Ага, цілий світ буди лахати з тупості і безвольності українського президента! А ще з тих людей, які собі зека обрали
Хто зна? В 2004 також ніби ніхто нічо не знав перед другим туром... і очевидно було, що сфальсифікують.... Може й гряде. Але цього разу я вже туди "ні ногою"... хватить!
Я буду робити те що і завжди. При нагоді щучити рідну владу і місцевих бюрократів. Бо вони живуть з нас. Тому нам винні, а не ми їм. Як народ вибере собі дибіла, то нехай ним і полюбується 5 років. А прості люди ще не таке пережили. І його переживемо. Головне не давати собі плювати в кашу. І все буде як із зайцем в анекдоті: Іде вовк по лісі і записує звірів собі в меню. Бачить бор(цвірінь), каже - до мене завтра на обід! Поняв? У-ууу... каже борсук поняв... Бачить білку, каже - до мене завтра на вечерю! Поняла? У-ууу... каже білка поняла... Бачить зайця, каже - до мене після завтра на обід! Поняв? Заяць каже - Та пішов ТИ! - Ясно,каже вовк, викреслюємо... ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- Революцію тре робити кожен день!!! Даремно розійшлися 2005-го. Зараз би були в Європі і сміялися б з виборів в Росії...
Прапор вам у руки! Ну, покричите ви на мітингу - що це змінить? Знову кинуть якусь подачку, щоб замовкли. ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ---------- Може, в Європі, а може, і в **пі. Чому така впевненість?
Причому тут тупі проплачені мітинги? Згадайте, що твориться в світі, коли порушуються права: Лос-Анжелес - побили 3-х негрів - 4 міліарди збитків Франція - прийняли закон про працевлаштування випускників - вийшли навіть викладачі... По Европейськи жити - по Европейськи вити!!! ---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ---------- Не треба гасел Ясі - ми працюємо. ВВП Німеччини в 20-ть раз вище за наше. Як вони ще забастовки можуть ПЛАНУВАТИ? (див. вище)
простите но в европу нас приведут роботяги в поле и на заводе, а никак не горлопаны на площади .... а вот это верно .... просто в 2005 м не корректный пример ...
згодедн на 99 відсотків! (шкода, що не на 100, бо можемо потрапити в СНГ не без горлопанів ) Вам потрібно більше? Уявіть Юля - президент!
.................. сильно страшно? может под одеялку? с головой ... чтоб не так страшно ..... ---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ---------- все тоже самое но с большим уклоном в наци Ющенки и Тягнибоки а так они обср...сь хором .... Я не считаю Юлю сильно плохой ... просто та сила что за ней мне кажется хуже той что за Я ...
так і потрапимо з такими свідомоненависниками, як артобстрел. видно, його в ніжному віці вкусив якийсь "свідомий" що він так їх не любить і все? ну-ну, дружище
Аrtobstrel! Не смешите диктатора (с) Кто? Йуля наци? Ща уписаюсь... Ей что вышиванка, что симпа... Лиш бы булаву в руки ухватить и врагам, а их развелось очччень много последнее время, мзды давать... Чем не сталин, а Турчиов - Берия
VasMT, друже, Ви не помітили, що в артобстрела світ плОский??? звідси і юля-наци. або фаши. як зручніше
хиловат будет... да и связи порочащие есть.. но как бультерьер - сойдёт. для одного раза, как в анекдотичной ситуации, когда домушники ТАКому-же кинули дублёнку, а потом эту дублёнку повесили на вешалку вместе с вцепившемся в неё сОбаком. Насколько я помню, он (турчинов) - давно уже висит на вешалке, и держит в зубах то, что никому уже не нужно.
Я так Не думаю! Артобстрел нормальна людина. А птахів у всіх хватає... Чому наші з ним думки збігаються... Ми все життя під диктатурою - единоначалием... І свобода слова, пересування, волевиявлення в нашому розумінні трохи зміщена в бік авторитаризму. Ми до нього привикли і легше адаптуємся...