Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 третя акція поки що вакантна... може придумаєм щось не обов"язково комп"ютерне?
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Ну не кавоварку ж від ЛФ дарувати..? Підсісти на це діло діти ще встигнуть. Тема дарування працюючих компів (повторюю) - невичерпна. Докуповувати до повної комплектації завжди є що...
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Ну, от привезу я в цю п'ятницю наступні 2000 гривень (і колонки для Ромку). Що, знову на черговий комп? Може в психіатрію почнемо вкладати або в дитячу онкологію?
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Підозрюю, що нашу психіатрію і 2 000 000 не змінять. При всій повазі до форумних психіатрів... Тобто, я не маю ніц проти любого спонсорства, хоча... Пам'ятаєте простоквашинське "У нєго етого гуталіну - завалісь, вот і шльот..." Ми, Львівський Форум, співтовариство користувачів комп'ютерів. У нас того заліза - "завалісь..." Можна, звичайно, спробувати себе у нано-технологіях, але... ЗІ: якщо в медицину гроші - то в мам-форумівську, на дитячий майданчик, або, наприклад, басейнові заняття діточкам вкинути. Нє?
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 маю ще клавіатуру вільну. коли що - звертайтесь. або вже як буду у Львові на травневі - віддам(правда, доведеться трохи повозити із собою її по Тернополю та області - але заради діла...). якщо акція безстрокова - буду рада ще допомогти.
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Мартіні, чи отримали ви клавіатуру, мишу і колонки від Андрія? до речі, про наступну акцію. Розповів мені Андрій Кирчів, що він опікується громадською організацією яка допомагає дітям з аутизмом. так от, вони мріють хоча б один комп на організацію. щоб діти туди приходили-поклацали...
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Коли зможу, обов"язково зроблю свій внесок в благодійність форуму. Можливо потрібно дати якесь оголошення в газети про доброчинну акцію Львівського форуму, яка проводитиметься один раз на рік і вручення призів буде проводитись на конкурсно-тендерній основі із засіданням основних організаторів та спонсорів цієї акції. За рік назбирався б чималий список бажаючих, а вибрали б того, хто найбільш на це заслуговує. Все рівно всіх ніхто нічим не забезпечить, зате можливо є дійсно люди, які першочергово потребують такої допомоги.
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 вони недавно отримали з управління соціального захисту Львівської міської ради – 18 тисяч гривень
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 нічого такого незнаю. МАРТІНІ може спитаити Андрія. може я чого не зрозуміла.
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 І шо? Наша влада якщо дає, то ні на що путнє їх не витратиш, хіба на оплату видатків тій самій владі. Ще й КРУ оштрафує на половину тої суми "за порушення фінансової дисципліни". То, як в анекдоті: -правда, що ти виграв у лотереї 1 млн? -правда, але ... не млн, а тисячу, не в лотереї, а в карти, не виграв, а програв.
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Навпроти місії "Комп-2" можна теж ставити галочку "виконано" Вчора Василько і Павло отримали комп"ютер від форумлян. Велике спасибі всім, хто взяв участь в акції Зума... Гра всіх часів і народів Днями доведеться туди заскочити ще раз , оскільки виявилося, що нема "дров" для монітора. Зараз пошукаю в інтернеті і налаштую по-людськи, бо навіть на фото видно, як мигає монітор.
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Гарні хлопці (сумні очі мають - погано коли в дітей сумні очі)! нехай юзають комп на щастя!
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Не знаю, я цей монік ставив на древню ХР (з класичним комплектом дров, як стандартний монітор, 1024\768, 85 Гц) - проблем не було. Може то відео-карта дуркує?
Відповідь: Комп"ютер від Форуму - 2 Дайош 3-й комп! ...й 4-й... Маю 2 блоки живлення, нові. По 350 Вт. Як передати?
На днях мене викликали до того компа. Довелося переставити віндовс. Зробив, "клієнти" задоволені Зараз там актуальне нове питання - інтернет. Якщо у когось завалялися мережева карта і дсл-модем, які не шкода пожертвувати - пишіть сюди або в приват.