КОММУНИЗМ

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 27 січ 2009.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це не є парадокс, просто це не комунізм :)

щодо "корчів", то це в тему про Горбачова, який не зміг втримати (евфемізм, від "просрав") країну.
    якби він зробив з СРСР те, що зробили китайці -- був би молодець.

2. Heartland

Heartland Well-Known Member

Це ще попереду.
    Поки китайці від,їдаються після культурних революцій, а коли будуть ситими,дійде черга і до червоних дуп.

3. Tan To

Tan To сын империи

Изначально, это было невозможно, объявив плюрализм мнений:), он создал предпосылку для возникновения многопартийной системы. В Китае жесткая однопартийная система и ни каких тебе ЛДПР.

4. Tan To

Tan To сын империи

Возможно, но при одном условии, если они вдруг откажутся от своей идентичности и станут украинцами, прибалтами или скажем поляками. :)

5. Heartland

А столиця Росії буде Пекін?

6. duncan

правильно, замість того, щоб займатися економікою -- почав [STRIKE]танчики клеїти[/STRIKE] бавити в ліберальну демократію...
    тре було залишити за державою виключні права на деякі економічні важелі впливу, на кшталт корисних копалин, металургії тощо.
    а на решту дати дозвіл...

7. Tan To

Tan To сын империи

Киев.:)) Я вам написал, для того, что бы вы поняли, что не все (кто бы мог подумать) такие как вы или как восточное восточноеропейцы, так вам понятно? Азиаты совершенно другие.

8. Kirax

Kirax Well-Known Member

ЛДПР - проект гэбни для имитации многопатрийности. Думаю в Китае тоже так сделают скоро.

9. Tan To

Tan To сын империи

Вы знаете в чем я вижу основную причину неудач, на соц. экономику как на телегу, хотели поставить двигатель от "Фольксваген", не понимая, что телега, так телегой и останется. И второе, в СССР не было людей которые реально бы знали, что нужно делать, их, кто не уехал, в 17-м перестреляли, и опять начались "великие эксперименты".

10. Tan To

Tan To сын империи

Знаете, вам слово не скажи, замените ЛДПР на СПС, вам сразу полегчает. Я написал к примеру, что первое в голову пришло.

11. duncan

насправді, я думаю, що не було "міцної руки", а не економістів
    той самий Піночет, якого зара прийнято лаяти, зробив просто -- запросив на роботу до себе економістів, які розрулили економічну ситуацію.

12. Kirax

Kirax Well-Known Member

неа, ЛДПР первая партия которая появилась еще в СССР, при правящей коммунистической.

13. Tan To

Tan To сын империи

На твердую руку, у коммунистов пороха не хватило, вспомните ГКЧП, как на видео у Янаева руки тряслись, адреналин.

14. Heartland

Закони розвитку суспільства і економіки однакові для всіх. Азіат ти, чі малаєць, чі індіанець, чі європеїць, чі росіянин.

15. Tan To

Tan To сын империи

Китайцы другие.

16. Tan To

Tan To сын империи

А ну да, Троцкий тоже вещал о мировой революции, опираясь все на те же законы. Ну и?

17. Heartland

Троцький може і віщав, але страни які живуть по цім законам, мають висомі переваги перед тими,хто йде кудись своїм,особим путєм.

18. Tan To

Tan To сын империи

Пусть это вам будет утешением.

19. duncan

:pardon: тре було поступитися комсомольцям, останнім духу вистарчило на все -- і щоб країну пограбувати, і щоб поділити зара те, що тоді не вдалося вкрасти

20. Heartland

А вам не падать в обморок от голода

а де твій аватар? :)