есть оразец? мне хоть дизайн подобрать, красиво в верху описано , я хочу стол в угол чтоб универсальныйи и рука с мышкой могла лежать от локтя .. если есть ссылки на образцы буду признателен )
Как говорил сеньёр Потап - "Ну нифига сибе!" прикольно, правда мне не подходит, нет отлива под руку и места от края до монитора мало. но картинка еле усматрел макс - решпекти уважуха ... в ссылке мало вариантов в частности углового и Г образного .... но всеравно спасибо
А хтось пробував самому зробити ПК стіл??? Маю інструмент та час. Хочу заекономити та зробити сам. Змоделюю його модель у SolidWorks Але цікавлять всякі дрібниці:яка приблизно економія при ціні в магазинах 1300-1500 грн, де брати матеріал (як тирсоплиту так і решта дрібниць) (чи найдешевше в епіцентрі) багато інфи найшов в неті але де купляти у Львові не знаю ДОПОМОЖІТЬ. БУДУ ВДЯЧНИЙ
Плиту краще брати на гуртовнях плит. Плити в більшості продають цілими плюс порізка. Важливо вписатися в формат плити. Важливі деталі (кришка, боковини, висувна дощечка під клавіатуру - бажано поширше до 90 см..) краще обробити кромкою PCV там же. Якість порізки грає дуже важливу роль. Фурнітура є в меблевих магазинах. Рекомендую металеві ручки та телескопічні направляючі (повний висув) Важлива ергономічна конструкція столу. Більшість кутових - то велике Ге. Краще вже простий стіл із приставною тумбою...
А не підкажете приблизних цін щоб знати чи варто робити самому і трохи заекономити чи все ж таки купити... А також вказати якісь адреси цих гуртовень та магазинів (ручки, шурупи, затички і т. д.)
+ якщо можна долучіться до обговорення : http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=730578#post730578