Комедія на Інтері

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 5 лют 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зате дуже кумедно :)))

2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ага, цілий світ буди лахати з тупості і безвольності українського президента! А ще з тих людей, які собі зека обрали :)

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Прикро :sad: але правда :)

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

І шо нам залишається робити?
    Гряде революція, чи нє?

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Хто зна? В 2004 також ніби ніхто нічо не знав перед другим туром... і очевидно було, що сфальсифікують.... Може й гряде. Але цього разу я вже туди "ні ногою"... хватить!

Останнє редагування: 6 лют 2010
    • Подобається Подобається x 2
  6. premium

premium Well-Known Member

Краще б слухали розумну жінку по 5-му каналу.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я буду робити те що і завжди. При нагоді щучити рідну владу і місцевих бюрократів. Бо вони живуть з нас. Тому нам винні, а не ми їм.
    Як народ вибере собі дибіла, то нехай ним і полюбується 5 років. А прості люди ще не таке пережили. І його переживемо. Головне не давати собі плювати в кашу. І все буде як із зайцем в анекдоті:

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Революцію тре робити кожен день!!!
    Даремно розійшлися 2005-го.
    Зараз би були в Європі і сміялися б з виборів в Росії...

• Подобається Подобається x 4
  8. Прапор вам у руки! Ну, покричите ви на мітингу - що це змінить? Знову кинуть якусь подачку, щоб замовкли.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Може, в Європі, а може, і в **пі. Чому така впевненість?

• Подобається Подобається x 1
  9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А коли і хто буде працювати?

• Подобається Подобається x 1
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Причому тут тупі проплачені мітинги?
    Згадайте, що твориться в світі, коли порушуються права:
    Лос-Анжелес - побили 3-х негрів - 4 міліарди збитків
    Франція - прийняли закон про працевлаштування випускників - вийшли навіть викладачі...
    По Европейськи жити - по Европейськи вити!!!

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

Не треба гасел Ясі - ми працюємо. ВВП Німеччини в 20-ть раз вище за наше. Як вони ще забастовки можуть ПЛАНУВАТИ? (див. вище)

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

простите но в европу нас приведут роботяги в поле и на заводе, а никак не горлопаны на площади ....
    а вот это верно .... просто в 2005 м не корректный пример ...

12. terrible

terrible Well-Known Member

класно, що хоч не ВИ... страшно бюлетень до рук таким давати після цього допису
    :)))

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

згодедн на 99 відсотків! (шкода, що не на 100, бо можемо потрапити в СНГ не без горлопанів :) )

Вам потрібно більше? Уявіть Юля - президент!

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

.................. сильно страшно? может под одеялку? с головой ... чтоб не так страшно .....

---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ----------

все тоже самое но с большим уклоном в наци Ющенки и Тягнибоки а так они обср...сь хором .... Я не считаю Юлю сильно плохой ... просто та сила что за ней мне кажется хуже той что за Я ...

15. terrible

так і потрапимо з такими свідомоненависниками, як артобстрел. видно, його в ніжному віці вкусив якийсь "свідомий" :))) що він так їх не любить

і все:)? ну-ну, дружище

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Аrtobstrel! Не смешите диктатора (с)
    Кто? Йуля наци? Ща уписаюсь... :))) Ей что вышиванка, что симпа... Лиш бы булаву в руки ухватить и врагам, а их развелось очччень много последнее время, мзды давать... Чем не сталин, а Турчиов - Берия :)))

• Подобається Подобається x 4
  17. terrible

VasMT, друже, Ви не помітили, що в артобстрела світ плОский???
    звідси і юля-наци. або фаши. як зручніше:)))

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

хиловат будет...
    да и связи порочащие есть..
    но как бультерьер - сойдёт.
    для одного раза, как в анекдотичной ситуации, когда домушники ТАКому-же кинули дублёнку, а потом эту дублёнку повесили на вешалку вместе с вцепившемся в неё сОбаком.
    Насколько я помню, он (турчинов) - давно уже висит на вешалке, и держит в зубах то, что никому уже не нужно.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я так Не думаю!
    Артобстрел нормальна людина. А птахів у всіх хватає... ;)
    Чому наші з ним думки збігаються... Ми все життя під диктатурою - единоначалием... І свобода слова, пересування, волевиявлення в нашому розумінні трохи зміщена в бік авторитаризму. Ми до нього привикли і легше адаптуємся...

20. У нас такого не буде. Якби мітинги дійсно щось давали, ми б уже давно жили добре.

а де твій аватар? :)