Комп"ютерний стіл

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем petro_lv, 24 сер 2008.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

есть оразец?

мне хоть дизайн подобрать, красиво в верху описано , я хочу стол в угол чтоб универсальныйи и рука с мышкой могла лежать от локтя .. если есть ссылки на образцы буду признателен )

Останнє редагування: 24 гру 2008
  2. MITALb

MITALb New Member

Я тут недавно на архів креслень столів попав. Нічого такого, але пару ідей поцупити можна))

Архів

• Подобається Подобається x 2
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

ПОСМОТРИТЕ СДЕСЬ!

А это мой дизайн в 3D MAX. Стол уже есть в натуре.

Останнє редагування: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Как говорил сеньёр Потап - "Ну нифига сибе!" прикольно, правда мне не подходит, нет отлива под руку и места от края до монитора мало. но картинка еле усматрел макс - решпекти уважуха ... в ссылке мало вариантов в частности углового и Г образного .... но всеравно спасибо

5. MasterYura

MasterYura Well-Known Member

А хтось пробував самому зробити ПК стіл???
    Маю інструмент та час. Хочу заекономити та зробити сам.
    Змоделюю його модель у SolidWorks
    Але цікавлять всякі дрібниці:яка приблизно економія при ціні в магазинах 1300-1500 грн, де брати матеріал (як тирсоплиту так і решта дрібниць) (чи найдешевше в епіцентрі)
    багато інфи найшов в неті але де купляти у Львові не знаю
    ДОПОМОЖІТЬ. БУДУ ВДЯЧНИЙ

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Плиту краще брати на гуртовнях плит.
    Плити в більшості продають цілими плюс порізка. Важливо вписатися в формат плити. Важливі деталі (кришка, боковини, висувна дощечка під клавіатуру - бажано поширше до 90 см..) краще обробити кромкою PCV там же. Якість порізки грає дуже важливу роль.
    Фурнітура є в меблевих магазинах. Рекомендую металеві ручки та телескопічні направляючі (повний висув)

Важлива ергономічна конструкція столу. Більшість кутових - то велике Ге. Краще вже простий стіл із приставною тумбою...

7. MasterYura

А не підкажете приблизних цін щоб знати чи варто робити самому і трохи заекономити чи все ж таки купити...
    А також вказати якісь адреси цих гуртовень та магазинів (ручки, шурупи, затички і т. д.)

8. MasterYura

а де твій аватар? :)