А не компліменти можна? Мало людей на форумі. По 5-10 чоловік в розділі - це дуже мало. При чому дійсно тих хто активно пише чоловік 5 одних тих самих. Так шо можна шось запостити і йти спати. Модератори не підписані.
Так это же не чат. Есть форумы вообще полуживые. По мне - народу вполне достаточно, и, к счастью, большинство думающих и в большинстве своем умных.
Це так, але може бути і не мало і не багато. Просто я щось написав наприклад в темі, і все, тиша. Там може через 3 дні хтось то побачить. А до того часу і мені вже нецікаво.
Не можу сказати ні особливих компліментів на адресу форуму, як і нічого поганого з причини, що будь-який форум, крім вузькоспеціалізованих професійних , є відображенням реального середньостатистичного суспільства даного регіону зі всіма його хорошими сторонами і поганими, тільки в мікро масштабі. Тут, як і у суспільстві в цілому, трапляються люди виховані і хамуваті, виважені і нервові, думаючі і фанати. Як і в суспільстві тут є люди з крайніми радикальними думками і так звана серединка. Хтось йде з форуму, хтось приходить, але картина в цілому залишається приблизно та ж сама. Правда деколи картина змінюється в бік одної чи іншої крайнощі, але це теж думаю відображає настрої суспільства в даний момент.
ЛФ - гарна, добра аура. Затишно, як у дома....і пахне кавою Завжди після відвідин гарний настрій та багато позитиву!
А я, наприклад, не люблю великі форуми. Коли напишеш щось в якусь тему, а через день там вже нафлудять 20 сторінок, можна зійти з розуму, поки все перечитаєш.
Точно! І тут, перефразовуючи пісню "звіддаля видно москаля". Тільки снайпери чомусь ігнорують таку можливість.
А шо ж себе не вставили? В мене комплімент для ЛФ один - тут українська мова. А те що модераторів більше за простих користувачів - це збочення звичайно. Слова Далайлами для мене як завжди поза межами досяжності.
Та ну нафіг, в вас тут як католицька школа, з якої хочеться втікти на рок-концерт. І все наперед можна вгадати що ви скажете. Зараз ви скажете "То втікайте".
Ні. Я скажу - робіть так, аби Вам добре було. А судячи з того, Ґаннере, що Ви повертаєтесь - Вам таки тут подобається.
Якщо ви мені покажете активний форум мешканців західної України, де немає кацапів і підкацапників (хоча це неможливо, хоча б їх мінімальна присутність), де серйозними людьми розглядаються актуальні для мене теми - то мені не треба буде сюди повертатися. Я поки що не знайшов.
Не покажу. Не задаюсь такою глобальною метою. І не будую собі іллюзій, що десь є ідеальне місце для мене.