А хто Вам заважає створити свій форум ,такий як Ви хочете ?(а ще можете при реєстрації запрошувати місце народження,національність і місце проживання,щоб у незахідноукраїнців не було шансу туди потрапити )
А які теми для вас сер'йозні? П.С. Сер'йозні теми треба не на форумах обговорювати а вживу ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Ні, погана ідея.
В нас народ не сильно того хоче і не сильно в тому розбирається, навіть якщо створити, то там теж буде по 5 чоловік сидіти. Так що ЛФ - це адекватний свому середовищу продукт. При чому він своєрідна забавка для російської аудиторії, і ця аудиторія складає добру половину, в чому парадокс.
Це не тематичний форум,тому я тут спілкуюсь виключно через те,що люблю Львів і деяких його мешканців.А ще у мене тут друзі,хоч і віртуальні.
Ну ще Посиденьки для цього є, як я розумію. Я там не був, рожеве все, але там здається і мужики відвисають.
Якщо знаєте,що там все рожеве і ,то дуже сумніваюсь,що Вас так не було)Звідки б тоді то знали? На Посиденьки я не буваю,мені тут комфортніше