Якщо когось зацікавили малюки-шиншили - надам більше інформації про них, розкажу про них за ICQ 202072869

15. Sunny

Sunny Member

Віддам цуценя

Віддамо в добрі руки цуценя: лайка (3 місяці), окрас рудий. Песик здоровий, доглянутий. Господарі купили цуценя місяць тому , але по особистих причинах не можуть більше за ним доглядати.
    На всі запитання радо відповім тут або через пошту molena80@gmail.com.

16. arekusei

arekusei New Member

Підкинули кошеня. Допоможіть знайти турботливого хозяїна!

Вчора вночі підкинули кошеня. Маленьке і дуже симпатичне. Допоможіть будьласка знайти йому хозяїна.
    Буду вдячним, з мене кон"як або про що домовимось )
    Дякую

Останнє редагування модератором: 4 жов 2008
  17. Fotynka

Fotynka Active Member

А я нещодавно чисто випадково отримала тварючку, тепер не можу натішитись. [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  18. Katrin

Katrin Well-Known Member

Шукаю господаря,який би мене любив і не ображав. Зі свого боку віддячу йому вірністю. Я гарний і симпатичний (фото прикладається).
    А якщо серйозно, то оце маленьке чудо нам підкинули під двері. Скільки йому є не знаю, може 1,5-2 місяця. Допоможіть будь ласка знайти йому господаря. Лишити в себе нажаль не можемо.Мої координати 8 097 289 17 57, 64 04 31 або пишіть в ПП. Олена.
    Заздалегідь вдячна.

19. Katrin

Katrin Well-Known Member

Всім дякую, хто відгукнувся!
    Поїхав песик в м.Миколаїв охороняти бабцю. Не сподівалась на успіх, але допомогла об'ява у газеті "Ваш магазин".

20. marcon

marcon New Member

Продаються цуценята Німецької Вівчарки

Цуценята родилися 02.11.2008р. Цуценята від батьків, у яких відмінний родовод. Батько – ВЕКТОР, Чемпіон України, мама – BETI Mis-Maz IA1 (Чемпіон Інтермедія).

Останнє редагування модератором: 25 гру 2008
а де твій аватар? :)