Відповідь: Комплекси половина населення України -комплекс меншовартості!!!! і при обговоренні варто було би виходити з визначення Юнга _Фрейда , а не сусідки по шкільній парті
Відповідь: Комплекси В деяких то просто нелюбов до країни..тільки не знаю чи то так прямо в половини..
Відповідь: Комплекси А що на рахунок простого i банального комплексу великої дупи??? Мама навпаки казала що гарна дупка, нiхто нiколи нiчого не казав i не натякав, а комплекс був у пiдлiтковому вiцi i не малий.
Відповідь: Комплекси Колись дивилась "Шоу Опри" і там була схожа тема, так розповідалось про дівчинку, яка в 3-4 роки боїться поправитись, не їсть морозива і ін. калорійних продуктів, робить вправи, а також про дитину того ж віку, що не виходить з дому без макіяжу, бо вважає себе негарною...вибачте, як щось наплутала, бо дивилась давно, але суть в тому, що ці комплекси передались їм звичайно ж від матерів і так буває дуже часто, дівчатка переймають мамині страхи. Ще тоді мені стало страшно, бо маю якраз той комплекс, про який кізонька написала, а в перехідний вік взагалі схибнулася на цьому, повністю позбутись цього комплексу я таки не змогла, що мені робити, щоб вберегти від цього дитину? Моя мала має якраз таку комплекцію як я в дитинстві і їй, як і мені колись, всі говорять "ого, яка пампушка; які щічки і т.д." Щось мені здається що саме такі слова мені і засіли в голові. А мама навпаки завжди вважала мене захудою, але це в неї таке дивне ставлення до харчування: напхати всіх і якнайбільше. А чи знайомий комусь особисто "комплекс відмінниці"?
Відповідь: Комплекси Се ти просто не розумієш що велика дупа це народне, теє як його, достояніє! Це твоє надбання за яке (і не лише) тебе люблять!:agree: Додано через 1 хвилину тобто перфекціонізму? У моєї мами такий.
Відповідь: Комплекси підписуюся під кожним Ірушкіним словом. от в мене купа комплексів,пов"язаних з моєю зовнішністю-наслідок знущань і обзивань однокласників.я,як натура тонка і вразлива,свого часу все брала дуже близько до серця,от і тепер маю комплекси.:no: :no: та й мама підлила добряче оливи у вогонь,бо постійно називає мене грубою,що я "жеру як свиня" і взагалі "розпаслася"(причому триває то вже не один рік). тому з впевненістю можу сказати ,що комплекси виникають від ставлення оточуючих до тебе,від нелюбові батьків і оточуючих. Додано через 2 хвилини угу..то в мене таке добро є ...постійно ставлю сама собі високу планку,мушу всюди бути перша.то так ще зі школи пішло,знову ж таки від бажання втекти від кпинів однокласників і показати їм,що навіть товсті можуть бути розумними і найкращими у всьому
Відповідь: Комплекси А можна я вашу маму стукну, так по-доброті душевній. Це напевне в наших українських-галицьких мам дуже присутнє, бо так само моя бабця нераз хоче мені допомогти і каже що я як корова. Це в неї така любов.:ninja: А в мене навпаки розвинувся комплекс пофігізму. Ітак не така як всі то чого комусь щось доказувати...
Відповідь: Комплекси можна,хоча то мало поможе,бо такий в людини характер.вона поки не поп"є всім крові добряче,то не заспокоїться.всі злющі-презлющі ходять,а вона ходить і тішиться.
Відповідь: Комплекси А як щодо маленьких грудей? Але цей комплекс, мабуть, більше виникає в школі, де хлопці впадають за дівчатками, які швидше розвиваються фізично. В багатьох цей комплекс минає з віком, але не у всіх. І взагалі, дуже багато комплексів виникають саме на основі зовнішності. На жаль. І великі дупи, і маленькі груди - це все неповторні риси кожної людини. І, як кажуть, на кожен товар є свій покупець. Головне це зрозуміти вчасно
Відповідь: Комплекси Діти знущаються над особливими людьми, які на них не подібні - над дітьми з іншою фігурою (занизькими, зависокими, загрубими..), а також в окулярах, з милицями, з кумедним голосом, над дітьми з рудим волоссям, або лисими, над тим, хто добре вчиться ("заучками"), над тим, хто має особливе хобі (досліджувати метелики).. Думаю це не повинно бути комплексом відчувати себе "не таким, як усі". Це особливість і нею потрібно гордитись. А діти знущаються над іншими, бо в них нема нічого особливого і вони хочуть самоствердитись своїм "крутим" статусом, тому збирають навколо себе собі подібних, серед яких відчувають себе повноцінними, хоча вони нічим не кращі від інших. Ба навіть певною мірою гірші, бо жорстокі. І дітям треба пояснювати, що насправді вони особливі, розвивати віру у себе, у сили, підтримувати.. І ні в якому разі не акцентувати увагу на недоліках, а тим більше дорікати дитину в тому, що в неї щось там не так.. Треба підкреслювати кращі сторони, хвалити досягнення, показувати, що дитина є особливою, щоб вона сама себе полюбила.
Відповідь: Комплекси А у мене комплекс великих вух(мені так здається, що завеликі). тому завжди волосся майже закриває обличчя.А насправді вуха як вуха. Ще я дуже комплексую через свою залежність від батьків.
Відповідь: Комплекси А мені в підлітковому віці мама нав'язувала комплекс носа, постійно повторюючи, що він в мене "такий самий шнобель, як і в татової сестри". Але я не куплялась і не комплексувала з цього приводу, бо знала, що мама просто не любить ту сестру. І тут якось моя подружка познайомилась з хлопцем, вони розговорились і виявилось, що він мій однокурсник. Ну і вона мені розповідає як вони до того дійшли. Він каже: "я вчусь там то і там то", а вона: "о, а в мене там подружка така то вчиться", а він: "така маленька біленька з цікавим носом?".. І тут мене осіяло, що в мене таки завеликий ніс.. І я деякий час комплексувала через нього, у ванній перед дзеркалом здушувала його, щоб був менший.. А потім весна, любов, хлопці.. Зрозуміла, що є на світі люди, які не вважають мій ніс великим, тому і сама перестала вважати його завеликим.. П.С. А чоловік в мене таки з носищем!! :D
Відповідь: Комплекси Комплекси дбайливо нарощувані задопомогою батьків - це особлива тема. Мама все своє життя комплексує з приводу носа - замолоду зі свого, потім з приводу мого. Якось сестра розповідала про товаришку,яка зробила собі ринопластику, бо все життя мучилась із своїм носом, а тепер така задоволена і шкодує лише, що так пізно на таке зважилась. Моя ориґінальна мама моментально запропонувала, що назбирає мені грошей на операцію носа. У той момент треба було бачити вираз обличчя чоловіка мого... Вердикт був лаконічним: "Мамо, навіть думати забудьте!" Так і живу...
Відповідь: Комплекси моя бабуся ретельно виховувала в мені комплекс меншовартості. як тільки в мене було бажаня вдягтися яскравіше чи записатися на гурток танців, то вона казала - не роби цього, бо говоритимуть, що гола, боса і в вінку... на її думку дівчина із небагатої родини має "брати" скромністю, працьовитістю і покорою... десятки разів мені у приклад ставили дівчинку із вчительської сім"ї, що ходила у латаному светрику, коли батьки будували хату. їй дещо вдалося - я досі жахаюся відвертих уборів і боюся бути помітною, я навіть вийшла заміж "за першого хто позвав". але... телячої покори в мені так і не виховали - за "думаючу" голову нераз ставала білою вороною.
Відповідь: Комплекси А в мені зараз мама намагається виробити комплекс. Після поплогів я дуже поправилась, абсолютно ні в що не влажу. Коли вдягаю футболку, яка мене обтягує мама говорить: зніми; ти подивися на себе; перед чоловіком так не зявляйся, бо розлюбить. Або, я звикла носити штани і спідниці на бедрах, а тепер у мене живіт, ще й з вертикальним шрамом після кесаревого, то постійно чую: обтягни футболку; поправ штани; потягни куртку ..., бо шрам видно. Ну і що, що видно! Що мені тепер в паранджі ходити, бо я поправилась і шрам маю. Дівчатка виставляють шрам від апендециту, а я буду приховувати шрам від народження дитини?! На днях збиралися в гості, довго шукала що би то вдягнути і знайшла розлітайку, яку носила до і під час вагітності, моя мама відразу вдягай, щоб не обсудили, що ти груба і пошматована, але мені під руки попала мила футболочка з минулого з великим декольте і відкритим пупцем, яку я і вдягнула - зацінила навіть моя 77-річна бабця.
Відповідь: Комплекси Сорі за можливий оффтоп... маю один комплекс: - А чи я так все роблю???(тобто чи так, як подобається дівчині???) хоча, якшо не так - то дається чути, нє? ну і в принципі не надто тим переймаюся, бо як не одна, то інша, чоловіки зрозуміють.... нє?))))