Сейчас выяснится, что Коломойский святее папы римского, борщ готовит лучше нашей борщеварочки, а количество паспортов у него больше, чем кацалапый урод знает языков.
Спробуйте зі свого фермерства нічого не вкладати, а всі зароблені гроші витрачати виключно на своє проживання. Поле не винне.
Ні. Це - цяцька для багатих людей. Хоча можливо Ви маєте рацію. Футбол по телевізору - це реклама під час матчів. Мільйон людей дві години дивиться, як двадцять два бугаї копкають лобду по полю. А їм тим часом впарюють рекламу якогось товару, потім люди йдуть і купують той товар. В товар закладена ціна реклами. Люблю в лобду бавити док ї вхопить фрас, бо в нас ниє лобди, фірми адідас - діточий закарпатський віршик Лобда, Лопта | Л | Колиба - портал про Закарпаття (kolyba.org.ua)
Це північнокорейці впадають за КИМ Чен Іном. Так само, як колектив 1+1 впадає за своїм папіком Коломойським.
для підприємців - прибутки для держави - прибутки у вигляді податків, і значно більші втрати на фінансування охорони здоров'я для населення - втрата здоров'я
ці люди ганьблять поняття підприємництва... не здивуюся, якщо він колись був безробітним... пішов у державний центр зайнятості... закінчив курси... написав Бізнес-план "виробництво води для собак та котів" ... йому дали грошей на заснування власної справи... так держава створює робочі місця... можна так усіх безробітних працевлаштувати... експортувати воду для собак і котів у 30 країн євросоюзу...
Коломойський рже з зелених придурків: View: https://www.facebook.com/100027783126868/videos/274473275419328/
Зелебобіки скочуються до відвертого фашизму. Чому я не здивований?Як скоро ви дійдете до "яка користь суспільству від інвалідів", то почнете вимагати спалювати інвалідів у крематоріях?