слухайте, я усе життя живу в Україні, і не розумію, чому так роздута тема корупції не давайте хабарів - і вас не буде турбувати
Боже, ну чому ви такі тупі?Коррупція- це не лише хабар даішнику. Більш на те- хабар даішнику- це мізер. Коррупція- це мільйонні відкати з держконтрактів. Коррупція- це "надбавки" депутангам у конвертах. Коррупція- це підкуп депутангів для прийняття "потрібних пацанам" законів. Коррупція- це держзакупівлі без тендерів. Коррупція- це віддача держпідрядів своїм фірмам. Коррупція- це торгівля посадами.Дуже тяжко це зрозуміти?
Дивуюся, що ви досі не в команді Зеленського: Не хочеш війни - перестань стріляти. Не хочеш корупції - не давай хабарі. Це просто думка світового рівня.
Ух ти. І як це 1+1 на єдиному марафоні це показав? Може Шарій там працює? Може його туди Ткаченко(кличка Гадьониш) прилаштував? А насправді Шарій може й поширив, але справа не в Шарію. Просто єдиний марафон хотів штучно збільшити кількість присутніх в залі ООН, коли виступав Зеленський і повирізали і вставили, зробивши такий ляп. Яка різниця хто поширив? Що від того міняється? Ось справжня кількість слухачів:
бачили б ви, яку я не виростив капусту в цьому році ------------------------- от прямо зараз... (повітряна тривога до речі... мабуть вп'яте за добу...) лежу на дивані з ноутбуком... дивлюся смішний серіал "поліцейский с рублевки"... думаю по ходу... збиралися з хлопцями їхати на поле збирати солому в тюки... та відмінили до завтра - машини ремонтуються... ------------------------- мені хочуть впарити машину тюків соломи просянки (100 штук по 45 гривень) думаю... одна коза залишилася, стільки не з'їсть... а меншими партіями везти невигідно... нахіба мені та солома, ще й у борги влазити... потім будуть гукати на роботу... воно мені треба... з іншого боку, солома - це цінний сировина, можна щось хімічити... гриби наприклад, чи хату збудувати... ------------------------------ нахіба мені ваша політика?
Зелена команда 1+1 єдиного марафону прийшла на суд, щоб підтримати злодія та олігарха, якого шукає світова система правосуддя - Коломойського. Ото сором і ганьба! У Мосійчукчі туга за папіком!
Не лише працівники Медведчуковсього каналу, а всі зелені Львівського Форумі зараз у скорботі. Зверніть увагу на Мосійчук, вона там сидить, як на парастасі - тужить за папіком. Я думаю, тут має втрутитися Вова та розрулити ситуацію - відпустити Беню і ще раз зняти з нього громадянство, щоб знав, я доводити до сліз працівників єдиного державного марафону. Як гадаєте?
СУДДЯ ВАКС ТКАЧЕНКО ВІДМОВИВ В АРЕШТІ АКТИВІВ ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО 25.09.2023 Активи, які раніше тимчасово арештовували НАБУ і САП, тепер хоч сьогодні можна продати або переписати Суддя Вищого антикорупційного суду Олег Ткаченко відмовив прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в арешті активів олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляє "Центр протидії корупції". "Активи, які раніше тимчасово арештовували НАБУ і САП, тепер хоч сьогодні можна продати або переписати. Тимчасовий арешт на майно діяв лише 48 годин, а суддя Ткаченко тримав у себе клопотання більш як 10 днів і відмовився його навіть розглядати", – заявив голова правління ЦПК Віталій Шабунін. У ЦПК вважають, що Ткаченко послався на "правки Лозового", які дають змогу судам закривати справи, що їх відправили до суду після закінчення термінів розслідування. "Саме такі аргументи використав Ткаченко, коли відпустив затриманого фігуранта справи Коломойського Ярослава Лугового", – сказав Шабунін. https://www.5.ua/suspilstvo/suddia-v...ho-314255.html
Даремно ви так. Якби не Коломойський, у нас би не було України. То він її спас. Абрамович спас пів мільйона українців, а Коломойський всю Україну: Ostapenko в X: «Сука» / X (twitter.com) Те, що Беня з того рже - це вам здалося.
З вірогідністю 99% саме Коломойський використав свою кадрову квоту в команді Зеленського, після чого Портнов став підбирати у Зеленського кадри. Татаров, Смірнов, Демченко - шістки Портнова. Коломойський про Портнова у 2019: - "Я з Женеви полетів до Відня, у мене там було кілька зустрічей. Крім того, ми з ним (Портновим) зустрічалися, обговорювали важливі питання, тому я полетів до Ізраїлю, а він потім ще кілька разів до мене в Ізраїль прилітав". Далі після виборів-2019 Портнов повертається в Україну і хизується своїм впливом на рішення нової влади, повідомляє, що "відкрилось вікно можливостей" розгорнути репресії проти майданівців, починає збір "розстрільних списків", погрожує тодішнім прокурорам, пише заяви в ДБР, по яких тут же відкриваються справи. Живе при цьому Портнов на дебаркадері Коломойського: View: https://www.facebook.com/watch/?v=544737422972530 Агент РФ Портнов, на виконання таємних домовленостей РФ з Коломойським, обставив Зеленського своїми людьми (зрадниками), зв'язки яких із Портновим значно сильніші за їхні зв'язки з вчорашнім шутніком Зеленським. І агентура ворога в оточенні Зеленського під кураторством Портнова проводила зрадницьку політику в інтересах РФ. А Коломойський в якості плати отримує дешеву "білоруську" електроенергію. Далі - десятки тисяч смертей і окуповані території розміром з Швейцарію. Джон Сміт