це не є парадокс, просто це не комунізм щодо "корчів", то це в тему про Горбачова, який не зміг втримати (евфемізм, від "просрав") країну. якби він зробив з СРСР те, що зробили китайці -- був би молодець.
Це ще попереду. Поки китайці від,їдаються після культурних революцій, а коли будуть ситими,дійде черга і до червоних дуп.
Изначально, это было невозможно, объявив плюрализм мнений, он создал предпосылку для возникновения многопартийной системы. В Китае жесткая однопартийная система и ни каких тебе ЛДПР.
Возможно, но при одном условии, если они вдруг откажутся от своей идентичности и станут украинцами, прибалтами или скажем поляками.
правильно, замість того, щоб займатися економікою -- почав [STRIKE]танчики клеїти[/STRIKE] бавити в ліберальну демократію... тре було залишити за державою виключні права на деякі економічні важелі впливу, на кшталт корисних копалин, металургії тощо. а на решту дати дозвіл...
Киев.) Я вам написал, для того, что бы вы поняли, что не все (кто бы мог подумать) такие как вы или как восточное восточноеропейцы, так вам понятно? Азиаты совершенно другие.
Вы знаете в чем я вижу основную причину неудач, на соц. экономику как на телегу, хотели поставить двигатель от "Фольксваген", не понимая, что телега, так телегой и останется. И второе, в СССР не было людей которые реально бы знали, что нужно делать, их, кто не уехал, в 17-м перестреляли, и опять начались "великие эксперименты".
Знаете, вам слово не скажи, замените ЛДПР на СПС, вам сразу полегчает. Я написал к примеру, что первое в голову пришло.
насправді, я думаю, що не було "міцної руки", а не економістів той самий Піночет, якого зара прийнято лаяти, зробив просто -- запросив на роботу до себе економістів, які розрулили економічну ситуацію.
На твердую руку, у коммунистов пороха не хватило, вспомните ГКЧП, как на видео у Янаева руки тряслись, адреналин.
Закони розвитку суспільства і економіки однакові для всіх. Азіат ти, чі малаєць, чі індіанець, чі європеїць, чі росіянин.
Троцький може і віщав, але страни які живуть по цім законам, мають висомі переваги перед тими,хто йде кудись своїм,особим путєм.
тре було поступитися комсомольцям, останнім духу вистарчило на все -- і щоб країну пограбувати, і щоб поділити зара те, що тоді не вдалося вкрасти