Відповідь: Компостування в електротранспорті Таке було в Москві в кінці 80-х початок 90-х Більше того,у Львові компостери зняли десь так в році 1992-93-му. Пореготав :D :D :D
Відповідь: Компостування в електротранспорті Якось я чула як кондуктор розповідала, що в неї є щоденний план на продаж квитків.. Так що це ще не фактор.. Та в Польщі ще більше зайців, ніж у нас, бо проїзд дорогий, а контролери не беруть грошей за штраф, а виписують квитанцію (в мого чоловіка таких 3 вдома валяється.. непроплачених).. Я дуууже рідко користуюсть трамваями, а от недавно їхала з одногрупниками.. Хоч вже і не студенти, але вони платили по студентському, а я, по старій звичці, зайчиком Для мене ті 30 коп - дрібниця, але то так приємно було проїхатись зайчиком!! Така ностальгія.. :shy:
Відповідь: Компостування в електротранспорті В Тевтонії проїзд трам-трарараром(як називає трамваї мій тато) 2€... на коротку дистанцію, вроді до 4х зупинок - 1,4. Пам"ятаю лише приїхав, десь вроді другий місяць... все так обухом по потилиці б"є, все чуже... і тут опппа - 2€, і то після домашніх 30 копійок... І шо з того що трамвай шикарний і там жити можна, але ж 2 євро!!! Ну, думаю, дві зупинівки проскочу... Не вийшло, контроль частенько. Я там намагався щось вухри-мухри, але де там, мови ще зовсім не знав... Коротше, 40€ "как с куста" пішло, крім того відвезли мене в найближчий відділок поліції - бачили що іноземець, провіряли на предмет нелегального перебування, бо паперів з собов не мав. Потім все Ок, гречно перепросили і відпустили...
Відповідь: Компостування в електротранспорті А я коли приїхала в Польщу на практику, то відразу купила квиток на 10 хв (по студентському - 1,2 злотих (2,4 грн)). Їздила 2 тижні по ньому, не компастуючи.. Одного разу таки втрафила на контроль - показала контролеру білетик і почала пояснювати на укр. мові, що я поняття не мала, що його треба компастувати.. Мене лишили в спокої, бо не розуміли :D Правда, то було в Лодзі. А в Кракові цей фокус би не пройшов, бо там на кожному квиточку написано рос. мовою, що його треба компастувати
Відповідь: Компостування в електротранспорті а для чого ті компостери взагалі? шо кондуктори не справляються?
Відповідь: Компостування в електротранспорті А я памятаю ті компостери, що були колись. Мені так подобалося, коли тато піднімав мене на руках, щоб я могла до компостера дотягнутися А щодо "нововведення", то я ставлюся до цього схвально, адже не дуже приємно відчувати на собі вагу тіла зовсім немініатюрної кондукторки, яка намагається пропхатися через весь трамвай/тролейбус (надіюся, що їх скоро не буде). Я їздила вже кілька разів в трамваї за ті два дні, згадала як можна спілкуватися з людьми в транспорті, попросила закомпастувати квиточки і мені ніхто не відмовив. Ще один момент, який викливає в декого труднощі, - наявність квиточка в кишені, коли заходиш в транспорт. Дехто з присутніх і ще багато людей якось з цим жили і купували по декілька квитків в кіосках (чи де тоді вони продавалися). Мої батьки, наприклад, завжди мали запасний квиток, і коли в гаманці залишався останній квиточок, то купували ще кілька. Додано через 1 хвилину Я так розумію, що в майбутньому кондукторів не буде, як тільки налаголять мережу, де будуть продаватися квитки
Відповідь: Компостування в електротранспорті вчора проїхалася трамваєм...купила студентський квиточок...не прокомпостувала....ніхто нічого не сказав... З.І. а квитки місячного проїзду ще в ходу є? Бо як зайцем їздила,то завжди ними відмазувалася..
Відповідь: Компостування в електротранспорті Ууух, ніколи не могла зрозуміти, як можна їздити зайцем. Брр, енприємні відчуття в мене від того всередині
Відповідь: Компостування в електротранспорті Вчора я двічі їздила трамваєм. Першого разу прокомпастувала, другого - ні. Чоловік намовив, мовляв, а що кондуктор скаже?.. А нічого вона не сказала. Думаю тепер стосунки кондуктор-пасажир покращились, бо кондуктора не обходить чи має пасажир прокомпастований білет чи ні.. Побачимо, що буде далі
Відповідь: Компостування в електротранспорті Ви можете купити талони в кіоску як картки поповнення для мобілок. А компостування - це як сам набір коду поповнення.
Відповідь: Компостування в електротранспорті IMXO бред колись я квиток міг віддати кондуктору........
Відповідь: Компостування в електротранспорті Краще водієві. Він - трудяга, паше. А кондуктор тільки оббирає громадян!
Відповідь: Компостування в електротранспорті можете мене привітати я в суботу проїхався в тролейбусі останній раз їздив в тролейбусі в 2003році, якись пацан купив білетики в кондукторші 3 штуки бо він був з двома дівчатами і так нібито шуткуючи вставив їх в компостер і прокомпасував, я спочатку подумав шо він просто приколюється перед дівками, але потім я подумав шо шось тут не те, чому? томущо я їхав в новому тролейбусі, а в ньому стояль старі перекрашені червоні компостери такі ніби їх зняли з старого списаного тролейбуса покрасили і поставили на новий тролейбус.
Відповідь: Компостування в електротранспорті За законом мало би бути закомпостЕРувати. Однак "на слух" це дуже подібно до російського "...ировать". Відповідно, українці модифікують на компостувати, що для їх вуха "милозвучніше". Колись, років так з десять тому у Літературній газеті читав навіть статтю з того приводу, де це слово наводилося як зразок. Зміст слова "компостувати" дійсно є "перетворювати на компост", тобто, на перегій. Хоча, мені видається, що сфера вжитку цього слова (у трамвайчику) є настільки далекою від садівництва, що різночитань не повинно було би бути. Особисто я вживаю слово "закомпостувати". Ось .
Відповідь: Компостування в електротранспорті От я наприклад недавно у тролебусі їхав, люди передали 10 гривень за проїзд (чоловік, жінка та мала дитина - квитка не потрібно, тож 1.20). Передають і коли їм повертають здачу, злодій якому дали у руки здачу вийшов на зупинці. А люди потім розбирались де побілись їх гроші. Тут і так з тим транспортом в деякий період(коли старші люди їдуть на роботу, молодь вчитись, старі "по-справах" та коли повертаються назад) дяже тяжко, купа людей, та й рівень суспільства не той. То якась маячня для того аби перевіряючи виконували свій план. Теж приклад заліз якось ледве у тролейбус стою на самій нижній сходинці, двері під ребра, з перед люди, навіть повернутись не можу. На наступній зупинці виходять двоє людей та запихаються контролери. Тут вони мене і зловили. А ти їм пояснюй, що купа людей і тд....
Відповідь: Компостування в електротранспорті То вже ввели компостери чи тільки планують? Скажіть, бо давно не їздив у трамвайчику чи тролейбусі. Пішки ходжу
Відповідь: Компостування в електротранспорті Ввели. Питання до тих хто проголосував "так". Який позитив в компостуванні? Нічого ж не змінилося (кондуктор, білети), тільки добавився ще один маразм з компостуванням. Тепер не тільки кондуктор має пропихатися по салону щоб продати квитки, а й пасажири що їх закомпостувати. Імхо ідіотизм.
Відповідь: Компостування в електротранспорті точно, ідіотизм... а мені сьогодні ще й прокомпастований талончик впихнула пані кондухтор:eek:
Відповідь: Компостування в електротранспорті От цікаво, нє? Народ, а пробиття тікету зараз лазарним променем, чи як 20 років назад - цьвоками? Додано через 35 секунд шоб ви сі не мучили...