Тоді Ви дарма вчились. Треба було просто купити собі диплом. Бо з такими амбіціями у Вас ніколи не буде майбутнього. Усе вирішать за Вас. Ну що ж. Запасаємось попкорном на 5 років і готуємося до шоу довгоносиків в донецькій області Перли будуть ще ті! (якщо Герман їх не попсує )
так нормальний, хто ж сперечається? просто моск добряче кастрований, так-що бажання розбиратись в чомусь немає, і тому свідомість все сприймає брутально-біле/чорне. а це... погано. а так... так само постраждалий вчора, як і всі. голосував так само проти, а не за
Рыбка! Не ведіться на провокаторів... Ці крикуни нічого не варті... Вже в 17-му, 85-му і 2004-му накричались... Дотепер розхльобуєм.
Для Бійцівська Рибка:Точно! Сидіть ціхо, за Вас все зроблять. Для VasMT: Я писав не про мітинги а про демонстрації!!! Не перекручуйте думок і фактів. Чи підривна виправка дається в знаки?
Читаємо ще раз. Хочете сказати, як би народ ринув в кожне місто і став під порогом кожної обл-адміністрації, міської влади чи біля садиби голови колгоспу і заявив, що при кроку вліво, чи вправо (армією запахло) від курсу на добробут населення їм буде крандик, то не було би змін? Події 2004-2005 це диверсія. А війна і не розпочалась - усі лишилися на своїх позиціях, лише верхівка зпробила одне па. А зміни, що самі мали настати? Не смішіть. Якщо це всі ваші консультації, то Ви - теоретик і ніколи на фронті подій не були... Дибільну систему керування коли 37 довідокі 17 завірень (часто перехресних) для того, щоб вирити яму в себе на подвір'ї і залити бетонний блок - треба ламати під час змін. Інакше не вийде. Ваші казки для рибки - це як казки в школі. Вийде в світ - порівняє і дасть нам оцінку. Нехай вона і судить. Зрештою, їй жити, бо її вибір. Колись була свобода на Інтері. Тепер буде КОМЕДІЯ!
Голошу слухняно, я нічого собі не понапридумував. Бо були такі трафунки, коли приходилося збирати купу документів на те, що вже було давно збудоване і починає вже хилитися. А як трапиться трафунок і з даху щось на голову впаде, то буде ще більше писанини і когось це може звести в могилу. Бо макітра як не варить той во, то завше в якусь халепу встрянеш. Коли прийде якась франца - той інспектож, то йому та буда геть не нужна, йому лиш би папери були в порядку. Інакше підеш до рапорту. А де ті папери можуть бути в порядку, як таких і не існує. А коли наш цісар - Янукович прийде до влади, то він всі ті папери геть збере до себе. Бо шо ж то за цісар, який паперів не збирає? Завжди якісь нові мають з'явитися, щоб поправити оті старі. Але щоб усе не вийшло з військового порядку ,яки й має бути в армії, то треба завше триматися букви статуту. Бо статут то святе. З а порушення статуту можна піти на 3 доби до карцеру або трибуналу. Було таке з одним міністром. Тільки но надумав порушити устав, як його вже за 7 місяців і не стало. Не так глянув на попереднього вельмишановного цісаря, що після Кучми звався. То той так красиво говорив про якісь тюрми, що ледь весь народ до армії не подався. А знаєте як керувати такою армією? Це вам не якась там ротка в сотню штиків. Цю армію треба десь розмістити. А ще порахувати. А він був з тих, що мали свої банки і самі рахувати не любили. То він мав таких підмайстрів, що ту роботу любили і за ним все носили. Одним словом наш шановний цісар таки добув свою долю і на його місце вже дивиться той генерал, що було стрів ся з ним на центральному фронті. Хоч той генерал бував там часто, сам без вояків не ходив, бо було страшно. Кажуть навіть дівок боявся, хоч одну таки лупнув. Але як потім писали - вона сама впала, через апельсини переступилась. Бо то треба бути обережніше з тими паперами, якщо не хочете, щоб вас до війська, або до буцигарні взяли. Бо ніяка наука то в тій Рос'ї не йшла без бука. Ось це я собі понапридумував - хоч дещо з цього - це була правда на одному не маленькому підприємстві.
Добре посміялися всі, а потім пішли та обрали. Точніше винні ті хто не пішов обирати, продемонстрував безвідповідальність. А от у Австралії за неявку на вибори просто штраф. Пан Pedro можете прокоментувати, чи це правда?
У нас демократія. Хочеш - голосуй, хочеш - ні. Що за принудиловка? От у свідків Єгови взагалі віра така, що вони аполітичні, і це їх право.
Демократія – це коли влада у людей, у громадян. А як Ви хочете скористатись цією владою, якщо не хочете обрати собі провідника.
У Вас какая-то дибильная мечта смеяться над Россией. и не глядите Вы на ту Европу, Мы на Украине можем жить лучше, чем в той Европе и без той Европы! Украина никогда не будет равноправной частью Европы пока не подымет экономику, пока не начнут работать предприятия и т.п. А если это произойдёт и всё начнёт работать то Европа сама нас просить начнёт, но нам это будет не нужно! а дешёвую рабочую силу Украина и так Европе поставлять может!! Особенно западная Украина этим грешит!
Особисто я вважаю цю секту деструктивною, яку держава повинна обмежити, а краще заборонити. Але про це є окрема гілка, туди і пішіть про їхні права якщо вони ще мають якісь там права, паразити. Десь я почув цікаву річ. В Сполучених штатах на початку століття, право голосувати, мали 1 відсоток населення. Звісно аристократи. Час все змініє, от і мають тепер народного обранця Обаму, не знають напевно як здихатися.
Правда, крім одного - я вже сміюся з росіян за те, що вони продовжують жити із своїми газетами 80-ти річної давнини. І шкода мені їх, що ще дехто в них вірить. А щоб сталося так, як Ви кажете, треба: Відсторонити від влади усіх колишніх комуняк. А це - ВСІХ Бо там права і свободи, а в нас лише зобов'язання. І винна в цьому система. А Яньо - лось навіть не її засновник, а її вдале творіння. Сходете до нього на прийом і з мене ящик закарпатського коньяку, якщо він за Ваше питання візметься сам а не відправить до азарова. Бо він є НУЛЬ! Він навіть не зможе розібратися в тому, з чим Ви прийдете. Бо він тільки може ставити підпис, де йому каже Герман Хоч за мову йому - плюс
Тепер ясно яку тумбочку мав на увазі Янукович... - МВФ Ну і по тумбочках жителів України він би не проти пройтися, як я зрозумів за рік...